in

MT4 Capital.com: Hoe het te downloaden en in te loggen op uw account

Capital.com exchange stelt gebruikers in staat om Metatrader4-accounts op computers te openen en te gebruiken. Dit artikel laat u zien hoe u MT4-handelssoftware naar uw computer kunt downloaden en op Capital.com kunt inloggen op uw MT4-handelsaccount.

Waarom moet u MT4-software gebruiken bij het handelen op Capital.com?

Sommige makelaars (makelaars) hebben ook hun eigen handelsplatformen, maar bieden hun klanten nog steeds MT4-handelsfuncties. En vooral, hoewel makelaars hun eigen handelsplatforms hebben, is het vrij eenvoudig te gebruiken. Maar professionele handelaren kiezen er nog steeds voor om op MetaTrader4 te handelen. De volgende redenen verklaren dit:

 • DE MT4-software is geoptimaliseerd voor handelssnelheid, wat erg belangrijk is voor handelaren, vooral op de forexmarkt.
 • MT4 stelt gebruikers in staat om interface-instellingen of technische indicatoren op een zeer flexibele manier aan te passen aan hun voorkeuren.
 • MT4 kan eenvoudig worden geïnstalleerd en volledig functioneel op elk apparaat: desktop, mobiele telefoon, ipad …
 • MT4 is het platform dat het grootste en meest diverse volume aan indicatoren biedt. Gebruikers kunnen gemakkelijk meer vinden en installeren of hun eigen indicatoren, handelssignalen, handelsrobots, enz. Maken, als ze technisch onderlegd zijn.
 • MT4 heeft een strikte beveiliging, ongeacht het apparaat waarop u het gebruikt. Dit is uiterst belangrijk voor beleggers: hoe groter het kapitaal, hoe meer deposito de belegger nodig heeft.
 • Met makelaars zonder het MT4-platform, elke keer dat u een handelsaccount opent bij een nieuwe makelaar, zal het enige tijd duren om te leren en vertrouwd te raken met de interface voordat u handelt. Als u het MT4-platform gebruikt, ongeacht de makelaar bij wie u een account opent, hoeft u niet de eerste keer te leren.

Er zijn veel redenen waarom het MetaTrader4 handelsplatform zo populair en geliefd is bij ervaren handelaren. Maar wat de reden ook is, een MT4-compatibele makelaar wordt altijd gewaardeerd door handelaren vanwege zijn niveau van professionaliteit.

Link om MetaTrader 4 te downloaden op uw computer of mobiele telefoon.

Om het MetaTrader4 handelsplatform te downloaden, selecteert u de software die compatibel is met uw apparaat en klikt u op Downloaden.

 • Link om MT4 voor iPhone te downloaden: HIER
 • Link om MT4 voor Android-telefoons te downloaden: HIER
 • Link om MT4 voor Windows-computer te downloaden: HIER
 • Link om MT4 voor Macbook te downloaden: HIER
 • Dequip MT4 direct in uw webbrowser: HIER

Hoe krijg je toegang tot het MT4-account Capital.com?

Passage 1: open een gebruikersaccount Capital.com door de onderstaande link te volgen:

Na het openen van een gebruikersaccount, opent u een MT4-account op Capital.com.

Meer informatie:

 • Wat is Capital.com? Instructies voor het openen van een Capital.com rekening
 • Hoe een MT4-account te openen Capital.com

Stap 2: Ontvang Capital.com aanmeldingsgegevens voor MT4-accounts.

Om de inloggegevens van uw MT4-account Capital.com te krijgen, logt u in op uw gebruikersaccount op de startpagina van Capital.com en doet u het volgende:

Klik in het gedeelte [Mijn accounts] in het gedeelte [Live-account] in het MT4-account dat u zojuist in stap 1 hebt geopend op [Inloggegevens].

Hier ziet u de inlognummerinformatie en serverinformatie. U moet deze informatie opslaan om toegang te krijgen tot de MT4-software in de volgende stap.

Stap 3: Open de MT4 software en vul bovenstaande inloggegevens in.

 • Login: Voer uw inlogaccountnummer in het gedeelte [MT4-inloggegevens] in
 • Password: Voer uw gebruikerswachtwoord Capital.com
 • Server: Selecteer dezelfde serverinformatie als [MT4 Login Details].

Volgende daarna bent u Capital.com met succes ingelogd op uw MT4-account.

Leer dat er instructies zijn over hoe u kunt inloggen op uw Capital.com MetaTrader4-account. We hopen dat u met dit artikel snel kunt inloggen en gebruik kunt maken van dit handelsplatform.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 6

MetaTrader 4 Backtesting: hoe het te testen

gioco online e criptovalute

Verbind Capital.com met Tradingview