In deze sectie vindt u alles wat u moet weten over gezondheidszorg voor niet-ingezetenen. De grens tussen openbare en particuliere gezondheidszorg is soms vaag, dus wees bereid om wat onderzoek te doen voordat u medische zorg zoekt. Deze sectie helpt u artsen en specialisten te vinden en legt uit wat u kunt verwachten van kraamzorg en voordelen in Nieuw-Zeeland.
Wilt u verhuizen naar het buitenland? Het regelen van een internationale transfer is niet iets wat je alleen moet doen.
Als expats weten we wat u nodig heeft en bieden we de essentiële diensten om u te helpen gemakkelijk naar het buitenland te verhuizen en te wonen. Neem vandaag nog contact met ons op om meteen met uw verhuizing te beginnen en de voorbereidingen te starten met onze gratis transferchecklist.
Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn gezondheidszorg van goede kwaliteit. U zult geen moeite hebben om goed opgeleide artsen, volledig uitgeruste ziekenhuizen of spoedeisende hulp te vinden. De ziektekostenverzekering van de Nieuw-Zeelandse overheid dekt de meeste ongevallengerelateerde letsels, ongeacht of u al dan niet een soort verzekering in het land hebt, Niemand blijft dus onbehandeld.
Het gezondheidszorgsysteem van Nieuw-Zeeland kan echter enigszins verschillen van wat u gewend bent, waarbij de mix van openbare en particuliere gezondheidszorg verwarrend is. Het overzicht van dit gezondheidssysteem informeert u over wat het openbare systeem dekt, of u zich kunt inschrijven bij een huisarts of liever in een, Wat te verwachten als ik naar het land vertrek en meer, we dekken ook wie recht heeft op gratis medische zorg en of het de moeite waard is om eenmaal in het land een particuliere ziektekostenverzekering af te sluiten.
OP DEZE PAGINA:
Hoe
- de gezondheidszorg werkt in
Nieuw-Zeeland - Een overzicht van particuliere ziektekostenverzekering
- Hoe vind je een arts of tandarts
- Bevallen in Nieuw-Zeeland
Hoe de gezondheidszorg werkt in Nieuw-Zeeland
Het gezondheidszorgsysteem in Nieuw-Zeeland heeft een aantal eigenaardigheden die u misschien niet gewend bent. In dit geval kan de grens tussen openbare en particuliere gezondheidszorg soms vervagen, wat misverstanden kan veroorzaken: om zeker te zijn, wanneer u contact opneemt met medische zorg, moet u van tevoren vragen naar wat voor soort dienst u verwijst.
Gezondheidsfeiten over Nieuw-Zeeland
Het gezondheidszorgsysteem van Nieuw-Zeeland presteert over het algemeen goed. Het is betaalbaar en de toegang tot artsen en medische zorg is doorgaans gemakkelijk.
De medische zorg mag echter
niet meer afgelegen of landelijke gebieden bestrijken.
Aangezien de meeste artsen en specialisten zich in grotere steden bevinden, moet u mogelijk een aanzienlijke afstand afleggen om toegang te krijgen tot medische basiszorg.
Over het algemeen is de bevolking van Nieuw-Zeeland gezond, waarbij het land alleen wordt geconfronteerd met de gemeenschappelijke problemen van andere landen met een hoog inkomen: een vergrijzende bevolking, chronische ziekten, hartaandoeningen en obesitas.
Heeft Nieuw-Zeeland gratis of openbare gezondheidszorg?
Hoewel Nieuw-Zeeland ooit een volledig openbaar gezondheidssysteem had, heeft het sinds de jaren 80 een gemengd privaat en publiek regime gehad.
In de praktijk betekent dit dat de openbare gezondheidszorg wordt gesubsidieerd door de overheid, maar sommige diensten kunnen gedeeltelijk in rekening worden gebracht wanneer particuliere aanbieders erbij betrokken zijn.
Het uitgebreide netwerk van ziekenhuizen behandelt burgers, permanente bewoners en sommige houders van een werkvisum gratis. U komt in aanmerking voor openbare gezondheidszorg als uw werkvisum u het recht geeft om ten minste twee jaar in Nieuw-Zeeland te verblijven. U kunt ook een aanvraag indienen als uw werkvisum samen met de tijd die u legaal in Nieuw-Zeeland hebt doorgebracht, u toestaat om twee jaar in het land te verblijven.
