in

Mt Gox Bitcoin: wat het is en releasedatum

Mt Gox is klaar om een deel van zijn gebruikers te betalen.

Mt Gox, de ooit iconische Bitcoin-exchange, is plotseling uit de dood opgestaan en is nu klaar om zijn schuldeisers een totale som van 137.000 BTC terug te betalen.

Maar wanneer is de mt Gox Bitcoin releasedatum?

Mt Gox, een Japanse Bitcoin-uitwisseling, heeft een fascinerende geschiedenis vol hacks, leugens en oplichting.

De beurs behandelde bijna 70% van de totale BTC-handel op het moment van de hack. Hier schortte abrupt zijn terugtrekkingen op, waardoor een golf van controverse achterbleef. Laten we een kijkje nemen in dit laatste hoofdstuk in de geschiedenis van Mt Gox Bitcoin hacks.

Wanneer is de betaling van Mt Gox Bitcoin?

Mt Gox heeft nog geen officiële Bitcoin-betalingsdatum genoemd, maar in de laatste brief over terugbetalingen staat dat rehabilitatiebeheerder Nobuaki Kobayashi “zich momenteel voorbereidt op terugbetalingen.”

Sommige rapporten suggereren dat schuldeisers vanaf augustus 2021 betalingen kunnen ontvangen.

De uitwisseling blijft de terugbetaling van schuldeisers benaderen. In bovenstaande brief, geïnstrueerd om zich te registreren via een online registratieportaal. De beurs heeft haar schuldeisers ook gevraagd of ze betalingen in Bitcoin of Bitcoin Cash willen ontvangen.

Naar schatting zal ongeveer 137.000 BTC ($2,74 miljard) in deze periode worden vrijgegeven. Dit is nog steeds een enorme vermindering van de 850.000 BTC die aanvankelijk verloren ging tijdens de hack.

Mt Gox Bitcoin Dump ziet zorgen over de prijs van BTC

Er zijn verschillende cryptocurrency-analisten en critici hebben hun bezorgdheid geuit over de release van Mt Gox Bitcoin, zeggende dat een potentiële dump de prijs van BTC ernstig zou kunnen schaden.

Door de willekeurige timing van het evenement dat synchroon loopt met de overstap naar Ethereum-staking via Ethereum 2.0, hebben anderen een potentiële flippening-gebeurtenis aangeprezen. Dit zou de marktkapitalisatie van Ethereum Bitcoin zien inhalen.

Bitcoin is gedaald als gevolg van bearmarktdruk die de afgelopen maanden rond de $19.000-$20.000 schommelde.

Hoe dan ook, Binance CEO CZ verwierp deze claims in een tweet die later werd verwijderd. Hij verwees naar het feit dat die die de gehackte Bitcoin ontvangen, sinds 2014 in de ruimte zullen zijn. “Vraag jezelf af, als je crypto bent en BTC hebt sinds 2014, heb je dan haast om nu te verkopen?” zei hij. “Nieuwe timmerlieden vs OG mentaliteit.”

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 4

NFT wallets: de 5 beste van 2022

invest crypto 26

Quantum Computing: top 5 aandelen om in de gaten te houden in 2022