in

MT4-platform: wat het is en hoe het aan te passen

Het bekijken van te veel vensters en tools op het handelsplatform kan ongetwijfeld uw analyse en handel verpesten. Om meer ruimte vrij te maken voor grafiekanalyse, kunt u onnodige vensters en gereedschappen uitschakelen.

Dit artikel geeft je enkele nuttige tips over hoe je mt4 kunt aanpassen.

1. Hoe raampanelen op MT4 te tonen/verbergen

Standaard worden alle vensters op het scherm weergegeven. Hoe dan ook, om meer ruimte vrij te maken voor handelsmanipulatie zoals grafiekanalyse, kunt u onnodige vensters sluiten:

  • Klik op View bovenaan het scherm.
  • Selecteer het venster dat u wilt sluiten. U kunt de lijst met vensters aanpassen: Market Watch, Data Window, Navigator, Toolbox, Strategy Tester.

Om sneller te sluiten, klikt u op de X in de rechterbovenhoek van het venster dat u wilt sluiten.

Daarom worden alle aangebrachte wijzigingen automatisch opgeslagen.
<p lang="en">A contrario, voeg andere vensters toe die niet standaard verschijnen, klik op Beeld -> kies nogmaals uw voorkeursvenster.

Daarnaast kunt u de positie van elk venster aanpassen. De MT4-clientterminal werkt op dezelfde manier als het Windows-besturingssysteem, wat betekent dat u de vensterpanelen kunt uitrekken en verplaatsen door op de naam van het weergegeven venster te klikken, de muis ingedrukt te houden en naar de gewenste positie te slepen.

2. Werkbalken aanpassen op MT4

Alsgewijs kan het venster Werkbalken ook worden aangepast aan uw voorkeuren.

Toobars is een plaats die veel tools bevat die worden gebruikt om grafieken te bewerken, handelsorders te plaatsen en signalen te openen, enz. Standaard geeft de werkbalk vier hoofdgroepen van functies weer, waaronder:

  • Standard – Voer de belangrijkste functies van de software uit, zoals het openen en sluiten van Market Watch, Navigator, Terminal.tch, Navigator, Terminal.
  • Line Studies – Beheer tekengereedschappen voor het bewerken van grafieken.
  • Tijdintervallen: tijdsintervallen beheren. Op MT4 zijn er 9 tijdframes om uit te kiezen.

In sommige gevallen worden echter niet alle beschikbare tools gebruikt. Daarom kunt u ze verbergen via:

  • Klik op View bovenaan het scherm.
  • <li lang="nl">Werkbalken selecteren – > de functiegroep kiezen die u wilt uitschakelen.

A contrario, wanneer u een specifieke groep functies moet gebruiken, kunt u het display opnieuw instellen door de vorige stappen opnieuw te herhalen.

Na het begrijpen van de interface die op MT4 wordt weergegeven, kunt u deze eenvoudig naar wens configureren voor gemak en persoonlijk gebruik. U vindt in de volgende artikelen hoe u kunt handelen en geld kunt verdienen op de financiële markt via het MT4-platform

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
investimenti 71

Trust Wallet: wat het is en hoe het werkt

invest crypto 12

Veelgestelde vragen over eToro: waar ze zijn en hoe u ze kunt zoeken