Niet-ingezetenen kunnen ook profiteren van gezondheidsdiensten, maar tegen een kostprijs.
Daarom wordt aanbevolen dat u een medische verzekering uit uw eigen land hebt als u niet in aanmerking komt voor openbare gezondheidszorg in Nieuw-Zeeland.
Wat dekt de gezondheidszorg in Nieuw-Zeeland?
Het gezondheidsstelsel in Nieuw-Zeeland biedt een aantal gratis diensten voor recepten, behandelingen, röntgenfoto’s en sommige laboratoriumtests die worden uitgevoerd in openbare ziekenhuizen of klinieken. Het omvat ook servicekosten voor zwangere vrouwen, tandheelkundige zorg tot 18 jaar en borstonderzoeken voor vrouwen van vijftig jaar en ouder. Referentiebezoeken van huisartsen worden ook gedekt, Hetzelfde met behandeling voor chronische ziekten en gesubsidieerde recepten voor kinderen van zes jaar en jonger.
De openbare gezondheidszorg heeft ook betrekking op het moederschap: als u zwanger bent, heeft u recht op overheidssteun voor de duur van uw zwangerschap en tot zes weken na de bevalling.
“No Fault” verzekering
De openbare ziektekostenverzekering dekt ook eventuele ongevallen die u heeft.
De overheid heeft een “no-fault” verzekering die bekend staat als de Accident Compensation Corporation (ACC). Deze dekt de kosten van elk ongeval dat u kunt hebben, ongeacht of u openbare of particuliere gezondheidszorg zoekt. Laat de receptioniste en arts weten dat uw situatie verband houdt met een ongeval, om lagere kosten voor overleg te verkrijgen. Er kan co-betaling worden toegepast als de kosten van de behandeling hoger zijn dan wat door de ACC wordt gedekt.
Wat valt er niet onder de garantie?
Tandheelkundige zorg voor volwassenen of optometrie valt niet onder de openbare gezondheidszorg.
Hoe werkt de gezondheidszorg in Nieuw-Zeeland?
Het gezondheidszorgsysteem van Nieuw-Zeeland heeft drie zorgniveaus: primair, secundair en tertiair.
De
eerstelijnsgezondheidszorg omvat de huisarts, tandartsen, apothekers en aanverwante gezondheid, waaronder fysiotherapeuten, podotherapeuten, counseling en andere medische diensten. Huisartsen en verpleegkundigen zijn te vinden in medische centra, ook wel primaire gezondheidsorganisaties (PHA’s) genoemd. Medische centra functioneren meestal als onafhankelijke praktijken. Dit zijn uw eerste en belangrijkste contactpunt met het Nieuw-Zeelandse gezondheidszorgsysteem, behalve voor spoedeisende hulp.
Eerstelijnsgezondheidszorg
Eerstelijnszorg verwijst ook naar de eerste algemene behandeling van symptomen of medische problemen, zoals griep, botbreuken, huiduitslag of acute medische aandoeningen. Deze diensten worden aangeboden in ziekenhuizen en openbare klinieken en zijn gratis, maar controleer altijd of u in aanmerking komt.
Tweedelijnszorg
Secundaire zorg omvat ziekenhuisdiensten, openbaar of particulier, en
specialistische zorg. De meeste secundaire en tertiaire zorg, waaronder kankerzorg, plastische chirurgie en andere procedures, wordt verleend door openbare ziekenhuizen. Patiënten kunnen er echter voor kiezen om toegang te krijgen tot openbare of particuliere diensten, die afhankelijk kunnen zijn van de voorkeuren of beschikbaarheid van diensten. Om toegang te krijgen tot deze zorgniveaus, Een verwijzing naar een huisarts is meestal noodzakelijk.
Als u op korte termijn een arts moet bezoeken
en geen afspraak met uw huisarts kunt maken, kunt u naar een privékliniek gaan voor dringende zorg of een ongeval en arts (A &M). Er zijn hogere kosten verbonden aan deze diensten. Als spoedeisende hulp nodig is, U wordt doorverwezen naar een spoedeisende hulp van een openbaar ziekenhuis.
Over het algemeen is de openbare gezondheidszorg in Nieuw-Zeeland zeer inclusief en gebruikersgericht. Er is een telefoonlijn die u gratis kunt evalueren om onmiddellijk hulp te krijgen van een geregistreerde verpleegkundige, Healthline genaamd. De meeste beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg bieden vertalingen of taalondersteuning om de ondersteuning van een gekwalificeerde tolk te krijgen, die meestal gratis is.
