in

NFT-contractadres op OpenSea: zo vind je het

Een contractadres van een NFT onthult de volledige informatie over de NFT, zoals de details van het onroerend goed, het maximale totale bod, het aantal houders, de details van alle transacties en meer.

Daarnaast hebt u het NFT-contractadres nodig om de NFT’s in de MetaMask-portemonnee of een andere Web 3-portemonnee te bekijken.

Hoe vind je het NFT-contractadres op OpenSea?

Om het NFT-contractadres op OpenSea te vinden, gaat u naar OpenSea en selecteert u de NFT waarvoor u het contractadres wilt zien.

Om, scroll naar beneden om naar het tabblad “Details” te gaan en klik erop.

Passages om het NFT-contractadres op OpenSea te vinden

  1. Ga naar OpenSea
  2. Individe de NFT
  3. Vouw het tabblad “Details” uit
  4. Lees het slimme contract

1. Ga naar OpenSea

Bezoek de website van OpenSea, de grootste NFT-markt.

OpenSea heeft allerlei soorten NFT, waaronder kunst, verzamelobjecten, domeinnamen, muziek, fotografie, sport, ruilkaarten en virtuele werelden.

2. Zoek de NFT

Na een bezoek aan de Website van OpenSea kunt u de NFT vinden die u zoekt met behulp van het zoekvak.

Als kunt u op de knop “Verkennen” klikken om NFT per categorie te zoeken.

Als u NFT in uw portemonnee heeft en het contractadres wilt zien, moet u uw MetaMask, Trust Wallet, Coinbase Wallet, Phantom Wallet of een andere wallet koppelen aan OpenSea.

Na het tot stand brengen van de verbinding tussen uw wallet en OpenSea, moet u op het pictogram “Profiel” in de rechterbovenhoek van de webpagina klikken.

Nu, in het tabblad “Gewassen“, kunt u uw NFT’s zien.

Klik op de NFT waarvoor u het contractadres wilt bekijken.

3. Vouw het tabblad “Details” uit

Als je de NFT hebt gevonden, moet je een beetje naar beneden scrollen om het tabblad “Details” te zien.

Verwijder het tabblad Details door erop te klikken.

Op deze manier kunt u het contractadres en de token-ID van de door u geselecteerde NFT zien.

Nu kunt u het gebruiken om de NFT in crypto wallets te importeren of de volledige informatie over die NFT te lezen.

Klik op het contractadres om de volledige details van de NFT op de blockchain explorer te zien.

4. Lees het Smart Contract

Op de blockchain explorer vind je veel attributen. Once attribuut bevat specifieke informatie over de NFT.

Contract Creator: Dit kenmerk bevat de transactie-ID (TxID) van de NFT-maker. Klik op deze TxID geeft details weer, zoals wanneer de NFT is gemaakt, bevestigde blokken, transactiekosten en smart contract-ID.

Token Tracker: Token tracker attributen bevatten NFT’s maximale totale bod, totale houders en totale transacties tot nu toe, samen met transactiegegevens.

Het bevat ook de officiële website en sociale profielen van de NFT-maker.

Transacties: het tabblad Transacties registreert alle transacties in realtime, samen met Aan- en Van-adressen, tijdstempels, transactiekosten, methode en blokken.

Het kenmerk Method op het tabblad Transacties heeft drie statussen: Goedkeuring instellen voor alles, Mint en Transfer from. Is bijgewerkt op basis van de gedecodeerde invoer.

Internal Txn: Interne transacties zijn transacties tussen slimme contracten. U kunt de adressen Van en Tot, tijdstempel, blok en waarde zien.

Contract: hier kunt u het NFT smart contract zien, lezen en ermee communiceren. De tabbladContract heeft drie subtabbladen genaamd Code, Contract Laws en Write Contract.

Onder de “Code”, je kunt de volledige broncode van het slimme contract vinden. In de Lees het tabblad Contract kunt u het slimme contract volgens de methode lezen. Om de Type contractfunctie te gebruiken, moet u uw Web 3-portemonnee verbinden. Houd er rekening mee dat deze Web 3 wallet-verbindingsfunctie een bètaversie is, dus gebruik deze met de nodige voorzichtigheid.

Analyse: Dit tabblad bevat meerdere grafieken met details over uw Ether-saldo, transacties, TxnFees, Ether-overdrachten en tokenoverdrachten. Het heeft ook een nieuwe functie genaamd Txn Heatmap.

Naast deze attributen vind je ook ERC20 Token Txns, ERC721 Token Txns, events en comments, die minder belangrijk zijn dan de attributen die we hebben uitgelegd.

Conclusion

Het vinden van het NFT-contractadres en de token-ID op OpenSea is een vrij eenvoudige taak.

Interpreteren zou voor velen een beetje ingewikkeld zijn. Hoe dan ook, als u de manier leest die we in dit artikel hebben uitgelegd (stap 4), weet u de volledige details van de NFT die u bezit of waarnaar u op zoek bent.

Na het vinden van het contractadres en de token-ID van NFT, kunt u ze interpreteren of gebruiken om de NFT in uw Web 3-portefeuilles te importeren.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
nft 00013

NFT in MetaMask: hier is hoe ze te bekijken

invest crypto 51

ERC20 MATIC in Polygon MATIC: hier leest u hoe u de conversie uitvoert