in

Markturen op Capital.com

Verschillende activa hebben verschillende markturen. Volg de handelsmarkturen van een actief, volg de onderstaande gids:

1. Nadat u bent ingelogd op uw Capital.com account, klikt u op het tabblad “Trading” in de menubalk aan de rechterkant van het scherm.

2. Klik op de markt die u wilt verhandelen (aandelen, forex, cryptocurrencies, grondstoffen, indices, ETF’s, futures, etc.)

We kiezen in dit voorbeeld “Aandelen”, met name Amerikaanse aandelen.

Opmerking: sommige markten worden ingedeeld in verschillende categorieën. Aandelen worden bijvoorbeeld ingedeeld naar land (VS, VK, Hong Kong, enz.)

3. Selecteer het activum dat u wilt verhandelen en u ziet een handelsvenster aan de rechterkant van het scherm. De meeste handelsuren worden weergegeven in het gedeelte “Marktinformatie“.

Of, als u het activum dat u wilt verhandelen al hebt geïdentificeerd, typt u de naam van het activum in het vak “Zoeken”, klikt u erop en worden de handelsuren voor dat aandeel weergegeven in het gedeelte “Marktinformatie” in het venster aan de rechterkant van het scherm.

Om te concluderen, het beheersen van de handelsuren van de activa zal u helpen proactief te zijn in uw handelsplan, waardoor u geen interessante handelsmogelijkheden mist.

Ik hoop dat deze gids nuttig voor je is.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest 00007

MetaTrader 4 account Capital.com: hoe u direct op uw telefoon kunt inloggen

investimenti 82

Capital.com Klantenservice: stapsgewijze handleiding?