in

Metaverse Cryptocurrencies: de 7 beste prijsgroei

Het belangrijkste doel van de Metaverse is om een digitale wereld te bouwen die erg lijkt op de wereld die vandaag bestaat. Gift van de voortdurende ontwikkelingen in het Metaverse, zou het al snel enkele van de real-world activiteiten vervangen en opnemen in de digitale wereld.

Mensen zullen bijna elke fysieke activiteit digitaal kunnen uitvoeren. Kijkend naar de toekomstperspectieven is dit zeker een goed moment om in deze sector te investeren.

We hebben enkele van de best presterende Metaverse Cryptocurrencies beperkt die de afgelopen 24 uur een indrukwekkende prijsgroei hebben laten zien.

Migaverse Cryptocurrencies

1. SENSE

Sensorium Galaxy is een digitaal Metaverse platform met hoogwaardige virtuele content, elektronische muziekevenementen en immersieve games met als doel digitale kunst op een eenvoudige en handige manier toegankelijk te maken voor de massa.

Staat peer-to-peer interacties en uitingen van ideeën toe. Gebruikers toestaat een digitale avatar (AI-gestuurde personages) te kiezen om de Sensorium Galaxy te verkennen met verschillende attributen op het gebied van uiterlijk, kostuums, stijlen en meer.

Sommige van ’s werelds beste DJ’s zijn verbonden aan dit platform om metaverse optredens in PRISM uit te voeren. SENSO is de digitale valuta van dit platform. Het kan worden gebruikt om tickets voor shows te kopen, toegang te krijgen tot exclusieve evenementen op het platform, de virtuele avatar van gebruikers bij te werken en vele andere hulpprogramma’s van dit type

SENSO wordt momenteel verhandeld tegen een prijs van $0,208 per munt met een marktkapitalisatie van $14.619.785.

Het 24-uurs handelsvolume is $ 2.221.194. De maximale voorraad van deze munt is 715,28 miljoen waarvan 70,26 miljoen in omloop.

2. FaraLand (FARA)

FaraLand is een oorlogsspel gebouwd op Blockchain-technologie. De wereld van Faraland bestaat uit wezens van verschillende rassen (NFT-krijgers) die de in-game avatars zijn. Deze krijgers zijn uitgerust met wapens, harnassen en huisdieren. De hele game draait om een uitdagende reis die wordt ondernomen om de Demon Lord Beelzebul te verzegelen.

Players moeten helden uit veel verschillende rassen verzamelen om onderweg uitdagingen te overwinnen.

De game zit vol met verschillende missies die naar de eindbestemming leiden. De keuzes die spelers in missies maken, bepalen echter het hele verloop van het spel. De beslissingen veranderen de plot van het spel en stellen spelers bloot aan verschillende mysteries en avonturen.

De FARA-token drijft het hele FARALAND-ecosysteem aan. Het kan worden gebruikt als een valutatoken om spelapparatuur te kopen, apparatuur te upgraden. Betweat beloningen worden ook betaald aan spelers in FARA tokens. Dit BEP 20-token is ook het governance-token van het FaraLand-ecosysteem.

FARA’s huidige marktprijs is $0,1633. Gode van een marktkapitalisatie van $ 4.231.418 met een 24-uurs handelsvolume van $ 306.292. Momenteel zijn er 25,90 miljoen FARA-munten in omloop met een maximale voorraad van 100 miljoen munten.

3. VICTORIA VR (VR)

Victoria VR is een Metaverse-platform dat tot doel heeft een universeel platform te bouwen voor alle virtuele realiteiten zoals games, het kopen en verkopen van goederen, lezingen en conferenties, virtuele galerijen, sportevenementen en vele andere avonturen van dit type. Een gezond platform waar mensen kunnen werken, ontspannen en spelen.

Dit Metaverse-platform is gemaakt met behulp van een van ’s werelds beste “Unreal Engine” -technologieën.

Victoria VR is het native utility token van het Victoria Metaverse. Het zal dienen als een digitale valuta om transacties wereldwijd uit te voeren Victoria VR. Het kan worden gebruikt voor het verdienen van interessante beloningen, het kopen van VR Lands, het kopen van in-game middelen zoals gebouwen en middelen, het kopen van verschillende goederen en diensten op het hele platform, het verkrijgen van tickets, het kopen van cursussen, conferenties en artistieke inhoud op het platform en nog veel meer.

Handelaren kunnen deze munt kopen voor een prijs van $0,05336. De marktkapitalisatie van de munt is $ 38.898.224 met een 24-uurs handelsvolume van $ 16.891.788. De maximale geldhoeveelheid is 16,8 miljard, met 729,01 miljoen munten in omloop.

4. PHANTASMA (SOUL)

Phantasma is een op maat gemaakte Blockchain-technologie en gedecentraliseerd ecosysteem, dat de ruggengraat wil zijn van de toekomst van Metaverse-, NFT- en dApp-games. Het zit vol met geavanceerde functies in tegenstelling tot andere Blockchains, bezit een hoge transactiesnelheid en richt zich op het bieden van een uitstekende gebruikerservaring. Het streeft ernaar om spelers te machtigen door digitaal eigendom te bieden met volledige controle over de gebruiker.

Claim een milieuvriendelijk platform te zijn dat ook milieuvriendelijke slimme NFT’s bevat.

