in

NFT-strategieën: stapsgewijze handleiding

Een NFT is niet alleen een afbeelding die iedereen kan kopiëren en plakken en zeggen: “Kijk, ik bezit deze NFT.”

NFT is een niet-fungibel token dat op de blockchain is opgeslagen. Er kunnen vele soorten zijn, zoals foto’s, video’s en audio.

Nonfundgible is een mooie manier om te zeggen dat het niet kan worden vervangen door iets anders.

Pensala als een unieke ruilkaart.

Anyone zou een foto kunnen maken van een zeldzame speelkaart zoals hierboven, deze kunnen afdrukken en op het origineel kunnen laten lijken?

Ja, zeker, maar maakt dit de speelkaart bijna identiek zojuist afgedrukt net zo waardevol? Nee, natuurlijk niet, daarom kun je niet zomaar een jpeg van een NFT kopiëren en opslaan en denken dat je hem nu bezit.

Het werkt niet zo…

Wat is de populairste NFT?

Dit zal elke dag veranderen. Nieuwe NFT duikt elke dag op, zelfs elke minuut, omdat nieuwe mensen nieuwe manieren vinden om ze te kopen en verkopen. Op het moment van schrijven van dit artikel zijn de populairste NFT’s op dit moment

  1. Smoky yacht club. Dit is een verzameling van 10.000 NFT van verveelde apen waar het je toegang geeft tot voordelen voor alleen leden.
  2. Cryptopunks. Dit zijn 10.000 unieke tekens
  3. Awesome cats. Deze katten die je kunt kopen worden willekeurig gegenereerd op de ETH blockchain

Kan je geld verdienen met NFT?

Ja, je kunt geld verdienen aan een NFT door het meer te verkopen dan je het hebt gekocht.

Hoe wordt NFT gemaakt?

Er zijn veel stappen die u moet volgen om een NFT te maken. Je moet een artikel kiezen, de blockchain kiezen die je wilt gebruiken, een digitale portemonnee opzetten, een NFT-markt selecteren, je asset uploaden.

NFT een goede investering?

Everything kan een goede investering zijn als uw timing goed is. Zovelen hebben miljoenen verdiend met het kopen en verkopen van NFT. Je moet de juiste vinden, die we je vandaag in dit artikel zullen proberen te laten zien.

Hoe wissel ik een NFT uit?

Er zijn veel manieren om dit te doen. Een van de meest populaire manieren is om Ethereum te kopen. De meeste NFT’s zijn ETH-gebaseerde tokens. Volgende, moet u een metamaskeraccount hebben en deze koppelen aan OpenSea of een andere markt. Dit is wanneer je kunt kopen en verkopen. Maak je geen zorgen als dit allemaal klinkt als een andere taal voor jou. We leggen hieronder uit hoe je dit allemaal opzet.

Waarom zijn NFT’s zoveel waard?

Het is omdat ze uniek zijn. Deincome van een beroemd schilderij als de Mono Lisa. Er wordt geschat dat het meer dan $ 850 miljoen waard zou kunnen zijn. Als de inflatie blijft stijgen, zal dit in de loop van de tijd ook toenemen.

Hoeveel kost het om NFT te verkopen?

Een ding dat op dit moment veel kost, is gasbelasting. Almost, alle populaire NFT’s vertrouwen op de ETH-blockchain om transacties te valideren. Zo, als je hierom vraagt, is er geen eenvoudig antwoord omdat gastarieven volatiel zijn.

Ok, nu we enkele van de fundamentele vragen uit de weg hebben geruimd, wil ik een basis NFT-handelsstrategie voor u schetsen. Vergeet allereerst niet om je onderzoek te doen en investeer altijd alleen in geld dat je je kunt veroorloven om te verliezen.

Onze NFT trading strategie regels

Volg de onderstaande stappen om de beste NPV’s te vinden!

NFT trading strategie Stap #1: Stel uw crypto wallet in

Ik zou je alle stappen vertellen om deze configuratie te krijgen, maar dit artikel heeft een geweldige stapsgewijze handleiding voor het configureren van coinbase of metamasker.

Daarom, in plaats van u hier alle stappen te laten zien, waarom zou u dan niet even stoppen en uzelf voorbereiden door de stappen hier te volgen als u dit nog steeds moet doen. Ik stel me voor dat ten minste één van jullie die dit artikel leest het nog niet heeft ingesteld, dus voordat je iets anders doet, moet je je eigen crypto-portemonnee maken.

Stap #2 Ga naar opensea.io

Dit is vrij eenvoudig. Ga naar de markt waar de NFT’s zich bevinden om te kopen en verkopen.

Step #3 Zoek uw NFT

Dit begint de magie. Als u op opensea.io vertrouwd raken met de site, want er is veel te doen.

