in

MT4-account: hier leest u hoe u het stap voor stap kunt sluiten

Open in sommige gevallen een Metatrader 4-account, maar u hoeft niet langer te investeren / handelen. U kunt uw MT4-account sluiten. Het volgende artikel begeleidt u bij het sluiten van uw MT4-account.

Devalueer manieren om MT4-accounts te sluiten

In essentie is MT4 geen makelaar. MT4 is slechts een platform om transacties te openen en technische analyses uit te voeren. MT4 interfereert niet met rekeninggerelateerde transacties (bijvoorbeeld het openen, sluiten of storten van een rekening).

Daarom moet u uw MT4-account sluiten via de makelaar dat u uw handelsaccount hebt geopend.

Er zijn twee manieren om uw MT4-account te sluiten:

  • Contacteer de ondersteuning van de makelaar.
  • Sluit handmatig het ledengedeelteaccount van de makelaar.

Hoe sluit je je MT4 account

Zoals eerder vermeld, kunt u om ondersteuning vragen om uw MT4-account te sluiten. Hoe dan ook, u kunt uw account volledig deactiveren in het ledengedeelte voor uw gemak.

De specifieke stappen zijn als volgt:

Fase 1: Ga naar het ledengedeelte op de officiële website van de makelaar.

Step 2: Klik op Account sluiten. Er verschijnen enkele waarschuwingen voor het sluiten van accounts. Als u nog steeds uw account wilt sluiten, klikt u op Handelsaccount sluiten om door te gaan.

Stap 3: Daarom stuurt de makelaar u een e-mail om de sluiting van het account te bevestigen. Aanmeld u aan bij het e-mailadres dat u hebt gebruikt om uw account te registreren en kom vervolgens opnieuw terug.

Dat heb je de sluiting van je MT4-account voltooid. Het bovenstaande is een ultieme gids voor het sluiten van een XM-account. De operaties om rekeningen bij andere makelaars te sluiten zijn vergelijkbaar.

Hoe dan ook, er zijn enkele algemene opmerkingen die u moet overwegen:

  • Voordat u de rekening sluit, moet u ervoor zorgen dat u alle openstaande posities hebt gesloten en al het geld van de rekening hebt opgenomen.
  • In het geval dat u meerdere accounts heeft, moet u inloggen en het juiste account selecteren dat u wilt sluiten en niet overschakelen naar een ander handelsaccount totdat het sluitingsproces is voltooid.

Q&CQ Vragen over mt4-accountsluiting

1. Hoe lang duurt het om je account te sluiten?

Het duurt meestal tot 3 werkdagen om een account te sluiten. Afhankelijk van de makelaar kan dit proces sneller of langzamer zijn.

2. Kunt u reactiveren na het sluiten van uw handelsaccount?

Nadat u uw account sluit, kunt u het niet meer opnieuw activeren. Daarom moet je het grondig overwegen.

Hoe dan ook, je kunt altijd een nieuwe aanmaken met een andere gebruikersnaam en e-mailadres. Als, makelaars stellen u in staat om veel verschillende accounts te openen.

3. Verwijder ik mijn verzoek tot sluiting van mijn account?

Sommige makelaars stellen u in staat om uw verzoek tot sluiting van uw account binnen 24 uur na het sluiten van uw account te annuleren.

4. Kan ik mijn Demo account sluiten?

Het afsluiten van een demo account is ook heel eenvoudig. <span lang="en">U kunt uw demo-account snel rechtstreeks op het MT4-platform sluiten door op Navigator -> Accounts te klikken. <span lang="en">Klik bewust op het account dat u wilt sluitenen -> druk op Delete. Klik vervolgens op Ja om nogmaals te bevestigen.

In feite, als u uw account nog niet hebt gefinancierd, hoeft u het niet noodzakelijkerwijs te sluiten, omdat makelaars geen kosten in rekening brengen voor ongebruikte accounts. Houd die rekening voor toekomstige handel.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
investimenti 77

eToro-rekeningoverzicht: hoe u het stap voor stap kunt krijgen

invest 00005

Binance Vanilla Options: wat het is en hoe het werkt