Het platform heeft twee hoofdtokens: SOUL en KCAL. SOUL is het governance-token van het platform dat kan worden gebruikt om KCAL te verdienen, een unieke Phantasma-naam te beveiligen en Phantasma-opslag te beveiligen.

De minimumprijs van deze munt is $0,3337. De marktkapitalisatie die wordt weerspiegeld op CoinMarketCap is $ 35.155.830, terwijl het 24-uurs handelsvolume $ 439.539 is. Momenteel zijn er 105,34 miljoen munten in omloop.

5. MyNeighboralice (ALICE)

MyNeighborAlice is een op blockchain gebaseerd boerderijspel en bouwer. Spelers kunnen kleine percelen virtuele landbouwgrond kopen en bezitten, er ontwikkelingen in maken en ze laten uitgroeien tot succesvolle bedrijven. Opwindse in-game items en beloningen wachten spelers onderweg. Players kunnen elkaar ook virtueel ontmoeten en socializen. De virtuele landen in het spel worden vertegenwoordigd door NFT.

ALICE is de valuta token van het spel. Het kan worden gebruikt om in-game NFT te verhandelen, virtuele gronden te kopen, onderpand te geven, terug te kopen en in te zetten binnen het platform, en in-game items te kopen. Het kan op het platform worden ingezet om interessante prijzen te verdienen. Het is ook het platform governance token dat houders stemrecht biedt bij beslissingen met betrekking tot protocolwijzigingen.

ALICE wordt momenteel verhandeld tegen een prijs van $ 3,13 op grote beurzen. Het heeft een marktkapitalisatie van $ 95.916.795 en een 24-uurs handelsvolume van $ 157.133.597. Het maximale aanbod van deze munt is beperkt tot 100 miljoen waarvan er 30,6 miljoen in omloop zijn.

6. WILDER WERELD

Wilder World is een 5D Metaverse dat tot doel heeft een liquide markt voor non-fungible tokens (NFT) op te bouwen met een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) voor kunstenaars gericht op NFT. Het zal dienen als een platform voor NFT-kunstenaars om hun werk te presenteren, hun creaties te kopen en te verkopen en met elkaar te netwerken.

Het is ook bedoeld om een play-to-earn NFT-gebaseerd spel te bouwen voor het platform waarbij elke NFT verschillende hulpprogramma’s zal hebben in plaats van alleen JPEG-bestanden.

WILD is het oorspronkelijke token van Wilder World Metaverse. Het is ook het governance-token voor de Wilder DAO (Decentralized Autonomous Organization), waardoor belanghebbenden het recht krijgen om te stemmen om deel te nemen aan het besluitvormingsproces met betrekking tot wijzigingen in het Wilder Metaverse-protocol.

Deze Metaverse Crypto is beschikbaar tegen een aantrekkelijke prijs van $ 0,3353, met een 24-uurs handelsvolume van $ 1.256,255. De marktkapitalisatie is $28.578.336. Er zijn 85,23 miljoen munten in omloop met een beperkt aanbod van 500 miljoen.

7. TOKEN EFINITY (EFI)

Efinity is een cross-chain NFT-blockchain gemaakt door Enjin om een interoperabel platform te ondersteunen waar NFT’s door vrijwel elke industrie kunnen worden gebruikt zonder de gebruikelijke barrières van hoge kosten en lange transactietijden in Ethereum aan te pakken.

Het belangrijkste doel van het platform is om een NFT-gericht platform te creëren waar NFT’s gemakkelijk toegankelijk zijn voor de massa en kunnen worden gebruikt zonder schaalbaarheid, beveiliging, privacy, interoperabiliteit, ontwikkeling en governance….

Het wordt aangedreven door het EFI-token, een deflatoir token van het platform. Het kan worden gebruikt om transactiekosten op het hele platform te betalen, in te zetten voor liquiditeitspools, beloningen te verdienen en meer. Het is ook de governance token van het platform.

U kunt Efinity Token kopen voor een prijs van $0,2069 per munt. 24-uurs handelsvolume zoals gerapporteerd door CoinMarketCap is $ 5.159.456 en de marktkapitalisatie is $ 35.143.468. Op de 2 miljard beschikbare munten zijn er momenteel 169,85 miljoen in omloop.

Wat is het beste platform om Metaverse Cryptos te kopen?

Er zijn veel gerenommeerde platforms die verschillende Metaverse Crypto’s vermelden waar ze op een eenvoudige manier kunnen worden gekocht met zeer weinig investeringen. Hoe dan ook, ze worden niet allemaal op een specifiek platform vermeld. Afhankelijk van uw keuze van crypto.

Maar er zijn veel andere factoren naast de keuze van de valuta die moeten worden overwogen voordat u een platform kiest. U moet rekening houden met de beveiligings- en privacykwesties, prijsstructuur en handelsfuncties.

Als deze factoren als de belangrijkste bepalende factor worden beschouwd, is eToro de beste keuze om uw metaverse investeringen te starten.

Hij heeft een aparte smart portfolio voor zijn Metaverse assets: “Metaverse Life ‘Smart Portfolio’. De portefeuille beschikt over een metaversum-activapakket (een combinatie van Metaverse-aandelen en best presterende cryptocurrencies) voor de handel. Investeerders kunnen deze functie gebruiken om een gediversifieerde Metaverse-portefeuille in hun posities te hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest 00013

Wie is de maker van Shiba Inu?

NFT

De grootste NFT-collectie naar grootte/ aanbod en aantal eigenaren