in

MT4-accountbeveiliging: hier leest u hoe u het veiliger kunt maken

Daten op de financiële markten via gebruiksvriendelijke platformen zoals MT4 wordt steeds toegankelijker. Hoe dan ook, met zoveel van ons leven dat zich afspeelt op mobiele apparaten en laptops, is het geen wonder dat onze digitale accounts een magneet voor criminelen zijn geworden.

Om deze reden groeit ook de behoefte aan een sterk wachtwoord.

Wanneer u online bewerkingen uitvoert, helpt OTP u een extra beveiligingslaag aan uw account toe te voegen en het risico te verkleinen dat u wordt aangevallen wanneer hackers infiltreren. OTP is gewoon een reeks tekens die naar uw mobiele apparaat worden verzonden om te bevestigen dat de transactie van u is. Dit artikel laat u zien hoe u een extra beveiligingslaag voor uw MT4-account instelt met BEHULP VAN OTP.

Om een OTP voor een MT4-account te genereren, moet u uw handelsaccount koppelen aan de wachtwoordgenerator die beschikbaar is op MT4 mobile. De specifieke stappen zijn als volgt:

  1. <span lang="en">Aanmeld u aan bij uw MT4-account – klik > op Instellingen – > selecteer OTP. Hier wordt u gevraagd een 4-cijferig wachtwoord in te stellen. Dit wachtwoord moet worden ingevoerd telkens wanneer u zich aanmeldt bij de OTP-wachtwoordgenerator.
  2. Een nieuw venster verschijnt.

    <span lang="nl">Selecteer Associëren met account -> voer de servernaam, het rekeningnummer en het wachtwoord in en activeer de knop “Associëren” -> druk op Associëren in de linkerbovenhoek van het scherm.

Na dat, zal uw handelsaccount worden gekoppeld aan de generator. Zoals kun je een onbeperkt aantal accounts aan de generatoren koppelen.

Houd er echter rekening mee dat het eenmalige wachtwoord boven aan de OTP-sectie wordt weergegeven. Onder geeft een blauwe balk de duur van het wachtwoord aan.

Het is niet langer geldig wanneer het wachtwoord verloopt en een nieuw wachtwoord wordt gegenereerd.

Momenteel neemt het aantal cyberaanvallen en de mate van gevaar toe. Daarom is het versterken van de veiligheid van de handelsrekening uiterst noodzakelijk. Door OTP handmatig rechtstreeks op uw MT4-platform in te schakelen, kunt u uw account een extra beschermingslaag geven en de risico’s vermijden dat u door hackers wordt misbruikt.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest 00024

Binance Lite: wat het is en hoe het werkt

invest 00013

Opname op eToro: hoe de status ervan te controleren