in

Matic Prijsvoorspelling 2023, 2025 en 2030

Polygon MATIC is een layer 2 blockchain die een oplossing is voor de schaal-, snelheids- en transactiekostenproblemen van Ethereum. Polygon’s oplossing voor deze problemen maakt het een haalbare schaaloplossing voor Ethereum.

Het werkt op het Proof of stake mechanisme dat veel minder energie verbruikt dan het Proof of Work mechanisme.

Polygon vermeldde ook op haar website dat het al koolstofneutraal is. Polygon biedt Security as a Service via de Ethereum-blockchain of via de pool van professionele validators van Polygon.

Polygoon prijsvoorspelling: hoe verschilt polygon van anderen?

Polygon MATIC is een layer 2 blockchain die een oplossing is voor de schaal-, snelheids- en transactiekostenproblemen van Ethereum. Het fundamentele denken van Polygon was niet om een Ethereum-killer te zijn, maar om te fungeren als een brug voor andere Ethereum-blockchains om een transactie sneller uit te voeren.

Hier zijn enkele functies die Polygon Matic onderscheiden van andere:

 • Polygon heeft een verwerkingscapaciteit van 7.000 transacties per seconde, wat gigantische sprongen sneller is dan de 15 TPS van Ethereum. Bovendien wordt aangenomen dat MATIC, ondanks de ETH 2.0-update, voorop zal blijven lopen dankzij constante ontwikkelingen en experimenten in het ecosysteem.
 • Polygon werkt op het Proof of stake mechanisme dat veel minder energie verbruikt dan het Proof of Work mechanisme.

  Polygon vermeldde ook op haar website dat het al koolstofneutraal is.

 • Polygon biedt Security as a Service via de Ethereum-blockchain of via de pool van professionele validators van Polygon.
 • De mede-oprichter van ETH zegt dat ondanks de nieuwe ETH2.0, gastarieven niet zullen dalen. Hier profiteert MATIC, omdat het zijn transactiekosten in het bereik van $ 0,0005 tot $ 0,2 plaatste, wat minuscuul is in vergelijking met ETH’s $ 12.

  Polygon heeft tot nu toe meer dan $ 140 miljoen aan GAS-kosten bespaard.

Polygon Matic prijsontwikkeling in 2022

 • Laatste 1 maand: +16,1%
 • Laatste 3 maanden: +-9,3%
 • YTD: -64,3%

Voorspelling Matic Prijs $100

en $1000. Achtergrond

Polygon Matic heeft de afgelopen maanden gepompt en in deze tijd beter gepresteerd dan Ethereum. Matic staat op de 11e plaats van alle cryptocurrencies, het stond een paar maanden geleden op de 15e plaats. De huidige prijs van Matic, het native token van Polygon, heeft opnieuw $ 1 overschreden en beleggers zijn erg benieuwd of Matic $ 100 en $ 1000 kan bereiken.

Onze analytische aanpak blijft hetzelfde: begrijp de Blockchain, begrijp de use cases en dus de vraag naar de Token, en bepaal vervolgens de prijs. Aangezien de categorie zich in een vroeg stadium van ontwikkeling bevindt, zouden enkele aannames nodig zijn, met name met betrekking tot prognoses.

Kan Matic $ 1000 of zelfs $ 100 bereiken? Voordat we ingaan op de gedetailleerde analyse, laten we Polygon begrijpen als een investering.

Is Polygon een goede investering?

Hoewel Polygon een meer volatiel actief is geweest, heeft het een aanzienlijk momentum achter zich.

