in

Mana is een goede investering voor 2023, 2025 en 2030

April tot juni was verschrikkelijk voor Mana om twee belangrijke redenen: a. De Federal Reserve begon de omvang van zijn balans te verkleinen en ook de rente te verhogen, b. De ineenstorting van LUNA heeft de hele cryptocurrency-markt verlaagd.

Decentraland lijkt zich de afgelopen 3 maanden echter te hebben gestabiliseerd met gestaag websiteverkeer. Het is echter onwaarschijnlijk dat de betrokkenheid van spelers zal toenemen, tenzij de prijs van Mana zelf begint te stijgen.

Mana is een geboorteteken van Decentraland. Decentraland is een Metaverse waar spelers grond, wearables, NFTS en andere digitale assets kunnen kopen en verkopen. Decentraland biedt spelers een scala aan ervaringen.

Wat is een Metaverse? Het is een digitale ruimte die een ervaring kan bieden die onze grenzen kan verleggen van wat we met ons leven kunnen doen.

Sommigen zien een kunstmatige digitale vervanging van de echte wereld voor zich, terwijl anderen cryptocurrencies in bestaande games hebben geïntegreerd en ze de Metaverse noemen.

Een van de belangrijkste kenmerken van decentraland is dat spelers virtuele grond kunnen verkopen en kopen, net zoals wij dat in werkelijkheid doen. Veel van deze landen kunnen ook goed worden aangepast. Deze grafieken worden correct weergegeven met behulp van bronnen zoals NFT of niet-fungibele tokens.

Veel van deze goederen hebben de neiging om in prijs te stijgen (zoals echte grond) en dragen daarom ook bij aan de toename van de waarde van Mana.

Voorbeeld: Metaverse Group is een bedrijf dat digitale activa koopt en wat land heeft gekocht en het op de juiste manier met elkaar heeft verbonden. Dit leidde tot de vorming van een stuk ter waarde van in totaal $ 2,4 miljoen. Dit vertegenwoordigde de grootste verkoop ooit in de geschiedenis van gedecentraliseerde en virtuele grondverkoop.

Deze specifieke verkoop waar we het over hebben, vond plaats in het Fashion Street Estate van Decentraland. Met behulp van de digitale ruimte is Metaverse van plan om daadwerkelijk een aantal high-end modeshows te ondernemen door samen te werken met echte merken.

Gedecentraliseerd werkt in zekere zin als een nationale economie en hoe beter de economie zich gedraagt, hoe sterker het token dat in die economie wordt gebruikt. In dit geval Mana Coin.

Het succes van Decentraland hangt dus volledig af van twee belangrijke factoren
.

 • Kan Decentraland een gebruikerservaring bieden die klanten behoudt en herhaaldelijk gebruikt?
 • Kan Decentraland betere ervaringen bieden dan concurrenten?

Sentimenten op sociale media suggereren dat Decentraland een hoge mate van tevredenheid levert (+46% Netto Sentiment Score). De renteniveaus zijn de afgelopen 12 maanden echter gedaald in lijn met de daling van de prijs van Mana. Daarom worden de niveaus van interesse in Decentraland gedreven door Mana en niet door de andere kant.

Decentrale en NFT-statistieken tonen zeer dunne volumes van ongeveer $ 60.000 per dag. Mana’s marktkapitalisatie van $ 1,32 miljard ziet er behoorlijk steil uit.

Decentraland (MANA) daalt 8%. We weten waarom.

Decentraland is een virtual reality-platform waar gebruikers land kunnen kopen en er geld mee kunnen verdienen door erop te bouwen. De huidige marktprijs van Decentraland (MANA) is $0,61 (per 8 november 2022). De prijs is de afgelopen 24 uur met meer dan 8% gedaald. Laten we proberen verschillende redenen voor de verlaagde prijs te onderzoeken.

De afhankelijkheid van Decentraland van de NFT-markt:

MANA is het op twee na grootste NFT-token in termen van marktkapitalisatie en het derde gaming-token in termen van 24-uurs handelsvolume (vanaf 8 november). Omdat het een NFT-token is, is het lot van MANA sterk verbonden met de prestaties van de NFT-markt. Daarom kunnen de prijzen variëren, afhankelijk van hoe NFT’s op de markt presteren.

Vanaf september 2022
daalde de NFT-markt van $ 17 miljard (begin 2022) naar $ 470 miljoen.

Gebruikersmigratie:

Een andere reden voor de daling van de prijs van MANA is de daling van het aantal actieve gebruikers op het platform. Een eerder rapport uit oktober stelde dat Decentraland slechts 600 actieve gebruikers heeft, ondanks een marktkapitalisatie van 1,2 miljard.

