in

NFT met eToro: hier leest u hoe u kunt kopen

2021 was absoluut het jaar van NFT: het enige digitale activum vergezeld van een op blockchain gebaseerd eigendomscertificaat. Sommige mensen kopen ze als een verzameling, en sommigen zien ze als een investering, met het vooruitzicht ze in de toekomst tegen een hogere prijs met winst door te verkopen.

Zo, hoe NFT kopen? In deze korte handleiding analyseren we in vijf eenvoudige stappen hoe u een NFT kunt kopen met eToro, MetaMask en OpenSea.

1.Koop Ethereum op eToro

De meeste NFT’s kunnen worden gekocht met Ethereum, die u gemakkelijk op eToro kunt kopen.

Als u geen eToro-account hebt, registreert u zich, verifieert u uw identiteit en stort u geld. Met uw account geverifieerd en gefinancierd, kunt u vervolgens door Ethereum bladeren en kiezen hoeveel u wilt kopen.

Nadat u Ethereum hebt gekocht, moet u het overzetten naar uw eToro-portemonnee. Fallo door naar de portfolioknop op uw eToro-account te gaan, Ethereum te selecteren en op Transfer to Wallet te drukken.

Opmerking: Als je je ogen op een specifieke NFT hebt gericht, zorg er dan voor dat je genoeg Ethereum koopt om manoeuvreerruimte te laten voor de kosten van netwerkkosten. De prijs van transacties kan aanzienlijk stijgen en dalen, afhankelijk van de niveaus van blockchain-activiteit.

2.Download MetaMask

MetaMask is een crypto wallet die dient als gateway naar gedecentraliseerde Ethereum-based finance (DeFi) en het NFT ecosysteem. Het is beschikbaar als een browsergebaseerde add-on voor Firefox en Google Chrome, en als een mobiele app voor iOS en Android.

Of u er nu voor kiest om de mobiele of desktopversie te gebruiken, u moet de app downloaden van MetaMask.io, een portemonnee maken, een wachtwoord instellen en de herstelzin opslaan.

Belangrijk: De geheime herstelfase wordt gebruikt om de MetaMask-portemonnee te herstellen als u uw wachtwoord bent vergeten. Deze zin vertegenwoordigt effectief het eigendom van alles in uw portemonnee, dus zorg ervoor dat u het op een veilige plaats bewaart waar het niet kan worden verloren of gestolen.

3.Send Ethereum naar MetaMask

Nu ben je klaar om Ethereum naar je nieuwe MetaMask wallet te sturen.

Open allereerst de eToro-portemonnee en druk op Verzenden onder Ethereum.

Om MetaMask te openen, kopieert u het adres van uw nieuwe portemonnee en plakt u deze in het adresveld op eToro. Geef van daaruit de hoeveelheid Ethereum op en druk nogmaals op Verzenden.

Afhankelijk van hoe druk het Ethereum-netwerk is, kunt u verwachten dat uw transactie een paar minuten tot meer dan een uur duurt.

4.Connect to an NFT marketplace

Wanneer je Ethereum in MetaMask is aangekomen, ga dan naar een NFT-platform. Deze gids behandelt het grootste NFT-platform van allemaal: OpenSea.

Ga eerst naar de rechterbovenhoek van de OpenSea-startpagina, druk op het wallet-pictogram en kies MetaMask. U wordt gevraagd om uw portemonnee te koppelen.

Nadat je verbonden bent, kun je beginnen met browsen! OpenSea is de thuisbasis van een enorme oceaan van avatars en verzamelbare kunstwerken, met prijzen variërend van een paar cent tot honderdduizenden dollars.

Verbinding maken met andere platforms

De meeste NFT-platforms, waaronder Rarible, hebben dezelfde verbindingsmethode als de OpenSea-portemonnee. Anderen, zoals SuperRare, vereisen dat gebruikers een profiel maken voordat ze verbinding maken.

5.Buy NFT

Als u een NFT vindt die uw interesse wekt, heeft u meestal twee opties: Nu kopen en Bieden. Dit geeft u de mogelijkheid om het artikel direct tegen de aangegeven prijs te kopen of een bod uit te brengen.

  • Maak een aanbieding
    Volg de knop Bieding maken, controleer de details en voer uw bod voor de NFT in. Bij deze stap moet u uw ETH converteren naar WETH voordat u de transactie bevestigt.
  • Koop nu
    Druk op de knop Nu kopen om uw aankoopgegevens te bekijken, ga vervolgens naar Afrekenen en bekijk uw gastarieven. Klik ten slotte op Bevestigen om de trotse nieuwe eigenaar van NFT te worden.

Hoeveel kost een NFT?

De prijs van een NFT varieert als gevolg van tal van factoren, met name de bekendheid van de maker die het voorstelt en de collectie waartoe het behoort. De investering die nodig is om de eerste stap in deze fascinerende wereld te zetten, is echt minimaal: het equivalent van een paar cent op de dollar als het een werk is dat de meesten onbekend zijn, terwijl het voor een artikel in de Bored Ape Yacht Club-serie gaat om honderdduizenden dollars.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
investimenti 7

MT4-wachtwoord: hoe het stap voor stap te wijzigen

invest 00024

Binance Lite: wat het is en hoe het werkt