in

Market Watch: Tools toevoegen en verwijderen

Market Watch is een onmisbare functie bij het gebruik van het MT4-platform. U kunt daar alle activa (valutaparen, grondstoffen, CFD’s) vinden met hun realtime marktprijs.

Hoe dan ook, alleen sommige bronnen verschijnen standaard in het Market Watch-venster.

Als een belegger/handelaar een aantal valutaparen wil laten zien die hij wil verhandelen; of onnodige bronnen verwijderen, hoe doe je dat?

Dit artikel laat u zien hoe u het Market Watch-venster kunt beheren en aanpassen door een item op MT4 toe te voegen / te verwijderen.

Hoe tools toe te voegen aan Market Watch

Volg deze instructies om uw favoriete items toe te voegen aan het Market Watch-venster:

  1. <span lang="en">Klik ergens in het venster Market Watch > klik op Symbool.
  2. <span lang="en">Selecteer de activagroep -> klik op het gewenste gereedschap dat u wilt toevoegen. Momenteel kunt u kiezen uit de categorieën forex, grondstoffen, CFD. MT4 biedt geen cryptografische bronnen.
  3. Dubbel-klik op uw favoriete tools om ze toe te voegen aan het Market Watch-venster. Adropeless, kunt u op de tools klikken en op Symbool weergeven klikken.

Hoe tools uit Market Watch te verwijderen

Het plaatsen van te veel bronnen in het Market Watch-venster kan uw internetverbinding vertragen.

<span lang="en">Om symbolen uit Market Watch te verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop op het specifieke symbool in de -> selecteert u Verbergen.
<p lang="en">Alsluimzig, als u alle items op Market Watch wilt verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop ergens in het venster Market Watch > Selecteer Alles verbergen.

Once done, kunt u optionele tools toevoegen door de bovenstaande stappen te volgen.

Kortom, Market Watch geeft standaard automatisch enkele tools weer bij het installeren van MT4.

Hoe dan ook, u kunt onnodige activa toevoegen of verwijderen via het Market Watch-venster om ze eenvoudig te controleren en te beheren. U kunt Market Watch ook uitschakelen om meer ruimte te hebben voor grafiekanalyse. <span lang="en">Des nodig kunt u het Market Watch-venster openen door in de bovenste menubalk op View te klikken – > Market Watch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest 00025

eToro-ondersteuningsticket: hier leest u hoe u er een kunt openen en het probleem kunt oplossen

investimenti 90

eToro: In welke landen is het beschikbaar?