in

OmiseGo Prijsvoorspelling 2022 – 2025 – 2030

In deze gids zullen we onze mening en die van de markt over de toekomst van OMG uiten terwijl we de prijsvoorspellingen van OmiseGo voor 2022 en daarna bespreken.

Houd er rekening mee dat u deze en elke andere voorspelling met een korrel zout moet nemen, omdat het voorspellen van iets een ondankbare taak is, laat staan het voorspellen van de toekomst van een nieuw zeer volatiel financieel actief zoals OmiseGo.

Laten we er nu op ingaan. Voordat we ingaan op de prijsvoorspelling van OmiseGo en vragen beantwoorden over de vraag of OMG een goede investering is of niet, waarom OMG zal slagen of falen, of waarom de prijs van OmiseGo zal stijgen of dalen, laten we snel eens kijken naar wat OMG is en zijn geschiedenis tot nu toe.

OmiseGo Intro

OmiseGo is een op Ethereum gebaseerd platform dat ernaar streeft betalingsnetwerken te decentraliseren en een open openbaar financieel systeem te creëren.

Het doel is om de oplossing te bieden voor het fundamentele probleem van coördinatie tussen betalingsverwerkers, financiële instellingen en gateways.

Trouw aan zijn motto “Unbank the Banked”, streeft het ernaar om goede financiële diensten aan iedereen te bieden.

Het project is van plan om een proof-of-stake-gebaseerde blockchain en een white-label software development kit (SDK) aan te bieden die kan worden gebruikt om aangepaste financiële producten voor gebruikers te maken.

OmiseGO streeft ernaar het onderliggende netwerk te bieden met functies zoals e-wallet-services, een gedecentraliseerde uitwisseling, liquiditeitsmechanismen en clearinghouse-services. Met behulp van deze technologieën hoopt het team ontwikkelaars in staat te stellen traditionele bankdiensten aan te bieden, waaronder betalingen, overmakingen, salarisdeposito’s, business-to-business-diensten, supply chain-financiering, loyaliteitsprogramma’s, vermogensbeheer en activahandel.

Het bedrijf achter OMG werd opgericht in 2013, Omise is een door durfkapitaal gesteunde betalingsdiensten die actief is in Thailand, Japan, Singapore en Indonesië.

Je kunt OMG kopen op Cex.io, Coinbase of Binance. U kunt het opslaan op de Ledger Nano S-, Trezor T- of eToro-portemonnee.

OmiseGo Prijsverwachting

De hele cryptocurrency wereld staat aan de vooravond van een echte bearmarkt. Bitcoin is met 50% gedaald van zijn hoogste punt ooit te midden van bredere marktdalingen onder invloed van woedende inflatie en renteverhogingen van de Amerikaanse Fed.

Beleggers verkopen risicovolle activa en gaan naar stabielere markten. Crypto wordt nog steeds gezien als een zeer riskant spel en daarom uitverkocht.

Onze algo ziet in 2022 nog wat groen, vooral in de tweede helft van het jaar. Dit is terug te zien in onze prognose voor 2022.

Op dit moment moet Bitcoin een lokale bodem vinden voordat we in de tegenovergestelde richting kunnen bewegen en de trend kunnen keren.

Zodra Bitcoin zich in de nieuwe prijsklasse nestelt, zullen altcoins hetzelfde gaan doen – we hebben dit scenario tientallen keren gezien in de verre en recentere geschiedenis.

Ons prijsvoorspellingsmodel is bearish voor de komende 90 dagen met een hint van een bullmarkt die zich uitstrekt over kwartalen van Q1 tot Q2. We verwachten dat walvissen en andere grotere spelers op de markt rond die tijd klaar zullen zijn met het vullen van hun zakken, wat een typische en plotselinge crypto-piek zal veroorzaken.

De fundamenten die we evalueren zijn teams, tokenomics, use case, community, marketinginspanningen, liquiditeit en beschikbaarheid van uitwisseling, hype en speculatief potentieel, en enkele andere gepatenteerde factoren die in ons crypto-lab zijn ontwikkeld.

OmiseGo Prijsvoorspelling 2022

De meeste experts zijn het erover eens dat deze bearmarkt minstens het eerste kwartaal van 2022 zal duren voordat we enige stabilisatie en kleine trendomkeringen zien.

OMG Prijsvoorspelling 2025

Ons voorspellingsmodel ziet OMG in 2025 $ 2,98 bereiken.

OmiseGo Prijsvoorspelling 2030 – 2040

Hoeveel is OMG Network waard in 2030?

