in

Metaverse Coin : het beste om in te investeren in 2022

Metaverse – een virtueel universum waar mensen kunnen winkelen, spelen, valuta’s en items en meer kunnen kopen en verhandelen.

Sideralo een mix van augmented reality, virtual reality, social media, games en cryptocurrencies.

Curtors zijn de gebruikelijke betaalmethode in dit virtuele universum en dit is natuurlijk waar de termen “metaverse coins”, “metaverse tokens” en “crypto metaverse” zijn ontstaan.

In elke omgeving gebruikt elk metaversumproject zijn native tokens voor transacties.

Het Metaverse-project van Decentraland heeft bijvoorbeeld zijn eigen cryptocurrency genaamd MANA en gebruikers hebben MANA nodig in hun crypto-portefeuilles om op het platform te handelen.

In de komende jaren zullen Metaverse-projecten naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken. En is het juiste moment om te gaan investeren in die Metaverse-projecten om waarde toe te voegen aan uw portfolio.

Hier zijn de top 10 metaverse munten waarin u zou moeten overwegen om in te investeren om van deze groei te profiteren. Deze munten hebben allemaal potentie getoond en bestaan al een tijdje, dus houd ze maar beter in de gaten!

De beste Metaverse munten om te investeren in 2022!

Decentraland

Decentraland is een op blockchain gebaseerd virtual reality-platform dat deel uitmaakt van het Ethereum-netwerk. Het native token, MANA, dat het ecosysteem in decentralisatie aandrijft, heeft een totaal aanbod van bijna $ 2,2 miljard.

Op dit moment zijn er 1,84 miljard MANA-tokens in omloop.

Gamers, producenten en bedrijven die willen profiteren van de kansen van het metaverse kopen grond op Decentraland.

Op het eerste gezicht lijkt het een typisch spel. U kunt onroerend goed kopen op dit platform door percelen grond te kopen. Je kunt het perceel ontwikkelen door erop te bouwen wat je wilt en er vervolgens geld mee te verdienen.

Het MANA-token kende in het laatste kwartaal van 2021 een merkbare prijsstijging, maar de waarde is nu redelijk stabiel en vertoont relatief minder volatiliteit in het eerste kwartaal van 2022.

The Sandbox

The Sandbox is een virtual reality-omgeving waar spelers hun spelervaringen kunnen ontwikkelen, bezitten en ervan kunnen profiteren met behulp van SAND-munten. Players kunnen Game Maker gebruiken om de niet-fungibele tokens (NFT’s) die ze hebben gemaakt te integreren in games op de markt.

Het geeft de makers volledige controle over hun NFT’s en compenseert hen voor hun deelname aan het ecosysteem door middel van transactiekosten, picketing of het kopen en verkopen van in-game items.

Momenteel zijn er 1,15 miljard SANDS in omloop met een maximaal totaal aanbod van 3B.

Tijdens het eerste kwartaal van 2022 zijn SAND-munten redelijk stabiel omdat ze in het laatste kwartaal van 2021 van hun hoogste punt ooit van $ 8,4 zijn gedaald.

Enjin

Enjin is een metaverse-stijl gamingplatform waar je lokale ENJ-tokens kunt “minten”, die je vervolgens kunt inwisselen voor bronnen die je vooruit helpen in het spel.

Het native token is ENJ, een ERC-20-token dat op het Ethereum-netwerk draait. Het is bedoeld als een gaming cryptocurrency voor het verhandelen van gaming assets op zijn markt.

Aan het einde van 2021 kondigde Enjin aan dat het van plan is om $ 100 miljoen op te halen voor zijn Metaverse-project, en sinds het in 2017 naar de beurs ging, heeft deze Metaverse-munt een ongelooflijke prijsstijging genoten.