 • Polygon MATIC is een layer 2 blockchain die een oplossing is voor de schaal-, snelheids- en transactiekostenproblemen van Ethereum. Polygon’s oplossing voor deze problemen maakt het een haalbare schaaloplossing voor Ethereum.
 • De fundamentele gedachte van Polygon was niet om een Ethereum-killer te zijn, maar om te fungeren als een brug voor Ethereum om een transactie sneller uit te voeren. Polygon heeft tot doel de voordelen van de beveiliging en het ecosysteem van Ethereum uit te breiden naar iedereen zonder afhankelijk te zijn van de ETH-blockchain.
 • Sneller: Polygon heeft een verwerkingscapaciteit van 7.000 transacties per seconde, wat gigantische sprongen sneller is dan de 15 TPS van Ethereum. Bovendien wordt aangenomen dat MATIC MATIC ondanks de Ethereum Merge-update voorop zal blijven lopen vanwege constante ontwikkelingen en experimenten in het ecosysteem.
 • Beveiliging

 • : Polygon biedt Security as a Service via de Ethereum-blockchain of via de pool van professionele validators van Polygon.
 • GAS-tarieven: De mede-oprichter van ETH zegt dat ondanks de fusie de GAS-tarieven niet zullen dalen. Hier profiteert MATIC, omdat het zijn transactiekosten in het bereik van $ 0,0005 tot $ 0,2 plaatste, wat minuscuul is in vergelijking met ETH’s $ 12. Polygon heeft tot nu toe meer dan $ 140 miljoen aan GAS-kosten bespaard.
 • Verscheidenheid aan schaaloplossingen: Polygon heeft 3 live scaling-oplossingen, 3 in ontwikkeling en 1 in bètatests, wat duidelijk betekent dat Polygon zich voorbereidt op ETH 2.0.

TRON is een van de best presterende cryptocurrencies dit jaar, hoe verhoudt Matic zich tot Tron?

Tron Matic
okt-nov 2022 -11,6% +19,3%
juli-september 2022 -3,1% +93,5%
april-juni 2022 +6,2% -27,1%
jan-mrt 2022 -5,6% -39,1%

In vergelijking met TRON
presteerde Matic aanvankelijk ondermaats, maar in de afgelopen twee kwartalen presteert Matic beter dan TRON.

Kan Matic $ 100 bereiken?

Om $ 100 te bereiken, moet Polygon 90 keer stijgen

 • Ethereum ging van $ 2 naar $ 200 in minder dan 2 jaar
 • Binance ging van $ 1 naar $ 100 in minder dan 4 jaar
 • BTC ging van $100 naar $10000 in minder dan 4 jaar

Met $ 100 zal de marktkapitalisatie van Polygon Matic $ 872 miljard bedragen, geen onmogelijk aantal op de lange termijn.

Als Matic met 30% per jaar zou stijgen, zou het 18 jaar duren om $ 100 te bereiken. Dat zou het jaar 2040 zijn. Gezien de manier waarop liquiditeitspatronen veranderen wanneer de adoptiegraad stijgt, zou dit veel sneller kunnen worden bereikt dan in 2041.

Kan Polygon $ 1000 bereiken? Hoe en wanneer bereikt Matic $ 1000?

Gezien de hoeveelheid tijd die het kost om $ 100 te bereiken, is het onvermijdelijk dat $ 1000 veel moeilijker zal zijn. Bij $ 1000 zou de marktkapitalisatie een ontmoedigende $ 8,7 biljoen zijn.

Als Matic met 20% per jaar zou stijgen, zou het 31 jaar duren om $ 1000 te bereiken. Dit zou het jaar 2053 zijn. Het is bijna onmogelijk om een langetermijnprognose nauwkeurig te geven.

Kan Polygon $ 100 bereiken? Wat zijn de obstakels voor Polygon Matic om $ 100 te bereiken?

