in

Markt versus Limit Binance-orders: wat ze zijn en hoe ze te vergelijken

Bij het handelen op Binance kunnen gebruikers verschillende soorten orders zien. Hoe dan ook, niet iedereen weet het verschil en hoe deze commando’s te gebruiken. Het volgende artikel onderscheidt een van de meest populaire ordertypen, Binance Limit vs Market.

Het volgende artikel zal u helpen bepalen tussen Binance Limit vs Market orders en deze twee orders gebruiken voor de beste handelsefficiëntie.

Wat zijn Market vs Limit orders voor?

On Binance zijn er twee soorten orders om een transactie te voltooien: KOOP order voor één persoon om een order te plaatsen om een cryptocurrency te kopen en VERKOOPORDER voor een andere persoon om een order te plaatsen om hetzelfde bedrag te verkopen als andere cryptocurrencies.

Als men eerder een KOOP-order heeft gebruikt, moet Trade een SELL-order gebruiken om te verlaten. En vice versa, als men eerder een SELL-order heeft geplaatst, moet men de BUY-order gebruiken om de Trade te verlaten.

Both BUY en SELL orders hebben orderopties: Market, Limit, Stop-limit. Deze bestellingen stellen gebruikers in staat om verschillende prijzen en openingstijden te kiezen.

  • Binance Market orders stellen gebruikers in staat om orders te openen tegen de actieve marktprijs.
  • Binance Limit orders stellen gebruikers in staat om orders te openen tegen een vooraf bepaalde prijs.
  • binance’s stop-limit order stelt de gebruiker in staat om de order te beëindigen wanneer de prijs een vooraf ingestelde prijs bereikt.

Stop – Limit Binance orders worden vaak gebruikt om het verlies te stoppen of winstorders te nemen. In de tussentijd worden Binance Market en Limit orders vaak gebruikt om orders te openen, waardoor het voor veel nieuwe handelaren moeilijk is om onderscheid te maken tussen de twee.

Wat is een Market Binance order?

Een Binance Market-order is een type order waarmee handelaren direct een cryptocurrency tegen de beste prijs kunnen kopen of verkopen. Marktorders worden onmiddellijk uitgevoerd, zodat de gebruiker Taker-commissies ontvangt. De ORDER KOPEN wordt gekoppeld aan de SELL Limit order op het orderboek om een transactie te voltooien. We gaan ervan uit dat een koopmarktorder in volume een lopende verkooporder met een lager volume overtreft. In dat geval wordt de resterende inkooporder uitgevoerd met de volgende verkooporder in afwachting van het orderboek. Dit fenomeen wordt slippage genoemd.

Hoe een order te openen voor Market op Binance Spot

Om een market order op Binance te openen, moeten gebruikers inloggen op hun Binance account. Als je nog geen account hebt, registreer je dan via onderstaande link:

Selecteer Handel en klik op Klassiek of Geavanceerd (afhankelijk van de interface die de gebruiker het liefst gebruikt. De tutorial bevindt zich op de klassieke interface. Selecteer in het handelsvenster Markt.

Het handelsvenster van Bedance toont zowel koop- als verkooporders tegelijkertijd. Als afhankelijk van de handelaar die de order wil uitvoeren, voert hij de volume-informatie in dat venster in en klikt hij op kopen of verkopen. De transactie wordt onmiddellijk afgerond.

De volumesectie heeft twee opties: Op totaal of Bedrag om het station te selecteren om de transactie te bekijken. De gebruiker die liever orders plaatst op basis van de handelsorder, kan die eenheid kiezen. Daarnaast heeft het fonds ook een horizontale balk om het volume van de uitgevoerde transacties te selecteren op basis van het percentage activiteit dat de gebruiker heeft.

Wat is een Binance Limit order?

Een Binance Limit is een order om de prijs in te stellen die een handelaar wil uitvoeren. De handel wordt uitgevoerd wanneer de marktprijs de prijs bereikt die is vastgesteld bij de limietorder, of er is een betere prijs. De marktprijs krijgt mogelijk nooit de vaste prijs van de limietorder, dus deze transacties kunnen nooit worden uitgevoerd. De transactiekosten van een limietorder zijn de opnamekosten, dus deze zijn meestal lager dan de transactiekosten van een marktorder.

Binance voert mogelijk geen limietorders uit vanwege onvoldoende marktordervolume. Ficente orden worden in chronologische volgorde ingevuld. Als er meerdere orders tegen dezelfde prijs worden geplaatst, wordt de eerst geplaatste order als eerste uitgevoerd. Als de kosten van de lopende bestelling niet geschikt zijn, kan de lopende bestelling voor altijd onvolledig blijven en de beleggingsresultaten van de handelaar beïnvloeden.

Hoe een limietorder te openen op Binance Spot

Simile bij het openen van een Market order, moeten gebruikers inloggen op hun Binance account, Trade selecteren en op Classic klikken en Limit selecteren.

  • Prijs: is de prijs die de gebruiker de transactie wil doen.
  • Amount: dit is het aantal transacties dat u wilt doen.

Klik na het voltooien van de transactiegegevens op Kopen of Verkopen volgens uw handelsstrategie. De openstaande bestelling die u zojuist hebt geplaatst, wordt weergegeven in de sectie Openstaande bestellingen.

Compact Binance limit orders with Market orders

Marktorders worden uitgevoerd wanneer een handelaar onmiddellijk de markt moet betreden in plaats van te wachten op een specifieke prijs. Marktorders worden uitgevoerd wanneer een handelaar mogelijk niet geïnteresseerd is in een speciale prijs of verloren gaat wanneer zijn limietorder niet is voltooid en hij moet dit compenseren door onmiddellijk een transactie uit te voeren.

Marktorders hebben vaak hogere transactiekosten of slippage wanneer lopende verkooporders meestal tegen een lagere prijs worden geplaatst. Daarom gebruiken handelaren het alleen in kritieke situaties om winstverlies te voorkomen.

Ficent orders worden vaak gebruikt wanneer een handelaar een transactie wil uitvoeren tegen een mogelijk betere prijs dan de huidige, wat in de toekomst zou kunnen gebeuren. De handelaar kan de lopende prijs in een limietorder onder of boven de huidige prijs instellen om te verwachten dat de prijs in de toekomst zal dalen of stijgen. Ficent orders op Binance kunnen ook worden ingesteld op basis van een percentage van het beschikbare cryptocurrency-volume van de handelaar, waardoor de handelaar transacties efficiënter en proactiever kan beheren.

Conclusion: Binance Limit vs Orders Market

Fircent en Market orders zijn de twee meest gebruikte ordertypes op Binance. Hoe dan ook, zoals hierboven geanalyseerd, kunnen limietorders gunstiger zijn voor gebruikers met betrekking tot transactiekosten en orderuitvoeringsprijzen. Hoe dan ook, als de verwachte prijs niet overeenkomt, kan de limietorder nooit worden uitgevoerd, wat van invloed is op de investeringsmogelijkheden van de handelaar. Daarom moeten gebruikers de juiste Binance Limit en Market orders overwegen en gebruiken om de beste handelsprestaties te bereiken.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest 00025

Hoe Crypto over te zetten van Crypto.com naar Coinbase

invest 00007

MetaTrader Template: wat het is en hoe het werkt