Ziekenhuizen in Nieuw-Zeeland
Ziekenhuizen in Nieuw-Zeeland zijn over het algemeen uitgerust met de nieuwste medische hulpmiddelen en hebben hoog opgeleide medische professionals. Voor noodgevallen kunt u een spoedeisende hulp (SEH) van een openbaar ziekenhuis bezoeken, of Accident and Medical Clinics, ook wel A &M genoemd, die noodsituaties en dringende zorggevallen behandelen, zoals verkeersongevallen, botbreuken of andere ongevallen.
Ambulancediensten in Nieuw-Zeeland
Ambulancediensten behoren niet tot een ziekenhuis of overheidsorganisatie, maar worden geleverd door een liefdadigheidsorganisatie genaamd St John’s. Het kan zijn dat u moet betalen om van deze diensten gebruik te maken.
Waar kan ik medicijnen krijgen in Nieuw-Zeeland?
Uw medicijnen
worden verkregen bij apotheken die u in uw gemeenschap kunt vinden. Voor gesubsidieerde voorgeschreven medicijnen krijgt u een recept van uw arts. Deze receptkosten kosten 5 NZD (3 USD).
Gezondheidskosten in Nieuw-Zeeland
Openbare ziekenhuizen en specialisten zijn gratis voor in aanmerking komende personen. Als u niet zeker weet of u in aanmerking komt, controleert u hier of u in aanmerking komt. De meeste diensten brengen echter kosten met zich mee, ongeacht of u in aanmerking komt voor gezondheidszorg of niet.
Kosten huisarts (huisarts) zorg
Dezelfde kosten zijn van toepassing bij een bezoek aan een huisarts, hoewel ze variëren afhankelijk van of u bent ingeschreven of geregistreerd. Ingeschreven zijn bij een huisarts betekent veel lagere kosten betalen dan alleen registreren.
Een bezoek aan de dokter kost ongeveer 50 NZD (32 USD), maar dit kan variëren tussen locaties en klinieken, omdat elk medisch centrum zijn eigen prijzen bepaalt. U kunt ook worden gevraagd om te betalen voor laboratoriumtests, afhankelijk van het doel, dus bevestig altijd met uw huisarts.
Kinderen jonger dan 13 jaar kunnen gratis of tegen lage kosten een huisarts raadplegen.
Kosten van specialistische bijstand
Als u een openbare specialist bezoekt, is de dienst gratis, maar meestal gaat het om plaatsing op een wachtlijst en tot vier maanden wachten op een consult.
Consulten met particuliere medisch specialisten en ziekenhuizen beginnen bij NZD 150 (USD 100) voor een eerste consult.
Kosten van geneesmiddelen op recept
Voorgeschreven medicatie heeft kosten, zelfs als ze worden gesubsidieerd. Elk receptartikel kost 5 NZD (3 USD). Als uw geneesmiddel niet volledig wordt gesubsidieerd, moet u meer betalen.
Zodra u en uw gezin 20 recepten in een jaar hebben betaald, te beginnen op de eerste februari, hoeft u niet langer te betalen voor andere recepten. U kunt hier meer lezen over de regeling voor receptvoordelen.
In de meeste apotheken zijn recepten voor kinderen van 14 jaar en jonger gratis.
Kosten van spoedeisende hulp
Als u naar een medische en ongevallenkliniek gaat,
moet u betalen voor een medische behandeling. U kunt echter onder de ACC vallen als dit verband houdt met een ongeval.
Dit geldt ook voor ambulances. Als u voldoet aan de criteria om door de ACC te worden gedekt, zijn ambulancediensten gratis, anders moet u mogelijk betalen.
Kosten voor mensen die niet in aanmerking komen voor de openbare gezondheidszorg
Als u niet in aanmerking komt voor gezondheidszorg,
moet u betalen voor medische diensten, hoewel u geen spoedeisende hulp wordt geweigerd als u niet in staat bent om te betalen. Aangezien internationale studenten of sommige werknemers die geen visum hebben niet voldoen aan de geschiktheidscriteria, moeten ze een ziektekostenverzekering afsluiten terwijl ze in het land zijn.