Met een totaal van 1 miljard tokens in de aanbieding zijn er 872 miljoen ENJ-tokens in omloop. Earlier beleggers betaalden slechts $ 0,017 per token, en ondanks een dergelijke volatiliteit in de prijs – het token zelf wordt vandaag gewaardeerd op $ 1,83 USD – meer dan ze hebben geïnvesteerd.

Axie Infinity

Axie Infinity is een van de metaverse projecten die inkomsten genereren. Het is een NFT-dierenspel, zeer vergelijkbaar met Pokemon, dat veel aandacht heeft getrokken in de crypto-gemeenschap vanwege zijn schattige wezens genaamd Axies – verkocht als NFT.

Axie infinity gaf geboorte aan het concept van play-to-earn en velen gaven hun fulltime baan op op zoek naar deze kans. Gebruikers kunnen AXS, het native token genaamd Axie, verzamelen door het spel te spelen en kunnen ze converteren voor ETH om NFT te kopen op de Axie Marketplace.

AXS token wordt momenteel gewaardeerd op $69.75 USD.

Met een gestage groei in het eerste kwartaal van 2022 en na het bereiken van een recordhoogte van $ 160 USD in november 2021, is er hoop dat AXS in waarde zal groeien als het vanaf vorig jaar op vergelijkbare modellen blijft groeien.

Aavegotchi

Aavegotchi is een Metaverse-project gebouwd op het Ethereum-netwerk dat sinds vorig jaar operationeel is. Het is een van de snelst groeiende Metaverse projecten tot nu toe.

Gebruikers verzamelen gepixelde geesten zoals NFT genaamd Aavegotchis en verdienen beloningen door te spelen, hun geest te verbeteren en een verwantschapsscore op te bouwen met hun virtuele huisdieren.

Om dit metaverse project te verhandelen, moet je een Aavegotchi kopen op gotchi Bazaar. Deze initiële investering kan u ontmoedigen, maar u kunt Aavegotchi altijd op de markt doorverkopen of als u een hogere mate van verwantschap met Aavegotchi kunt ontwikkelen en de schaarste ervan kunt vergroten, kunt u er zelfs van profiteren!

De belangrijkste nutsbron op het platform is GHST, een ERC-20-token dat leeft op de Ethereum-blockchain. Het belangrijkste nut van GHST is om Aavegotchis op de markt te kopen. Daarnaast kunnen GHST-houders deelnemen aan de Aavegotchi DAO.

De belangrijkste nutsbron van het platform is GHST, een ERC-20-token. Het belangrijkste doel van GHST is om Aavegotchi’s te kopen van Gotchi Bazar – de exclusieve markt.

De sterke waardestijging in het laatste kwartaal van 2021 zorgde voor een gestage groei voor GHST om te gedijen in deze competitieve markt, gewaardeerd op $ 2,06 USD per token.

SushiSwap

SushiSwap is voornamelijk een gedecentraliseerde uitwisseling waar gebruikers cryptocurrencies kunnen kopen en verkopen, met een marktkapitalisatie van $ 500 miljoen

SushiSwap heeft echter zijn bedrijfsconcept ontwikkeld door naast de Metaverse een NFT-markt op te zetten. Dit zal consumenten niet alleen onderdompelen in de NFT-bedrijfservaring, maar ook kopers en verkopers in staat stellen om goederen op een gedecentraliseerde manier uit te wisselen.

His native token heet SUSHI en wordt momenteel gewaardeerd op $ 4 USD per token.

Het nieuwste metaverse project maakt het een investering die de moeite waard is om in de gaten te houden om vroeg in te stappen, aangezien ze al 51% van het totale aanbod in omloop hebben.

De volatiliteit is er echter nog steeds en u wilt misschien voorzichtig zijn bij het beleggen in zeer volatiele projecten.

Illuvium

Illuvium is een open-wereld gaming platform, een metaversum project gebaseerd op een RPG (role-playing game) framework. Spelers in een volledig meeslepende omgeving krijgen de taak om op dieren te jagen, aangeduid als Illuvials.