De waarschijnlijke reden is dat gebruikers migreren naar andere gameplatforms zoals Tamadoge en Impt.io.

Indexcijfer van de consumptieprijzen:

Het laatste consumentenprijsindexcijfer (vanaf september 2022) in de Verenigde Staten is 296,76. De waarde bedroeg begin 2022 280,13 en is de afgelopen drie maanden gestaag gestegen (zoals te zien is in onderstaande grafiek). De waarde van de CPI is gewijzigd met 0,39% ten opzichte van augustus 2022 en met 8,25% ten opzichte van 1 jaar geleden (september 2021), waaruit blijkt dat er een stijging van de inflatie is in de Verenigde Staten.
Een stijging van de CPI betekent dat de inflatie stijgt, d.w.z. de prijs van essentiële goederen stijgt. Uiteindelijk vermindert het de vraag naar niet-essentiële diensten (of diensten en producten die niet levensbehoeften zijn, zoals gaming). Het is duidelijk dat gokken een niet-essentieel onderdeel is en eerder de inflatie zal beïnvloeden. Daarom kan de stijging van de CPI ook een reden zijn die bijdraagt aan de daling van de prijs van Decentraland.

Is Mana Coin een goede investering? Prestaties 2021

Decentraland Mana was een goede investering in 2021. De prijs van de Decentraland cryptocurrency piekte rond de $5,48 in november 2021, specifiek op 24 november. Het metaverse token is echter tot stilstand gekomen sinds het in november een recordhoogte bereikte. Het nieuws dat Samsung zich verbindt met Decentraland voor hun Metaverse-project heeft ertoe geleid dat Mana zijn commerciële waarde heeft gekregen. Maar de winst was beperkt.

Op de korte termijn suggereren adoptiepercentages en een laag verkoopvolume dat het geen goede valuta is om in te investeren.

In vergelijking met
Solana (die een NFT Focus heeft), lijkt Mana het de afgelopen 3 maanden moeilijk te hebben. De heer Solana zelf is een achtergebleven tolk.

Is Decentraland (Mana) een goede investering?

Op de lange termijn is het logisch om bullish te zijn op Metaverse, Decentraland en vervolgens Mana. Om succesvol te zijn, moet Decentraland in staat zijn om een aanzienlijk hogere naamsbekendheid op te bouwen (google-zoekgegevens bij te houden en te zoeken naar hogere bewegingen), en AR / VR-technologie van bedrijven zoals Apple (volgend jaar) moet van hoge kwaliteit zijn en de gebruikerservaring verbeteren (dit zal Decentraland helpen) en gebruikersstatistieken zoals verkoop
.

“Wij zijn van mening dat, hoewel het een risico kan zijn dat de moeite waard is om te nemen, Mana een kleiner deel van de portefeuille zou moeten zijn gezien de creatieve aard van het bedrijf en daarom zijn de risico’s en volatiliteit hoog.”

MANA Coin Prijsvoorspelling 2023: voorspelling van experts

Zelfs in 2023 zal de prijs van Mana naar verwachting ver onder zijn hoogste punt ooit blijven. De huidige prijsprognose is echter gebaseerd op de huidige marktomstandigheden. Als de marktomstandigheden verbeteren, bestaat de kans dat de prijs van Mana de komende jaren stijgt. Vanaf nu is de verwachte prijs van Mana voor het einde van 2023 echter $ 1,85.

  maximum
Gemiddelde MANA-prijsvoorspelling 2023 1,59 dollar

MANA Prijsvoorspelling 2025

In 2025, hoewel de marktomstandigheden hetzelfde blijven, zijn er kansen dat de prijs van Mana zal verdrievoudigen van wat het nu is. Hoewel zelfs in 2025 de prijs van Mana naar verwachting onder zijn hoogste punt ooit zal blijven, zal de prijs van Mana naar verwachting in 2025 een verbetering zien. De gemiddelde verwachte prijs van Mana in 2025 is $ 3,96.

  maximum
Gemiddelde MANA-prijsvoorspelling 2025 3,12 dollar

Mana munt prijsvoorspelling 2030

De cryptocurrency-markt
is het afgelopen jaar niet stabiel geweest, de volatiliteit is erg hoog geweest en de meeste wereldgebeurtenissen, zelfs niet-crypto-evenementen, hebben de cryptocurrency-markt grotendeels beïnvloed. Mana is een Metaverse-spelvaluta en met native munten die waarde verliezen, heeft de play-to-earn-industrie een grootschalige daling van het aantal maandelijkse bezoekers gezien. Daarom zal het erg moeilijk zijn om een langetermijnprognose te maken voor Mana of een andere cryptocurrency.