Nieuw-Zeelands gezondheidssysteem: voor- en nadelen
Over het algemeen
is de gezondheidszorg in Nieuw-Zeeland van de hoogste kwaliteit. Op voorwaarde dat u ten minste twee jaar in het land hebt gewoond, moet u kunnen profiteren van gratis gezondheidszorg in het land.
Een van de
belangrijkste nadelen van het gezondheidsstelsel is echter de exclusiviteit ervan. Er zijn bepaalde criteria waaraan u moet voldoen om in aanmerking te komen voor openbare gezondheidszorg, en als u niet in aanmerking komt voor openbare gezondheidszorg, kunt u ook geen particuliere ziektekostenverzekering afsluiten. Dit laat buitenlanders en tijdelijke expats de mogelijkheid om een internationale ziektekostenverzekering of reizigersverzekering af te sluiten om het feit van het moeten betalen van de volledige kosten van medische behandeling.
Een ander nadeel van het volksgezondheidssysteem zijn de lange wachttijden voor niet-spoedeisende procedures. Dit is meestal de reden waarom Nieuw-Zeelanders en expats een particuliere ziektekostenverzekering afsluiten, zodat ze de lijn kunnen overslaan voor operaties of optionele procedures.
Een overzicht van particuliere ziektekostenverzekeringen
Heb je een zorgverzekering nodig in Nieuw-Zeeland?
Over het algemeen hoeft u in Nieuw-Zeeland geen particuliere ziektekostenverzekering af te sluiten, net als de meeste Nieuw-Zeelanders. Als u echter een particuliere ziektekostenverzekering heeft, kunt u genieten van de voordelen van snellere, meer gepersonaliseerde medische zorg en blijven profiteren van openbare gezondheidszorg.
U moet overwegen om een ziektekostenverzekering af te sluiten als:
- U wilt lange wachtlijsten vermijden voor procedures die niet als noodsituaties worden beschouwd.
- U wilt meer vrijheid bij het kiezen van medische professionals of waar u zich wilt laten behandelen.
Controleer voordat u een medische verzekering afsluit of uw werkgever deze als een mogelijk voordeel opneemt. U moet ook controleren of de gezondheidsafdeling van uw land een wederzijdse dekkingsovereenkomst heeft met Nieuw-Zeeland.
Als u niet in aanmerking komt voor een openbare of particuliere ziektekostenverzekering, moet u mogelijk een internationale gezondheids- of reisverzekering afsluiten.
Soorten ziektekostenverzekeringen
Er zijn twee soorten gemeenschappelijke polissen aangeboden door verzekeraars in Nieuw-Zeeland:
- Wereldwijd beleid dekt alle gangbare medische kosten, inclusief consulten met huisartsen en recepten.
- Ander beleid kan aan het eerste worden toegevoegd, met specifieke combinaties van gespecialiseerde zorg, niet-dringende chirurgie, laboratoriumtests of tandheelkundige diensten.
Sommige zorgverzekeraars die expats moeten bekijken zijn:
- Southern Cross Health Society;
- soeverein;
- Accuro ziektekostenverzekering.
Wat is een goede ziektekostenverzekering?
Over het geheel genomen
zou een goed verzekeringsplan alle belangrijke medische kosten dekken, met uitzondering van het overschot, dat deel uitmaakt van de ziekenhuisrekening die door de patiënt wordt betaald. Het zou chirurgie, huisartskosten, ziekenhuiskosten, tests en specialistische zorg moeten dekken. Het zou ook een aantal “belangrijke diagnostische” tests kunnen betalen, zoals MRI- of CT-scans of angiogrammen.
Gemiddelde kosten van ziektekostenverzekering in Nieuw-Zeeland
Zoals in elk land variëren de prijzen van ziektekostenverzekeringsplannen in Nieuw-Zeeland enigszins van geval tot geval. Een 30-jarige man, niet-roker, kan bijvoorbeeld minder betalen dan een 30-jarige man die een roker is. Betalingen zullen ook veranderen afhankelijk van of u 500 0r 2.000 NZD in overmaat (300 of 1.200 USD) hebt gekozen.
Tweewekelijkse betalingsplannen variëren van 15 tot 30 NZD (9 tot 20 USD).
De hand van een arts of tandarts te vinden
Hoe een huisarts te vinden
Uw eerste aanspreekpunt voor elke medische situatie is uw huisarts. Omdat u uw huisarts kunt kiezen, is het belangrijk om uw onderzoek te doen. Dit kan op basis van locatie, voorkeurstaal of advies van vrienden, familie, etnische verenigingen of organisaties zoals het Citizens Advice Bureau (CAB).
