in

NFT Reddit: wat ze zijn, hoe ze te krijgen en hoe ze door te verkopen

Reddit zet zwaar in op cryptocurrencies en lijkt de nieuwste cryptotrends te volgen, inclusief NFT’s. Met Twitter is Reddit het meest crypto- en NFT-vriendelijke sociale mediaplatform.

Reddit is een van de meest populaire sociale mediaplatforms die er zijn.

Met meer dan 300 miljoen maandelijkse actieve gebruikers is het geen wonder waarom. Gebruikers plaatsen nieuws, foto’s, video’s, memes, GIF’s en meer.

Terwijl sommige mensen Reddit alleen gebruiken om door berichten te bladeren, gebruiken anderen het om interessante onderwerpen te vinden om te bespreken. Voor degenen die geld willen verdienen met Reddit, biedt de site echter verschillende manieren om inkomsten te genereren.

Wat is een NFT Reddit?

Een manier om inkomsten te genereren op Reddit is door virtuele items te verkopen die ‘niet-fungibele tokens’ worden genoemd. Deze verzamelobjecten kunnen niet worden gedupliceerd, waardoor ze uniek en uiterst waardevol zijn.

Ze zijn vergelijkbaar met CryptoKitties, een ander spel waar gebruikers digitale katten kunnen kopen en verhandelen. NFT’s worden opgeslagen in een blockchain (de meest populaire draaien op Ethereum, Solana, Polygon, BNB-keten enz.) waarmee gebruikers eigendom kunnen volgen en informatie kunnen overdragen.

Vreemd genoeg werd de uitdrukking “niet-fungibel token” niet gebruikt in het zakelijke lanceringsstuk van Reddit, dat in plaats daarvan naar kunstwerken verwees als “limited-edition avatars ontworpen door onafhankelijke kunstenaars, in samenwerking met Reddit.” Maar vergeet niet dat deze avatars niets meer zijn dan NFT’s in hun basisvorm.

Films, tv-programma’s, foto’s en videogames zijn traditionele NFT’s. Reddit-avatars missen echter al deze functies. In plaats daarvan worden deze digitale kunstwerken meestal gebruikt op Reddit en andere profielfoto’s van het platform.

Deze avatars kunnen alleen worden aangepast met reddit Avatar Builder outfits en uitrusting. Een ander opmerkelijk contrast is dat deze avatars alleen kunnen worden gekocht met fiat-geld en tegen een bepaalde prijs, die varieert van $ 9,99 tot $ 99,99.

Deze NFT’s bieden Reddit-gebruikers die kunstenaar zijn de mogelijkheid om hun creaties te delen en geld te verdienen.

Slechts 5% van de verkoopopbrengst gaat naar het sociale mediaplatform, terwijl de resterende 95% naar het makerprogramma gaat en om blockchain-kosten en muntkosten te betalen. Secundaire verkoop zal kunstenaars helpen door ervoor te zorgen dat hun werk geld blijft genereren na de eerste verkoop.

Hoe krijg ik een GRATIS NFT Reddit? Is het de moeite waard om er een te krijgen?

Alleen degenen die al belangrijke Redditors zijn en veel Karma-punten hebben, kunnen een gratis NFT Reddit claimen. Volgens onze schattingen heeft een gebruiker 2.500 of meer Karma-punten nodig om in aanmerking te komen voor een gratis Reddit NFT.

Reddit Karma is een score die is afgeleid van de activiteit van een gebruiker op de site. Je totale Karma-telling omvat de Karma-post en de Karma-opmerking die je verdient door deel te nemen aan subreddits. Reddit gebruikt een algoritme om te bepalen hoeveel Reddit Karma elke gebruiker heeft. Je karmascore wordt beïnvloed door de hoge en lage cijfers die je ontvangt op reacties en berichten.

Je moet wat tijd investeren in het delen van materiaal en reacties achterlaten op berichten als je karma wilt krijgen. Een fantastische techniek voor gebruikers om met u te communiceren, is om vragen te stellen. Getting upvotes verhoogt je ranking in de commentaarthread of subreddit, wat ook je Karma-score kan verhogen.

Hier leest u hoe u kunt profiteren van een gratis NFT Reddit:

 1. Bezoek eerst de Reddit-startpagina. Zorg ervoor dat u de desktopversie gebruikt
 2. Log in op je Reddit-account
 3. Als u aan de eisen voldoet, ziet u een banner
 4. Selecteer een van de verschillende thema’s nadat u op de koppeling hebt geklikt. Daarna kun je de functies van je avatar volledig gratis combineren en matchen

Hoe stel ik Reddit Vault in?

