in

Nimiq Prognose 2023 – 2025 – 2030

In deze gids zullen we onze mening en die van de markt over de toekomstige NIM uiten terwijl we Nimiq-prijsvoorspellingen voor 2023 en daarna bespreken.

Houd er rekening mee dat u deze en elke andere voorspelling met een korrel zout moet nemen, want het voorspellen van iets is een ondankbare taak, laat staan het voorspellen van de toekomst van een nieuw zeer volatiel financieel actief zoals Nimiq.

Laten we er nu op ingaan. Voordat we ingaan op Nimiq-prijsvoorspelling en vragen beantwoorden over of NIM een goede investering is of niet, waarom NIM zal slagen of falen, of waarom de Nimiq-prijs zal stijgen of dalen, laten we snel eens kijken naar wat NIM is en zijn geschiedenis tot nu toe.

NIM prijsvoorspelling voor de komende 90 dagen

De hele cryptocurrency-wereld staat op de rand van volledige ineenstorting.

Bitcoin daalde 75% van zijn hoogste punt ooit te midden van bredere marktdalingen veroorzaakt door woedende inflatie en de renteverhogingen van de Amerikaanse Fed.

Wanneer je de meest recente ineenstortingen van grote industriële spelers (FTX, Celsius, Moon etc.) in de vergelijking optelt, is de horizon troebel en zal er meer bloed in de straten van de crypto-stad zijn.

Beleggers verkopen risicovolle activa en gaan naar stabielere markten. Crypto wordt nog steeds gezien als een zeer riskant spel en daarom uitverkocht.

Onze algo ziet in 2023 nog wat groen, vooral in de tweede helft van het jaar. Dit is terug te zien in onze prognose voor 2023.

Op dit moment moet Bitcoin een bodem vinden voordat we in de tegenovergestelde richting kunnen bewegen en de trend kunnen keren.

Zodra Bitcoin zich in de nieuwe prijsklasse nestelt, zullen altcoins hetzelfde gaan doen – we hebben dit scenario tientallen keren gezien in de verre en recentere geschiedenis.

Ons prijsvoorspellingsmodel is bearish voor de komende 90 dagen met een hint van een bullmarkt die zich uitstrekt over kwartalen van Q1 tot Q2. We verwachten dat walvissen en andere grotere spelers op de markt rond die tijd klaar zullen zijn met het vullen van hun zakken, wat een typische en plotselinge crypto-piek zal veroorzaken.

Nimiq Prijsvoorspelling 2023

Hoge inflatie en de extreem gevaarlijke macro-economische situatie zijn sterk weerspiegeld in de prijs van Bitcoin in 2022. Als we de interne crypto-problemen nemen met grote spelers zoals FTX, Celsius, Voyager, Luna die naar beneden gaan, ziet 2023 er niet al te goed uit voor stieren. We zullen waarschijnlijk veel saaie zijwaartse prijsactie zien met de neiging om naar beneden te glijden met elke kleine markttrilling.

NIM Prijsvoorspelling 2025

Ons voorspellingsmodel ziet NIM in 2025 $ 0,0024 bereiken.

Hoeveel is NIM over 5 jaar waard?

De prijs van NIM in 5 jaar kan ongeveer $ 0,0023 zijn

Nimiq Prijsvoorspelling 2030 – 2040

Hoeveel is Nimiq waard in 2030?

Ons voorspellingsmodel ziet Nimiq in 2030 $ 0,0060 bereiken.

Hoeveel is Nimiq waard in 2040?

Ons voorspellingsmodel ziet Nimiq in 2040 $ 0,0119 bereiken.

Zal Nimiq Bitcoin vervangen/overtreffen/overtreffen?

Nee, Nimiq zal BTC niet vervangen of overtreffen.

Kan Nimiq $ 0,10 bereiken?

Nee, ons voorspellingsmodel ziet geen kans voor Nimiq om op korte of middellange termijn $0,10 te bereiken.

Kan Nimiq $ 1 bereiken?