Het vinden van uw NFT zal niet eenvoudig zijn omdat u uitgebreid onderzoek zult doen. Hoe dan ook, ik zal een voorbeeld geven van een voorbeeld dat we leuk vinden en waarom.

Om de juiste te vinden, moet u zich concentreren op vier criteria.

  1. Fan base – Heb je een enthousiaste fanbase?
  2. Loyalty – Zijn de mensen die het volgen loyaal?
  3. Interest – Is er een snelle groei van de belangstelling?
  4. Verified – Heeft het een verificatie vinkje op opensea?

Deze zijn de sleutel tot het vinden van de juiste NFT om in te investeren.

Hoe vind je een NFT die aan alle vier de bovenstaande criteria voldoet.

Sommige van de bronnen die we aanbevelen zijn YouTube, Discord, Twitter, zelfs Reddit. Zo wat je doet is een NFT op de markt zoeken en dan zoeken naar die NFT op YouTube, Google en zelfs proberen een onenigheid te vinden (als ze die hebben). Het zal gemakkelijk zijn om het project te lokaliseren is een doorslaand succes van het aantal video-artikelen op dat NFT.

Er zijn veel oplichters, dus pas op dat je niet in oplichting valt. Als iemand je iets belooft omdat ze je ETH zullen geven, stuur ze dan gewoon 1 ETH, vertrouw ze niet is een oplichterij.

Je kunt hier ook de best beoordeelde NPV’s op opensea bezoeken.

Onze NFT nr. 1 aanbevolen voor 2022

Onze NFT #1 pick die aan al onze criteria voldoet heet Shiboshis

De meesten van jullie hebben waarschijnlijk gehoord van de Shiba Inu cryptocurrency. Dit zijn de officiële SHIBOSHIS van de Shiba Inu gemeenschap.

Shiba inu heeft een gekke fanbase. In feite hebben we ook een geweldige Shiba-beleggingsstrategie die u hier kunt leren als u geïnteresseerd bent in een handelsstrategie voor Shiba.

De fans zijn hier enorm loyaal aan en hadden veel interesse. Ze zijn ook geverifieerd op de opensea markt, wat een zeer goed teken is.

Deze NFT heeft zoveel potentieel om in de loop van de tijd toe te nemen naarmate de gemeenschap groter en groter wordt. Dit is een aanbevolen buy-and-hold-strategie, omdat zoiets op dit moment niet met 1000% in één dag zal toenemen. Hoe dan ook, u zult een enorm groeipotentieel zien met voortdurende ondersteuning en groeipotentieel van dit project.

Voor de conclusie van dit artikel voegen we enkele leuke weetjes over NFT toe

Wat is de duurste NFT ooit verkocht?

De duurste NFT ooit verkocht was Pak’s “The Merge” op 2 december 2021, het verkocht voor $ 91,8 miljoen! Er was geen enkele persoon die dit kocht was een groep van ongeveer 30.000 mensen! Wow!

Dit artikel heeft een geweldige lijst van de 5 duurste NPV’s ooit verkocht.

Hoe veel is een NFT?

Normaal gesproken verkopen NFT’s voor minder dan $ 200. Dit is de gemiddelde verkoopprijs. Zo, als u van tevoren de juiste vindt, kan de investering van $ 200 duizenden overuren waard zijn!

Welke landen hebben de meeste interesse in NFT’s?

Gebaseerd op de interesse van Google zoeken, zijn China en Singapore de mensen die het meest geïnteresseerd zijn in NFT’s. Een interessante opmerking over de Verenigde Staten is dat het qua interesse niet eens de top tien haalt. Dit kan in de loop van de tijd veranderen, maar naarmate de interesse van NFT’s blijft groeien.

Hoeveel NFT-verkopen worden er elke dag gedaan?

Gebaseerd op NonFungible.com gegevens zijn er ongeveer 15.000-50.000 verkopen per week. In 2017 waren er gemiddeld slechts 100 verkopen per week, dus je kunt de hoeveelheid groei zien!

Hoe snel groeit de NFT-markt?

Het is tussen 2018 en 2020 10 keer toegenomen. Blijf elke dag groeien zonder tekenen van vertraging!
Conclusion
Het is geen geheim dat een goede NFT-handelsstrategie u veel geld kan opleveren. Het geheim van het vinden van een goede NFT-beleggingsstrategie is het vinden van een trouwe aanhang. Als ze geverifieerd zijn, is het een goed teken dat het geen oplichterij is en dat je goed bent in beleggen als je merkt dat de NFT een enorme fanbase heeft. Om NFT-strateeg te worden, moet je veel onderzoek doen op het web. Wees niet bang voor onderzoek, dit is erg belangrijk bij het investeren in NFT.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gioco online e criptovalute

Soorten handel: wat zijn ordertypen

invest crypto 28

Tegendraadse handel: stapsgewijze handleiding