in

MetaTrader 4 Backtesting: hoe het te testen

DE MT4 backtest is een tool die helpt bij het evalueren van een specifieke strategie door deze toe te passen op historische marktgegevens. MegoTrader 4 backtesting vertelt u of het gebruik van die strategie voor de prijsgeschiedenis in het verleden goede resultaten heeft opgeleverd.

Als een systeem in het verleden goed heeft gewerkt, kan het je helpen om dat resultaat vol vertrouwen toe te passen in het heden. Dit artikel laat u zien hoe u een MT4-handelsstrategie kunt backtesten.

DOWNload MT4 via onderstaande link:

 1. Metatrader 4 voor mac
 2. Metatrader 4 voor pc
 3. Metatrader 4 Linux
 4. Metatrader 4 online
 5. Metatrader 4 app
 6. Metatrader 4 ios (Metatrader 4 iPhone)

Wat is de BACKTEST op MT4?

Wanneer u de markt betreedt om te handelen, moet u een specifieke handelsstrategie gebruiken om uw winstgevende resultaten te verhogen. Als je deze strategieën nu probeert, kost het je veel tijd en geld om te zien of de resultaten werken. Hoe dan ook, op het MT4-handelsplatform kunt u de tool gebruiken om uw handelsstrategie te testen met behulp van een methode die bekend staat als backtesting.
Met de MT4 backtest kunt u de effectiviteit van uw strategieën testen door ze toe te passen op uw prijsgeschiedenis.

Als de MT4-backtest werkt en winstgevend weefsel produceert, dat wil zeggen, als uw handelsstrategie historisch goed heeft gewerkt – dan kunt u deze gebruiken om met vertrouwen te handelen. Hoe dan ook, als de backtest resulteert in een verlies, kan het systeem ook falen in de daadwerkelijke handel.
De populariteit van de MT4 backtest geeft aan dat deze strategie tot op zekere hoogte werkt voor handelaren.

Stap voordat je een strategie op MT4 test?

Voordat u begint met het testen van een handelsstrategie, moet u een paar dingen zeker weten.
Eerst moet u de functie Strategietester in MT4 inschakelen door het menu Beeld en [Strategietester] te selecteren.

Daarom moet u over de juiste historische gegevens beschikken voor uw specifieke handelssymbool. MetaTrader 4 biedt geen volledige marktgegevens voor elk activum, wat betekent dat de backtest niet nauwkeurig zal zijn. U kunt de gegevens handmatig downloaden naar uw platform om het te repareren: ga naar het menu [Extra] en selecteer [History Center]. Selecteer vervolgens de transactiecode, dubbelklik op de codenaam en voer deze in het systeem in wanneer de gegevens worden weergegeven.

Hoe test je een handelsstrategie met MetaTrader 4 backtesting?

Om MetaTrader 4 te backtesten, doe je het volgende:

Selecteer op het tabblad [View] in de rechterbovenhoek van het scherm de functie [Strategy Tester].

Load uw handelsstrategie naar [Expert Advisor] en klik op (Expert Properties) om de parameters in te stellen zoals u wilt.

 • Op het tabblad [Experteigenschappen] voer op het tabblad [Test] het bedrag voor de initiële transactie in, selecteer de valuta en het ordertype [Long &Short] om zowel kopen als verkopen toe te staan.
 • Op het tabblad [Invoer] stelt u de EA- of indicatorparameters in die u wilt testen. Voer de gewenste waarde in voor een parameter in de kolom Waarde. Als u de standaardinstellingen wilt herstellen, klikt u op de knop [RESET].
 • Kies daarom het tijdsinterval en het type backtesting. Er zijn 7 verschillende tijdframes en drie soorten backtests: elk vinkje, checkpoints of gewoon open prijzen. Elke vink is de meest nauwkeurige methode voor alle beschikbare tijden.
 • U kunt de huidige (huidige) optie kiezen op de Spread-knop of zes verschillende punten (2, 5, 10, 30, 50 of 100 pips). Voor maximale nauwkeurigheid moet u de huidige optie kiezen.
 • Stel een datumbereik in om de strategie te testen. Druk daarom op de startknop om backtesting op MetaTrader 4 te starten.

De resultaten worden binnen enkele seconden of minuten weergegeven op het tabblad [Resultaten] van het testervenster, afhankelijk van het geselecteerde tijdsinterval en de rekenkracht van de gebruikte rekenmachine.

Bekijk de resultaten van de backtest run

Als de backtest is voltooid, kunt u de resultaten bekijken. De onderstaande grafiek toont de resultaten op basis van de [Everytick], die 99% is.

Daarnaast vindt u een volledige lijst van transacties die tijdens de test zijn gegenereerd op het tabblad [Resultaten]. Voor fouten in teruggeteste strategieën, zie de sectie [Journal]. Om de proefversie opnieuw te starten, gaat u naar het tabblad [Instellingen].

Conclusion

Wat hierboven is hoe u kunt backtesten met MetaTrader 4. Metamp 4 backtesting resultaten omvatten het totale bedrag dat wordt gebruikt voor de handel, de hoeveelheid verlies, het aantal posities met winst / verlies resultaten … Op deze manier kunt u vrij volledige informatie krijgen over of de strategie in het verleden heeft gewerkt. Dit zal u helpen beslissen of u die strategie in werkelijkheid wilt gebruiken.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 30

Taal wijzigen op Capital.com

invest crypto 27

MT4 Capital.com: Hoe het te downloaden en in te loggen op uw account