in

Metatrader 4 (MT4): hoe toegang te krijgen vanaf elk apparaat

Created by MetaQuotes staat MT4 bekend als een stabiel platform met meerdere tools die snelle financiële markten aankunnen. Wanneer MT4 voor het eerst wordt uitgevoerd, moet de handelaar inloggen met accountinformatie. Om toegang te krijgen tot het Metatrader 4 handelsplatform (PC, mobiele app), volgt u de onderstaande stappen:

1. Hoe krijg ik online toegang tot MT4 PC?

Na het succesvol openen en verifiëren van uw account, kunt u zich aanmelden bij uw MT4-account door deze stappen te volgen:

  1. <span lang="en">Klik op het tabblad Bestand linksboven > selecteer Aanmelden bij uw handelsaccount.
  2. Voordat u uw echte accountgegevens invoert (inclusief uw inloggegevens, wachtwoord en server). Al al deze inloggegevens worden u per e-mail toegestuurd zodra u uw account hebt aangemaakt.

2. Hoe krijg ik toegang tot de MT4 mobiele app?

Na de installatie voert u de applicatie uit door op de MT4-app op het scherm van uw mobiele telefoon te tikken.

    <li lang="en">Om een nieuw account te koppelen, tikt u op Nieuw account in het tabblad “Instellingen” > selecteert u “Aanmelden bij een bestaand account”.
  1. Dan voer de naam van de MT4-server en andere inloggegevens (inloggegevens, wachtwoord) in.

3. Hoe te schakelen tussen MT4-accounts?

Traders kunnen meerdere handelsaccounts openen bij verschillende brokers en met hen samenwerken op één platform.

De gebruikte accounts worden opgeslagen en weergegeven in het Navigator-venster, ze worden gegroepeerd op basis van de naam van de server waarop ze zijn geopend.

Om over te schakelen naar een ander MT4-account op pc, dubbelklikt u op Account in het Navigator-venster en selecteert u het handelsaccount waarmee u wilt handelen.

Tik voor de mt4 mobiele app op het momenteel verbonden account in het tabblad “Instellingen”. De zichtrekening wordt bovenaan weergegeven en alle eerder gebruikte rekeningen worden hieronder weergegeven.

Neem de rij in de lijst op om over te schakelen naar een ander account.

Opmerking: Na het overschakelen naar een ander account kan het handelsplatform worden geconfigureerd om de handel automatisch uit te schakelen door te tikken op “Automatische handel uitschakelen bij het wisselen van account”. Dit beschermt tegen onbedoelde transacties door een handelsrobot op die rekening.

Na het inloggen op uw live handelsaccount op uw MT4-platform, hebt u toegang tot alle functies van MT4 en kunt u uw handelsbeslissingen nemen op basis van uw analyse op de grafiek en met technische hulpmiddelen.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 27

Staking ETH 2.0: wat het is en hoe het werkt

investimenti 42

Liquid Swap Binance: wat het is en hoe het werkt