De cognitieve mogelijkheden (kunstmatige intelligentie) van het gamingplatform van illuvium onderscheiden het van andere metaverse projecten. Maar je bent beperkt tot bepaalde gebieden, spelers kunnen de hele spelwereld verkennen of ontwikkelaars kunnen hun eigen games maken op dit platform.

Het illuvium native utility-token is ILV, geïntroduceerd begin 2021, toen het op openbare beurzen werd verhandeld voor slechts $ 68. In het laatste kwartaal van 2021 steeg ILV naar meer dan $1.800 en is sindsdien gedaald naar $600 of zo, waardoor de waarde min of meer stabiel is rond de $600.

Gala

Gala is een blockchain-gamingplatform dat niet-fungibele tokens (NFT) gebruikt om een gamingplatform op een blockchain te creëren waar spelers op elk moment gaming-activa over de hele wereld kunnen verhandelen en bezitten.

Het native token staat bekend als GALA, dat hulpprogramma’s biedt voor netwerkbeheer, incentives voor node-operators en in-game beloningen voor spelers. Het kan ook worden gebruikt als in-game valuta om NFT en bronnen te kopen van hun exclusieve marktplaats, de Gala Store.

De onderstaande grafiek toont een piek en daling, maar over het algemeen geeft het huidige handelsvolume aan dat GALA zich op een langzaam en gestaag opwaarts pad bevindt. De waarde ervan is het afgelopen jaar sinds de lancering in 2020 aanzienlijk verbeterd en zal naar verwachting alleen maar groeien naarmate het verkeer op het platform toeneemt.

WilderWorld

Wilder World is de juiste gelegenheid om te kijken als u op zoek bent naar een small-cap metaverse project. Het project, dat beweert een “Metaverse 5D gemaakt op Ethereum” te zijn, stelt gebruikers / spelers in staat om aangepaste spelobjecten te verwerven en te maken. Dit omvat alles van land tot appartementsgebouwen, standbeelden en andere functies die op het platform worden verwisseld als NFT.

Het native token is een ERC 20-token dat bekend staat als WILD, ter waarde van $ 1,53 per token. Momenteel heeft deze Metaverse cryptocurrency een marktkapitalisatie van minder dan $ 150 miljoen, wat aangeeft dat het misschien wel een van de beste cryptocurrencies is om in te investeren voor grote winsten.

StarAtlas

Voor velen die komen, is StarAtlas een metaversum gamingplatform aangedreven door Solana. Het richt zich op het ontwikkelen van de grootst mogelijke AAA-gameplay en is sinds de lancering enorm populair bij gamers.

StarAtlas heeft een twee-token systeem, waarmee je tokens kunt aanwijzen. Its/spelers kunnen talloze omgevingen verkennen en gevechten aangaan, die hen kunnen helpen unieke in-game items te verwerven door allianties aan te gaan en banden te vormen.

Het native ATLAS-token kan worden gebruikt om dergelijke in-game bronnen te kopen.

Met het project dat zich nog in een vroeg stadium bevindt, is dit een uitstekende gelegenheid om te investeren en te profiteren van het zijn van een vroege investeerder.

Finale overwegingen

Dit zijn slechts enkele van de vele spannende metaverse projecten waarin je kunt investeren. Deze projecten zijn echter zeer volatiel en vrij onvoorspelbaar, vooral in de vroege stadia. Het beste wat je kunt doen, een educated guess maken en vertrouwen op je instincten.

Herken om nooit al je eieren in een mandje te leggen. Investeer een minimumbedrag van wat u zich kunt veroorloven om te verliezen dat kan oplopen tot 1% tot 5% van uw beleggingsportefeuille.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 33

Quasimodo’s strategie in de handel: wat het is, hoe het werkt en hoe het toe te passen

invest crypto 12

Binance papierhandel: wat het is en hoe het werkt