Reddit heeft onlangs een nieuwe manier geïntroduceerd om cryptocurrency op je telefoon te verzenden en op te slaan. Met de naam “The Vault” kunt u zowel Bitcoin als Ethereum rechtstreeks in de app verzenden en ontvangen zonder dat u via uitwisselingen van derden zoals Coinbase of Binance hoeft te gaan.

Naast het verzenden en ontvangen van cryptocurrencies, dient de Vault ook als een digitale portemonnee waar u munten en NFT’s kunt opslaan. Je kunt dat geld gebruiken om items op de marktplaats van de app te kopen, waaronder Reddit-producten, zoals t-shirts en stickers.

U hoeft zich niet eens aan te melden bij Reddit om de Vault te gebruiken, maar u moet zich wel aanmelden om toegang te krijgen tot Marketplace. Als u echter al een redditor bent, zijn er enkele voordelen aan het hebben van een account. U kunt bijvoorbeeld profiteren van de native fooifunctie van Reddit, waarmee u anderen kunt tippen voor opmerkingen, berichten en inzendingen.

Hoe verkoop ik Reddit NFT?

U kunt uw NFT Reddit verkopen op OpenSea. Opmerking: Je hebt Matic nodig om je avatar te vermelden.

Hoe verkoop je je verzamelbare avatar op Opensea

 1. Klik op je profielfoto in de mobiele Reddit-app en klik vervolgens op Vault
 2. Bovenaan het scherm naast waar staat dat er drie stippen moeten zijn, klik daarop en klik vervolgens op herstelzin weergeven
 3. Kopieer de herstelzin die het toont (of schrijf het met de hand als u zich zorgen maakt over de beveiliging)
 4. Download Metamask op je telefoon (zorg ervoor dat je het downloadt van de officiële app store van je telefoon, zodat je het legitieme ding krijgt)
 5. Klik op een welkomstbericht dat het biedt en klik vervolgens op Importeren uit geheime zin
 6. Plak de eerder gekopieerde woorden en maak een wachtwoord
 7. Zodra u zich in het Metamask-account bevindt, klikt u bovenaan het scherm waar wallet staat, klikt u vervolgens op de blauwe knop Netwerk toevoegen, kiest u vervolgens het polygoon-mainnet en bevestigt u dat u het wilt toevoegen
 8. Klik op de

 9. drie regels in Metamask (in de linkerbovenhoek) en klik vervolgens op de knop met de tekst browser
 10. Ga naar OpenSea.io
 11. Klik op de drie regels in de linkerhoek opensea.io klik vervolgens op de blauwe knop Portemonnee verbinden
 12. Kies Metamask in de lijst en keur vervolgens de prompt goed die wordt weergegeven
 13. Klik nogmaals op de drie regels en ga naar de plaats waar profiel staat
 14. Al uw avatars worden hier weergegeven, klik op degene die u wilt verkopen, druk op de blauwe verkoopknop en vul vervolgens alle velden in die verschijnen.

Reddit MOONs / BRICKS vs. Reddit NFT’s – Belangrijkste verschillen en overeenkomsten

Reddit MOONS en BRICKS zijn vervangbare of verwisselbare tokens. Ongeacht hoe lang geleden je bent begonnen met het cultiveren van beide tokens, ze zijn hetzelfde waard als tokens die veel later zijn verworven of verzameld. Het cruciale verschil tussen MOONS / BRICKS en Reddit NFT’s is dat Reddit-NFT’s, zoals CryptoSnoos, worden gewaardeerd omdat ze zeldzaam en onderscheidend zijn in de markt.

Community Points hebben veel toepassingen als het gaat om MOONS en BRICKS.

De ontwikkeling van een subreddit en bijgevolg het succes van Reddit zijn sterk afhankelijk van interactie met de community. Redditors worden eerlijk gecompenseerd voor hun reputatie en online betrokkenheid met tokenized Community Points. Leden worden aangemoedigd om relevante informatie te bieden en deel te nemen aan tot nadenken stemmende gesprekken wanneer ze prioriteit geven aan hun financiële waarde boven hun reputatie.

