in

Neteller-account: hoe te verifiëren dat het is geopend

Om een Neteller e-wallet account te gebruiken, moet u uw gevestigde Neteller account verifiëren. <span lang="en">Daarom vereist accountverificatie drie stappen: voer uw persoonlijke gegevens in = > Link debet/ creditcard en stort het minimumbedrag = > verificatie met juridische documenten. Hier begeleiden wij u door de stappen.

Log hier in op de registratielink om UW NETELLER-ACCOUNT TE OPENEN en uw account te verifiëren. Als u zich al hebt geregistreerd, kunt u deze stap overslaan en doorgaan met verificatie.

Volledig registratie

Passage 1: documenten voorbereiden.

Eerst heb je je paspoort/ID/burger-ID nodig voor identiteitsverificatie en bankafschrift/creditcardafschrift voor adresverificatie.

Het afschrift moet de volgende gegevens bevatten: Uw naam + Uw adres + 6 maanden vanaf de factuurdatum.

Na het verkrijgen van alle documenten wordt de informatie ingevuld. Klik op “Start” om het accountverificatieproces te starten.

Stap 2: Voer uw persoonlijke gegevens in.

Nadat u bent doorgestuurd naar de interface zoals hieronder weergegeven, voert u uw persoonlijke gegevens in de vereiste * in en klikt u op Volgende.

Aanbeveeld dat het door u ingevulde adres voor 100% moet overeenkomen met het adres op uw bankafschrift.

Passage 3: Verifieer uw telefoonnummer.

In de volgende stap moet u het telefoonnummer verifiëren door de code in te voeren die naar het telefoonbericht is verzonden. Voor klanten die de code die via telefoon-sms is verzonden, kunt u de code echter per e-mail ontvangen door op Code naar e-mail verzenden te klikken.

Passage 4: Genereert een 6-cijferige beveiligingscode.

Net als andere e-wallets moet u een Secure ID-beveiligingscode genereren, het tweede beveiligingsniveau van uw Neteller-account.

Aanmeld u aan bij uw account, voer betalingen uit of maak geld over met een 6-cijferige beveiligingscode.

Deze code wordt gegenereerd door de gebruiker. De code verandert niet, dus u moet de beveiligings-ID-code noteren voor regelmatig gebruik.

Connect the card and top up the minimum deposit.

Stap 1: Link naar de kaart.

Invoer per ongeluk uw creditcard-/betaalkaartgegevens in om de kaart aan uw Neteller-account te koppelen.

Stap 2: Stort het minimaal te activeren bedrag.

Het minimale stortingsbedrag is 1,19 usd.

De tekst “Wil je dat dit geld beschikbaar is voor betaling op goksites?” Selecteer “Nee”. Neteller voorkomt dat de geldstroom wordt gebruikt voor gokdoeleinden.

Druk vervolgens op “Doorgaan” en voer de OTP-code in die naar het telefoonnummer is verzonden om de code te ontvangen.

Check documents (Controleer neteller account)

Controleer na indiening uw account met de hierboven opgestelde juridische documenten. Klik op Account verifiëren om aan de slag te gaan.

Passage 1: Verifieer uw identiteit (ID).

U kunt de volgende documenten gebruiken: paspoort / identiteitskaart / burgeridentificatie / rijbewijs om uw identiteit te verifiëren.

Neteller biedt ook twee manieren om dit te controleren: Sneller voor mobiele apps en Snel voor computers. In deze tutorial kiezen we ervoor om de ID-kaart en Quick te gebruiken op de computer.

We nemen ook de eerste stap van deze sectie, namelijk om Facebook te integreren in uw Neteller-account omdat de beveiliging van normale Facebook niet hoog is.

Neteller geeft een bericht uit als een afbeelding waarin u wordt gevraagd gezichtsherkenningstechnologie te gebruiken om te verifiëren. Zeven “Ik accepteer…” om door te gaan.
<p lang="en"> Upload dus een foto van de documenten die je hebt voorbereid vanaf de voorkant = > op de achterkant.

Passage 2: Real-time face capture voor identiteitsverificatie

In de volgende stap heeft uw browser toegang tot de webcam op uw computer om uw gezicht te identificeren. Klik op “Start” om aan de slag te gaan.

Volg de instructies en plaats een serieus, niet-lachend gezicht in het midden van het scherm. Premies op “Ik ben er klaar voor” om te beginnen met het maken van foto’s en het invullen.

Passage 3: Controleer het adres.

Daarna uploadt u juridische documenten waaruit het adres blijkt dat u hebt ingevoerd bij het invullen van de aanvraag. Neteller blijft twee opties bieden snelste en snelste. Kies om Fast op de computer en bankafschrift te gebruiken voor deze zelfstudie.

Na het uploaden van uw bankafschrift heeft u de verificatie van uw Neteller-account voltooid. Documentbeoordelingstijd vanaf 24 uur na accountverificatie.

Lees tot slot de bovenstaande instructies zorgvuldig door voor snelle verificatie.

Note

Je kunt de snelste methode kiezen bij het verifiëren van documenten, bijvoorbeeld in de Neteller-app op je telefoon. Maak de snelste verificatie, maar u moet de werkelijke documenten bij de hand hebben. Voor expressmodus is alleen een foto van het document vereist.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 3

Prijsprognose oorsprongsprotocol 2025 en 2030

invest crypto 38

Cartesi prijsverwachting 2025 en 2030