Nee, ons voorspellingsmodel ziet geen kans voor Nimiq om op korte of middellange termijn $ 1 te bereiken.

Kan Nimiq $ 10 bereiken?

Nee, ons voorspellingsmodel ziet geen kans voor Nimiq om op korte of middellange termijn $ 10 te bereiken.

Is Nimiq het kopen waard?

Wij zijn voorstanders van matig risicovolle beleggingen: beleg het grootste deel van uw cryptocurrency-portefeuille in BTC (50%); 35% in een mandje met large-cap munten en de rest in kleine projecten met enorme stijgingen. Dus tegen deze achtergrond is het de moeite waard om Nimiq te kopen.

Is Nimiq een goede investering?

Nimiq is, net als alle andere cryptocurrencies, een risicovolle investering. Het is waarschijnlijker dat het omhoog dan omlaag gaat vanwege de goede use case, goed ontworpen tokenomics, actieve community en een sterk team erachter.

Hoeveel is Nimiq waard?

Voor de korte termijn toekomst zou het kunnen oplopen tot $0,0008. Op de lange termijn (8-10 jaar) zou het kunnen springen naar $ 0,0060 of zelfs hoger.

Waarom zal Nimiq slagen en in prijs stijgen?

Nimiq heeft een goede use case, goed ontworpen tokenomics, een actieve community en een sterk team erachter. Dit alles is een voorwaarde voor succes en daarom ziet ons voorspellingsmodel Nimiq stijgen tot $ 0,0060 in 2030.

Waarom zal Nimiq falen en in prijs dalen?

Cryptografische projecten mislukken om verschillende redenen. Enkele van de meest voorkomende zijn: het team gaat schurken en verlaat het project, regelgevers verklaren het illegaal en persuitwisselingen om het te verwijderen, gebrek aan media-aandacht, meer succesvolle concurrenten, gebrek aan een goed ontworpen marketingstrategie, verlies van gemeenschapsondersteuning, potentiële kwetsbaarheid in het protocol, het niet bereiken van de minimale ontwikkelingsactiviteit die op het protocol is voorzien, onvermogen om nieuwe ontwikkelaars aan te trekken om op hun platform te bouwen.

Hoe hoog zal Nimiq gaan?

Ons voorspellingsmodel ziet de Nimiq-prijs exploderen en in de verre toekomst $ 0,0119 bereiken.

Wat is de korte termijn prognose voor Nimiq?

Nimiq zal de komende 90 dagen $ 0,0008 bereiken, wat een verandering van 37% is ten opzichte van de huidige prijs die rond $ 0,0012 schommelt.

Kan Nimiq je miljonair maken?

Ja, als je een bedrag koopt dat groot genoeg is. Verwacht niet dat je $ 100 investeert en nimiq-miljonair wordt. Maar 100x prijsexplosies zijn een veel voorkomend gezicht in crypto, dus een investering van $ 10k in Nimiq kan je miljonair maken.

Nimiq Prijsvoorspelling Vandaag – Wat zal de prijs van Nimiq morgen zijn?

Nimiq schommelt morgen rond de $0,0012.

Wanneer nimiq verkopen en verlaten?

Het hangt af van uw handelsprofiel. Als je in Nimiq gelooft en denkt dat het een mooie toekomst heeft, is het een goed idee om de munt minstens een paar jaar vast te houden. Winst nemen op goede investeringen is een nog beter idee. Dus als u op inkomsten van 100-200% of zelfs meer op uw Nimiq zit, is het verzilveren van een deel van het geld geen slechte zet.

Kan Nimiq crashen en naar nul gaan?

Nimiq zal vrijwel zeker niet instorten en crashen. Mensen zijn meestal bang dat de munt naar nul kan gaan als de prijs van hun investering achterblijft of daalt. Dit is een natuurlijke schommeling in elke handelsmarkt, prijzen gaan continu op en neer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pexels alesia kozik 6781008

Rarible Token Voorspelling 2023 – 2025 – 2030

pexels tima miroshnichenko 7567482

BEPRO Netwerkprognose 2023 – 2025 – 2030