 • Ondanks dat het een van de meest aantrekkelijke blockchian-netwerken is, zijn er enkele obstakels die de reis van Matic om $ 1000 te bereiken kunnen laten ontsporen. De grootste concurrent van Polygon is Ethereum en met de manier waarop ETH vooruit marcheert, kan er een tijd komen dat de meeste cryptocurrencies naar de Ethereum-blockchain zullen verhuizen.
 • Terwijl Polygon

 • MATIC zichzelf positioneert als een oplossing voor de schaal-, snelheids- en transactiekostenproblemen van Ethereum, kan de lagere acceptatie van Polygon een barrière worden voor de opkomst ervan.
 • Opgemerkt moet worden dat Polygon niet in staat was om een consumentenverbinding op te bouwen op gelijke voet met Shiba Inu of Dogecoin. Vooral in de Verenigde Staten. Hoewel dit de afgelopen maanden is verbeterd, heeft het niet dezelfde niveaus bereikt als Shiba Inu, terwijl het bijna overeenkomt met Dogecoin. Gezien de use cases van Dogecoin presteert Matic duidelijk ondermaats.

Polygon is een van de meest innovatieve en goed gefinancierde projecten. Zoals iedereen heeft het enkele nadelen, maar de voordelen van de Polygon blockchain zijn de nadelen te slim af. Polygon heeft een mooie toekomst en de opkomst van Polygon is eminent. Het heeft echter bijna 20 jaar nodig om $ 1000 te bereiken en heeft momenteel geen brandprogramma om die tijd te verkorten. Het is bijna onmogelijk om een groei van 50% per jaar te voorspellen voor de komende 18 jaar. Op dit moment verwachten we dat het onmogelijk zal zijn voor Polygon om $ 1000 te bereiken.

Polygon is echter goed gepositioneerd om in 2040 $ 100 te bereiken.

Polygoon prijsvoorspelling 2023

Polygoon prijsvoorspelling 2023: De maximale Matic-prijsverwachting voor 2023 is $ 1,8. Matic zal waarschijnlijk de rest van het jaar blijven herstellen, gezien de sterke focus op het stimuleren van het gebruik en de winstgevendheid van het bedrijf. Sterke aanbevelingen van gerespecteerde mensen zoals Shark Mark Cuban’s andere Shark Tank Shark Tank hadden in 2021 in Polygon geïnvesteerd.

Matic Prijsvoorspelling 2025

De maximale prijsverwachting van Matic voor 2025 is $ 3,1.

Polygoon Matic Prijsvoorspelling 2030

De maximale Matic-prijsverwachting voor 2030 is $ 12,2. Polygon Matic Price zal naar verwachting in 8 jaar bijna 12 keer toenemen, omdat het waarschijnlijk een van de belangrijkste begunstigden zal zijn van massale Blockchain-adoptie in de komende 10 jaar.

Polygoon Matic Voorspelling: Wat is het nut van Matic Token?

Matic is het token dat de Polygon-blockchain aandrijft. Het wordt gebruikt om het Polygon-netwerk te beheren en te beveiligen en om netwerktransactiekosten te betalen.

Het beperkte aanbod maakt Matic uniek. Er zijn ongeveer 10 miljard LATIE’s en het circulerende aanbod is 7,5 miljard van die 10 miljard. Matic Price heeft de neiging om hoger of lager te bewegen, afhankelijk van de vraag en het gebruik van de Polygon Blockchain

Wat zijn de belangrijkste uitdagingen voor Polygon Matic?

Ondanks een goed ontworpen blockchain en talloze use cases, is Polygon niet in staat geweest om een consumentenverbinding op te bouwen op gelijke voet met Shiba Inu of Dogecoin. Vooral in de Verenigde Staten. Hoewel dit de afgelopen maanden is verbeterd, heeft het niet dezelfde niveaus bereikt als Shiba Inu, terwijl het bijna overeenkomt met Dogecoin. Gezien de use cases van Dogecoin presteert Matic duidelijk ondermaats.

Dat gezegd hebbende, de recente samenwerking met Meta en Robinhood (VS) zou deze statistiek zeker hoger moeten verbeteren.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels burak the weekender 186464

Cardano prijsverwachting 2023, 2025, 2030 en 2040

pexels tima miroshnichenko 7567222

Dogecoin prijsvoorspelling 2023, 2025 en 2030