We raden u echter aan een medisch centrum te kiezen dat dicht bij uw woonplaats ligt. Dit komt omdat niet alle huisartsen in een bepaalde praktijk nieuwe patiënten verwelkomen en er meestal voorrang wordt gegeven aan patiënten die in hun omgeving wonen of werken. Om een huisarts bij u in de buurt te vinden, kunt u Healthpoint bezoeken.
Nadat u uw huisarts hebt gekozen, gaat u naar hun kantoor of medisch centrum en meldt u zich bij hen aan of registreert u zich bij hen. Om een afspraak te maken, belt u eenvoudig het door u gekozen medische centrum en vraagt u om een consult.
Registratie vs registratie bij een huisarts
Inschrijven bij een huisarts heeft het voordeel van goedkopere doktersbezoeken, evenals lagere kosten voor geneesmiddelen op recept, terwijl gewoon registreren zou betekenen dat je hogere kosten betaalt.
Het lidmaatschap is echter alleen beschikbaar voor in aanmerking komende personen. Een internationale student komt bijvoorbeeld niet in aanmerking voor gezondheidszorg, ze mogen zich wel registreren bij een huisarts, maar zich niet inschrijven . Als u in aanmerking komt voor openbare gezondheidszorg in Nieuw-Zeeland en zich wilt inschrijven, zorg er dan voor dat u documentatie meeneemt waaruit blijkt dat u in aanmerking komt.
Hoe specialisten te vinden
Om een specialist via het volksgezondheidssysteem te zien, moet uw huisarts een afspraak maken, een verwijzing genoemd. Er is meestal een wachtlijst voor specialisten en procedures, die enkele maanden kan duren, behalve in noodgevallen.
Wanneer u zich aanmeldt voor uw consult, krijgt u een brief met de datum en het tijdstip van uw afspraak. De meeste ziekenhuizen verwachten dat u van tevoren belt om uw afspraak te bevestigen.
U hoeft niet te betalen om naar een openbaar ziekenhuis te gaan, zolang u in aanmerking komt.
Hoe een tandarts te vinden
Om een tandarts te vinden, moet u verschillende particuliere diensten zoeken en vergelijken. Er is geen vaste of aanbevolen vergoeding voor tandartsafspraken. Zorg ervoor dat u van tevoren vraagt naar de kosten van de behandelingen die u nodig hebt, om goed geïnformeerd te zijn.
Er zijn verschillende websites die u kunt bezoeken om een tandarts bij u in de buurt te vinden, zoals Dental Council of Healthy Smiles.
Gemiddelde wachttijd om een arts te zien in Nieuw-Zeeland
Wachttijden in Nieuw-Zeeland zijn niet extreem zorgwekkend, maar ze kunnen nog steeds wegen op uw beslissing om een particuliere verzekering af te sluiten.
Dit zijn de maximale wachttijden voor verschillende medische diensten:
- Tien dagen om te informeren of een patiënt door een specialist wordt beoordeeld.
- Zes maanden na verwijzing voor een eerste specialistische evaluatie.
- Zes maanden voor behandeling.
- Zes maanden voor klinische beoordeling van patiënten die niet werden geaccepteerd voor behandeling, maar een “actieve” beoordeling ondergingen.
Giving geboorte in Nieuw-Zeeland
Als u van plan bent om als niet-ingezetene in Nieuw-Zeeland te bevallen, lees dan de vereisten voordat u een tijdelijk visum aanvraagt tijdens de zwangerschap.
Een baby krijgen in Nieuw-Zeeland als buitenlander
Bevallen als buitenlander in Nieuw-Zeeland kan duur zijn als je niet in aanmerking komt voor openbare gezondheidszorg. Als u niet zeker weet of u dat bent, controleert u hier of u in aanmerking komt.
Over het algemeen is alles wat u nodig hebt om in aanmerking te komen voor openbare gezondheidszorg een werkvisum waarmee u twee jaar in Nieuw-Zeeland kunt wonen. Als u niet in aanmerking komt voor openbare gezondheidszorg, kunt u nog steeds profiteren van gratis kraamzorg via de status van uw echtgenoot, partner of de facto partner. Ze moeten Nieuw-Zeelandse of Australische burgers, permanente inwoners of houders van een permanent verblijfsvisum of werkvisum zijn.