MOONS en BRICKS draaien op de Ethereum blockchain. Anders dan dat, is de belangrijkste overeenkomst tussen deze tokens en Reddit NFT dat ze kunnen worden opgeslagen op The Vault.

Soorten NFT Reddit

Cryptosnoos

De wereld van cryptocurrencies wordt een beetje leuker dankzij de lancering van CryptoSnoo, een project dat is ontworpen om unieke verzamelobjecten naar het digitale rijk te brengen. Het idee achter CryptoSnoo is simpel: maak interessante dingen die je daadwerkelijk kunt gebruiken. Met behulp van de Ethereum-blockchain bouwt CryptoSnoo een marktplaats waar mensen aangepaste activa kunnen kopen en verkopen, zoals shirts, mokken, telefoonhoesjes en zelfs CryptoSnoo zelf.

CryptoSnoo
werd gelanceerd met een T-shirt, een mok en CryptoSnoo zelf. Maar maak je geen zorgen, er zijn plannen om in de loop van de tijd meer producten toe te voegen. CryptoSnoo mede-oprichter Ben Hwang zegt zelfs dat hij hoopt CryptoSnoo-kleding en -accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen te lanceren.

NFT Reddit gemaakt door andere makers

Naast CryptoSnoos biedt Reddit NFT’s die rechtstreeks door onafhankelijke artiesten zijn gemaakt op het Reddit-platform. Op Reddit of OpenSea kun je de meeste van deze NFT’s kopen. Elke NFT heeft een vaste prijs omdat er geen veiling wordt gehouden. Reddit NFT’s kunnen worden gekocht met een bankpas of creditcard, en veel redditors gebruiken hiervoor een cryptocurrency-portemonnee.

Gratis NFT’s van Reddit

Reddit-gebruikers hebben toegang tot vier verschillende soorten gratis NFT’s; Het Singularity, Awww Friends, Drip Squad en Meme Team.

Welke blockchain gebruikt Reddit om zijn NFT’s te slaan?

Reddit produceert zijn verzamelbare avatars on-chain met behulp van de Polygon-blockchain, een sidechain van Ethereum.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat doe je met NFT’s als ze eenmaal zijn gekocht

Zodra u een NFT hebt vastgelegd, hebt u meestal volledige controle over het digitale activum. Het kan worden gebruikt in een grotere digitale productie, worden opgeslagen als een verzamelobject of worden bekeken voor anderen om te bekijken. Je kunt er ook een verkoopbericht op zetten. Voor NFT-verkopen brengen marktplaatsen een vergoeding in rekening.

Iedereen kan reddit NFT invoeren

Ja, iedereen kan lid worden van reddit’s NFT’s.

Hoe kan ik NFT converteren naar cash

Het enige wat u hoeft te doen is de NFT naar de markt over te brengen. Klik vervolgens op de pagina van de NFT die u wilt verkopen op de knop “Verkopen”. OpenSea is de bekendste NFT-markt.

Je kunt alleen een screenshot maken van NFT

Het bezitten van een werk van Leonardo da Vinci is niet precies hetzelfde als het fotograferen van de Mona Lisa in het Louvre. Hetzelfde idee zou kunnen worden gebruikt in het geval van NFT’s voor digitale kunst. Het maken van een screenshot van een NFT geeft u geen eigendom van het kunstwerk.

Hoeveel kost het om een NFT te maken

Een NFT kan worden geproduceerd voor slechts $ 0,05 of maximaal $ 150. Solana’s blockchain is de goedkoopste, met een gemiddelde NFT-creatiekost van ongeveer $ 0,01, terwijl de blockchain van Ethereum de duurste is, met een gemiddelde kostprijs van $ 70. Dit is exclusief marktkosten variërend van 2,5% tot 5%.

NFT kan je rijk maken

Ja, er zijn verschillende technieken die je met NFT kunt gebruiken om jezelf rijk te maken. Het creëren van uw eigen NFT’s, het kopen en doorverkopen van reeds bestaande NFT’s, investeren in NFT’s voor winst op lange termijn (het opbouwen van rijkdom) of het starten van uw eigen bedrijf en het opnemen van NFT’s in uw eigen merk zijn allemaal manieren om rijk te worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pexels brett jordan 5437587

Het verschil tussen Crypto en PayPal

nft 00011

Verbind Metamask met Reddit Vault: hier is hoe Reddit en NFT over te zetten naar MetaMask