in

Mana Coin Prijsvoorspelling 2030

Mana is een goede investering: Ja, Mana
is een goede investering, maar het is misschien niet het juiste moment om Mana te kopen.

Mana Coin Prijsvoorspelling 2030: Decentraland Mana De prijs zal naar verwachting $ 16,65 zijn in 2030. De prognose is gebaseerd op het aggregaat van prognoses van meerdere platforms.

Mana Performance dit jaar

  • Van januari tot maart:(-20,9%)
  • Van april tot juni:(-58,5%)
  • Van juli tot september: (-16,9%)

April tot juni was verschrikkelijk voor Mana vanwege twee belangrijke redenen: a. De Federal Reserve begon de omvang van zijn balans te verkleinen en ook de rente te verhogen, b. De LUNA-crash dreef de hele cryptocurrency-markt naar beneden.

Decentraland zelf lijkt zich de afgelopen 3 maanden echter te hebben gestabiliseerd met gestaag websiteverkeer.

Het is echter onwaarschijnlijk dat de betrokkenheid van spelers zal toenemen, tenzij de prijs van Mana zelf begint te stijgen.

Is Mana een goede investering? Decentraland en het Metaverse begrijpen

Mana is een inheems teken van Decentraland. Decentraland is een Metaverse waar spelers grond, wearables, NFTS en andere digitale assets kunnen kopen en verkopen. Decentraland biedt spelers een breed scala aan ervaringen.

Wat is een Metaverse? Het is een digitale ruimte die een ervaring kan bieden die onze grenzen kan verleggen van wat we met ons leven kunnen doen.

Sommigen stellen zich een kunstmatige digitale vervanging van de echte wereld voor, terwijl anderen cryptocurrencies in bestaande games hebben geïntegreerd en ze Metaverses noemen.

Zie foto’s hieronder.

Hier is een foto van de Decentraland Marktplaats waar Mana kan worden uitgegeven en verdiend.

Een van de belangrijkste kenmerken van decentraland is dat spelers virtuele grond kunnen verkopen en kopen, net zoals wij dat in werkelijkheid doen. Veel van deze landen kunnen ook goed worden aangepast.

Deze grafieken worden correct weergegeven met behulp van bronnen zoals NFT’s of niet-fungibele tokens. Veel van deze goederen hebben de neiging om in prijs te stijgen (zoals echte grond) en dragen daarom ook bij aan de toename van de waarde van Mana.

Voorbeeld: Metaverse Group is een bedrijf dat digitale activa koopt en sommige stukken land heeft gekocht en deze op de juiste manier met elkaar verbindt. Dit leidde tot de vorming van een stuk ter waarde van in totaal $ 2,4 miljoen. Dit was de grootste verkoop die ooit plaatsvond in de geschiedenis van de virtuele grondverkoop van Decentraland. Deze specifieke verkoop waar we het over hebben, vond plaats in het Fashion Street Estate van Decentraland. Met behulp van de digitale ruimte is Metaverse van plan om enkele high-end modeshows aan te pakken door samen te werken met merken in de echte wereld.

Decentraland functioneert in zekere zin als een nationale economie en hoe beter de prestaties van de economie, hoe sterker de token die in die economie wordt gebruikt. In dit geval Mana Coin.

Het succes van Decentraland hangt dus volledig af van twee belangrijke factoren
.

  • Kan Decentraland een gebruikerservaring bieden die zorgt voor klantloyaliteit en herhaald gebruik?
  • Kan Decentraland betere ervaringen bieden dan concurrenten?

Sentimenten op sociale media suggereren dat Decentraland een hoge mate van tevredenheid levert (+46% Netto Sentiment Score). De renteniveaus zijn de afgelopen 12 maanden echter gedaald in lijn met de daling van de prijs van Mana. Daarom wordt de belangstelling voor Decentraland bepaald door Mana en niet andersom.

De statistieken van Decentraland NFT tonen zeer dunne volumes van ongeveer $ 60k per dag. Mana’s marktkapitalisatie van $ 1,32 miljard ziet er behoorlijk steil uit.

Is Mana Coin een goede investering?

Decentraland Mana was een goede investering in 2021. De prijs van de Decentraland cryptocurrency piekte rond de $5,48 in november 2021, specifiek op 24 november. Het metaverse-token is echter gekelderd sinds het in november een recordhoogte bereikte. Het nieuws dat Samsung zich heeft verbonden met Decentraland voor hun Metaverse-project heeft ertoe geleid dat Mana zijn commerciële waarde heeft gekregen. Maar de winst was beperkt.

Op de korte termijn suggereren adoptiepercentages en een laag verkoopvolume dat het geen goede valuta is om in te investeren.

In vergelijking met Solana (die een NFT Focus heeft), lijkt Mana het de afgelopen 3 maanden moeilijk te hebben gehad. Solana zelf is een laatkomer.

Is Decentraland (Mana) een goede investering?

Op de lange termijn is het logisch om bullish te zijn op Metaverse, Decentraland en vervolgens Mana. Om succesvol te zijn, zou Decentraland in staat moeten zijn om een aanzienlijk hogere naamsbekendheid op te bouwen (Google-zoekgegevens bij te houden en hoger te zoeken naar beweging), en AR / VR-technologie van bedrijven zoals Apple (gepland voor volgend jaar) moet van hoge kwaliteit zijn en de gebruikerservaring verbeteren (dit zal Decentraland helpen) en gebruikersstatistieken zoals NFT-verkopen laten een aanzienlijke sprong zien. En ze blijven stijgen.

Wij zijn van mening dat, hoewel het een risico kan zijn dat de moeite waard is om te nemen, Mana een kleiner deel van de portefeuille zou moeten zijn gezien de “creatieve” aard van het bedrijf en daarom zijn het risico en de volatiliteit hoog.

Is Mana een goede investering op basis van toekomstvoorspellingen?

Om te begrijpen hoeveel rendement te verwachten van mana, zou het beter zijn om te begrijpen wat de marktvoorspellingen zijn.

2022 1,2 dollar
2025 1,9 dollar
2030 · 4 dollar

Mana Coin Prijsvoorspelling 2030

De cryptocurrency-markt
is het afgelopen jaar niet stabiel geweest, de volatiliteit is erg hoog geweest en de meeste wereldgebeurtenissen, zelfs niet-crypto-evenementen, hebben de cryptocurrency-markt grotendeels beïnvloed. Mana is een play-to-earn metaverted coin en met native coins die waarde verliezen, heeft de play-to-earn industrie een grootschalige daling van het aantal maandelijkse bezoekers gezien. Daarom zal het erg moeilijk zijn om een langetermijnprognose te maken voor Mana of een andere cryptocurrency.

Maar gezien de voorspellingen van meerdere platforms, kwamen we tot een geaggregeerde Mana Coin Price Prediction 2030. Voor 2030 zal de prijs van Decentraland Mana naar verwachting $ 16,65 bedragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pexels tima miroshnichenko 7567222

SLP-prijsverwachting 2022-2030

pexels sijo varghese 13402959

Sia Coin (SC) 2022 2025 2030 prijsvoorspelling