Kosten van het krijgen van een baby in Nieuw-Zeeland
Om in Nieuw-Zeeland te bevallen,
heb je ten minste 9.000 NZD (5.900 USD) nodig. Dit is nodig als je niet in aanmerking komt voor openbare gezondheidszorg en je moet bewijzen dat je dat bedrag hebt en in staat bent om jezelf financieel te onderhouden. Je kunt bewijzen dat je in staat bent om het moederschap volledig te betalen en in Nieuw-Zeeland te verblijven via bankafschriften, kassiercheques, creditcards of reischeques.
Ik beval in Nieuw-Zeeland zonder ziektekostenverzekering
Als u niet in aanmerking komt voor openbare gezondheidszorg, moet u mogelijk uw zwangerschapskosten volledig betalen en bewijzen dat u dit kunt doen. Als alternatief heeft u de mogelijkheid van gratis kraamzorg als u naar Nieuw-Zeeland komt onder de hoede van een sponsor of een derde partij die de dekking van uw uitgaven kan garanderen.
Voordelen van de bevalling in Nieuw-Zeeland
Het gezondheidszorgsysteem van Nieuw-Zeeland is zeer geavanceerd, dus u moet zorg van goede kwaliteit verwachten als het gaat om het zien van uw moederschap. Uw leidende kraamverzorger (LMC) zal medische zorg verlenen tijdens uw zwangerschap, aanwezig zijn wanneer u bevalt en zorg verlenen gedurende 4-6 weken nadat uw baby is geboren. Zij moeten u ook informeren over de procedures en timing voor screenings, Bijvoorbeeld voor verschillende soorten trisomie en andere aandoeningen.
Als u tijdens de zwangerschap werkt, heeft u recht op maximaal tien dagen buitengewoon onbetaald verlof, om medische afspraken, prenatale lessen of andere zwangerschapsgerelateerde afspraken op te nemen. U hebt ook recht op ouderschapsverlof, dat wordt gedekt door Werken in Nieuw-Zeeland.
Bevallen in Nieuw-Zeeland voor burgerschap
Nieuw-Zeeland heeft
het staatsburgerschap beperkt door geboorterecht. Een kind dat in Nieuw-Zeeland is geboren, kan alleen het staatsburgerschap verkrijgen als een van de ouders een burger is of een permanente verblijfsstatus heeft.
Wanneer u uw kind registreert, wordt ook hun staatsburgerschap geregistreerd. Zorg ervoor dat u uw baby correct registreert door de volgende geboortemeldingsgegevens voor registratie op te geven:
Naam en geboorte van
- het kind Naam
, - geboorte, beroep en burgerschap van beide ouders
Bevallen in Nieuw-Zeeland als permanente inwoner
Permanente bewoners genieten het recht op gratis gezondheidszorg in Nieuw-Zeeland. Dit betekent dat uw moederschap volledig wordt gedekt door het openbare gezondheidssysteem.
Het is raadzaam om een persoon te kiezen die zich bezighoudt met het moederschap zodra u zich bewust wordt van de zwangerschap. Je hebt de mogelijkheid om een verloskundige te kiezen, de voorkeur van de meeste ouders in Nieuw-Zeeland, een verloskundige of zelfs een huisarts die gespecialiseerd is in de bevalling. Als u kiest voor een verloskundige, kunt u er online een kiezen, of u kunt uw huisarts vragen naar verloskundigen in de buurt van uw omgeving.
Houd er rekening mee dat medisch specialisten, zoals verloskundigen, niet onder het volksgezondheidssysteem vallen, wat betekent dat u zelf voor deze diensten moet betalen.
Wil je verhuizen? Als je nog nooit naar het buitenland bent verhuisd, zal het proces overweldigend zijn en als je dat wel hebt gedaan, weet je welk gewicht je te wachten staat. In welke fase je je ook bevindt, InterNations GO! Het kan u helpen met een volledig scala aan transferdiensten, zoals het vinden van een huis, het vinden van scholen, visumoplossingen en zelfs het overbrengen van huisdieren. Ons team van ervaren expats staat klaar om uw verhuizing te starten, dus waarom zou u uw buitenlandse verhuizing niet nu starten en vandaag nog contact met ons opnemen? Begin beter vroeg!