Maar gezien de voorspellingen van meerdere platforms, kwamen we tot een geaggregeerde voorspelling van de prijs van de Mana 2030-munt. Voor 2030 zal de prijs van Decentraland Mana naar verwachting $ 16,65 bedragen.

Federale renteprognose

Federal funds rates spelen een belangrijke rol in de expansie van een economie. Als gevolg hiervan kunnen ze ook enige invloed hebben op de prijzen van cryptocurrency.
In het meest recente persbericht staat dat er nog een verhoging van de federale tarieven zou kunnen zijn. Talrijke gegevens ondersteunen de groei van de federal funds rates, ondanks het feit dat de definitieve beslissing tegen 14 december zal worden genomen.

Laten we bespreken hoe de rente van de Fed naar verwachting de komende maanden zal stijgen. Laten we het eerst hebben over de Amerikaanse inflatiecijfers voor november. De schatting geeft aan dat de inflatie zal blijven stijgen, wat zou kunnen leiden tot een stijging van de federal funds rate met 75 basispunten. De arbeidsmarkt, of arbeidsstatus in het land, is een andere invloed.

Volgens recente statistieken hadden Amerikaanse bedrijven in oktober 2022 meer werknemers in dienst dan nodig was, wat aangeeft dat de arbeidsmarkt substantiëler was dan verwacht. Het totale aantal mensen met een niet-landbouwloon steeg in oktober met 261k, meldde de BLS in een persbericht. Opmerkend dat de Amerikaanse Fed het werkloosheidspercentage op 7,5% wil houden om de liquiditeit te knijpen, is de rente momenteel 3,7%. Het geeft aan dat de kans op een renteverhoging door de Fed het grootst is.

Hoe zal Decentraland worden beïnvloed door de stijgende federal funds rates?

Merk op dat de uitgaven van beleggers kunnen dalen als gevolg van de stijgende rentetarieven van de Federal Reserve.
Mensen zullen misschien minder snel hun geld riskeren in speculatie en gokken, en dus in Decentraland, als er een hoge inflatie en bijgevolg een hoge voedingssnelheid is. In plaats van speculatieve investeringen (zoals cryptocurrencies) zoals Decentraland, kan een stijging van de fed-rente ertoe leiden dat beleggers zich wenden tot andere activa, zoals banken, beurshuizen en cashrijke bedrijven.
In dit scenario, als meer mensen besluiten om hun MANA te snijden en te verkopen, zal de prijs van de cryptocurrency laag blijven.

Mana prijsvoorspelling vandaag

Algemene vooruitzichten Positief
 
1. De wijsheid van de markt Positief
1a. Marktgegevens Positief
1b. Technische aanbeveling onzijdig
 
2. De wijsheid van de menigte Gedeeltelijk positief
2a. Buzz op sociale media onzijdig
2b. Sentiment op sociale media superieur

Hoe te investeren in Mana?

Hier zijn enkele stappen voor het kopen van Decentraland Mana-tokens:

 1. De eerste stap is om een account aan te maken bij een van de uitwisselingen. Uitwisselingen kunnen Coinbase, Binance, FTX, Crypto.com, Kraken, enz. Zijn.
 2. Om een account aan te maken, hebt u basisdocumentatie nodig die KYC garandeert, zodat deze uitwisselingen niet worden gebruikt voor het witwassen van geld.
 3. Elk van deze uitwisselingen heeft verschillende functies en transactiekosten. Evalueer ze dus zorgvuldig.
 4. Zodra u uw account heeft aangemaakt, is de volgende stap om uw bankrekening of een betaalrekening aan de exchange te koppelen.
 5. Zodra u een betaalmethode hebt gekoppeld (bankrekening, bankpas of creditcard, bankoverschrijving), is de volgende stap het financieren van de rekening
 6. Zodra het fonds is toegevoegd, begint u met handelen door het Mana-handelssymbool te selecteren en voert u vervolgens het bedrag in
 7. U kunt uw cryptocurrency opslaan in het handelsaccount of in uw persoonlijke portemonnee (u moet hiervoor een ander account openen)

Hoe investeren in Decentraland?

 • Investeringen en aankopen in Decentraland vinden plaats op de Decentraland Markt
 • Om iets op Decentraland te kopen, moet u uw Metamask, Fortmatic, WalletConnect of Coinbase Wallet koppelen.
 • Betaling kan via Ether of Matic
0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 35

HOE EEN AANDELENHANDEL TE STARTEN: beginnershandleiding

pexels rodnae productions 8370747

Blockpit.io: wat het is, ondersteunde uitwisselingen en portefeuilles