in

MT4: Hoe toegang te krijgen vanaf pc

Online handelen is nog nooit zo eenvoudig geweest. U kunt binnen enkele minuten een account openen bij een makelaar en toegang krijgen tot het handelsplatform. Dit artikel helpt u met de eerste stappen in de wereld van de handel over hoe u toegang krijgt tot het populairste handelsplatform (MT4) op pc.

Stap 1 – Controleer uw MT4 download e-mail met uw makelaar

Wanneer u een handelsaccount met succes opent, ontvangt u een e-mail met een link waarmee u het MetaTrader 4-platform voor Windows en MAC kunt downloaden. Klik op de versie die compatibel is met uw computer en download deze.

Terwijl u door de e-mail scrolt, vindt u ook uw inloggegevens die kunnen worden gebruikt om later toegang te krijgen tot het online handelsaccount.

Step 2 – Hoe krijg ik toegang tot MT4 op een pc?

Na het succesvol openen en verifiëren van uw account, kunt u zich aanmelden bij uw MT4-account door deze stappen te volgen:

  1. <span lang="en">Klik op het tabblad Bestand linksboven > selecteer Aanmelden bij uw handelsaccount.
  2. Voordat u uw echte accountgegevens invoert (inclusief uw inloggegevens, wachtwoord en server). Al al deze inloggegevens worden u per e-mail toegestuurd zodra u uw account hebt aangemaakt.

Als de login succesvol is, zal het MetaTrader-platform u op de hoogte stellen met een geluid. In enkele ogenblikken zult u merken dat handelen al mogelijk is en de verbinding nu groen is en voortdurend wordt bijgewerkt in de rechterbenedenhoek.

Als u het wachtwoord van uw MT4 demo/live account bent vergeten, kunt u dit opnieuw instellen via uw broker.

  • Hoe u uw MT4-wachtwoord kunt wijzigen

Na het inloggen op uw live handelsaccount op uw MT4-platform, hebt u toegang tot alle functies van MT4 en kunt u uw handelsbeslissingen nemen op basis van uw analyse op de grafiek en met technische hulpmiddelen.

Goede handel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest 00012

TradingView Pro: hoe u het gratis kunt krijgen

invest 00023

De MT4-grafiek bewerken: hier leest u stap voor stap op mobiele apps