in

Neem winst &Stoploss op Capital.com: hoe het in te stellen

De financiële markt is constant volatiel en niemand kan de trend nauwkeurig voorspellen. Bovendien kunnen handelaren niet de hele dag besteden aan het bewaken van het bedrag aan handelsverliezen of -winsten en vervolgens handmatig een transactie sluiten.

In deze situatie is de meest effectieve oplossing om take profit &stop loss orders in te stellen voor alle operaties om de veiligheid van uw kapitaal te waarborgen.

Hoe stel je de stop loss in, winst voor nieuwe handelsorders op Capital.com?

1. Sleep na het invoeren van de handelsgrootte in de tabbladen “Sluiten met verlies” en “Sluiten met winst” de muis naar rechts om deze twee functies te activeren.

2. Hier kunt u Stop loss en Take profit instellen op bedrag, afstand of prijsniveau.

3. Klik ten slotte op de knop “Kopen” om te voltooien.

In het geval dat de markt gesloten is, is de weergegeven knop “Limietorder plaatsen”.

Opmerking:

  • De stop-loss order wordt van kracht wanneer het bedrag van het verlies gelijk is aan de vooraf bepaalde stop-loss. Voor een kooporder zal de stop-loss prijs lager zijn dan de huidige marktprijs. A contrario zal de stop-loss prijs hoger zijn dan de huidige marktprijs voor een verkooporder.
  • De take-profit order wordt automatisch geactiveerd wanneer de order winstgevend is en de eerder ingestelde prijs bereikt.

    Voor een inkooporder zal de take profit hoger zijn dan de huidige marktprijs. A contrario, bij een verkooporder zal de take profit lager zijn dan de huidige marktprijs.

Hoe stop loss in te stellen en winst te nemen voor open transacties?

Om stop loss in te stellen en winst te nemen voor open transacties, volgt u deze onderstaande instructies:

1. Klik op “Portfolio” aan de linkerkant van het scherm.

Hier kunt u uw handelsorders beheren.

Open bestellingen worden weergegeven in het tabblad “Locaties“. Uitstaand bestellen worden weergegeven op het tabblad “Orders“.

2. Selecteer de transactie die u wilt instellen Neem winst en Stop-loss en klik op “Toevoegen” in de kolommen “Sluiten met verlies” en “Sluiten met winst”.

3. Pas deze parameters aan in het handelsvenster aan de rechterkant.

Find, klik op “Update Location” om te voltooien.

Zo hebben we u laten zien hoe u stop loss( stop loss) kunt instellen, neem winst (Take profit) orders op het Capital.com platform. Ik hoop dat dit artikel nuttig voor je is. Goed geluk!

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest 00028

Neem winst &Stoploss op Capital.com: kan ik veranderen?

invest crypto 5

Controleer de spread van elk activum op Capital.com