Ons voorspellingsmodel ziet OMG Network $ 7,44 bereiken in 2030.

Hoeveel is OMG Network waard in 2040?

Ons voorspellingsmodel ziet OMG Network in 2040 $ 14,88 bereiken.

Zal OMG Network Bitcoin vervangen / overtreffen / overtreffen?

Nee, OMG Network zal BTC niet vervangen of overtreffen.

Kan het OMG-netwerk $ 10 bereiken?

Ja, OMG Network zou tegen het einde van 2022 $ 10 kunnen bereiken.

Kan OMG Network $ 100 bereiken?

Nee, ons voorspellingsmodel ziet geen kans voor OMG Network om op korte of middellange termijn $ 100 te bereiken.

Kan OMG Network $ 1000 bereiken?

Nee, ons voorspellingsmodel ziet geen kans voor OMG Network om op korte of middellange termijn $ 1000 te bereiken.

Is het de moeite waard om OMG Network te kopen?

Wij zijn voorstanders van matig risicovolle beleggingen: beleg het grootste deel van uw cryptocurrency-portefeuille in BTC (50%); 35% in een mandje met large-cap munten en de rest in kleine projecten met enorme stijgingen. Dus in deze context is het de moeite waard om OMG Network te kopen.

Is OMG Network een goede investering?

OMG Network is, net als alle andere cryptocurrencies, een risicovolle investering. Het is waarschijnlijker dat het omhoog dan omlaag gaat vanwege de goede use case, goed ontworpen tokenomics, actieve community en een sterk team erachter.

Hoeveel is OMG Network waard?

Voor de korte termijn kan het $ 0,8657 bereiken. Op de lange termijn (8-10 jaar) zou het kunnen springen naar $ 7,44 of zelfs hoger.

Waarom zal OMG Network slagen en in prijs stijgen?

OMG Network heeft een goede use case, goed ontworpen tokenomics, actieve community en een solide team achter zich. Dit alles is een voorwaarde voor succes en daarom ziet ons voorspellingsmodel OMG Network stijgen tot $ 7,44 in 2030.

Waarom gaat OMG Network failliet en daalt de prijs?

Cryptografische projecten mislukken om verschillende redenen. Enkele van de meest voorkomende zijn: het team gaat schurken en verlaat het project, regelgevers verklaren het illegaal en persuitwisselingen om het te verwijderen, gebrek aan media-aandacht, meer succesvolle concurrenten, gebrek aan een goed ontworpen marketingstrategie, verlies van gemeenschapsondersteuning, potentiële kwetsbaarheid in het protocol, het niet bereiken van de minimale ontwikkelingsactiviteit die op het protocol is voorzien, onvermogen om nieuwe ontwikkelaars aan te trekken om op hun platform te bouwen.

Hoe hoog gaat OMG Network?

Ons voorspellingsmodel ziet de prijs van OMG Network exploderen en in de verre toekomst $ 14,88 bereiken.

Wat is de korte termijn prognose voor OMG Network?

OMG Network zal de komende 90 dagen $ 0,8657 bereiken, wat een verandering van 43% is ten opzichte van de huidige prijs die rond de $ 1,52 zweeft.

Kan OMG Network je miljonair maken?

Ja, als je een bedrag koopt dat groot genoeg is. Verwacht niet dat je $ 100 investeert en miljonair wordt van OMG Network. Maar 100x prijsexplosies zijn een veel voorkomend gezicht in cryptocurrencies, dus een investering van $ 10k in OMG Network kan je miljonair maken.

OMG Network Price Today Prediction – Wat zal de prijs van OMG Network morgen zijn?

OMG Network schommelt morgen rond de $1,60.

OmiseGo Coin (OMG) Toekomstperspectieven

Niet alle projecten hebben echter dezelfde kans op mislukking (risico), noch hebben ze hetzelfde opwaarts potentieel (beloning).

Als gevolg van de incompetentie en het gebrek aan integriteit van ICO-teams, gevoed door het fundamentele menselijke instinct dat de hebzucht en naïviteit van crypto-investeerders is, zal meer dan 95% van de succesvolle ICO’s en cryptocurrency-projecten mislukken en zullen hun investeerders geld verliezen. De andere 5% van de projecten wordt het nieuwe Apple, Google of Alibaba in de cryptocurrency-sector. Zal OMISEGO tot die 5% behoren?

Als u het ons van vorig jaar zou vragen, zouden we ondubbelzinnig ja zeggen. Maar 2018 was een enorme teleurstelling die dat antwoord enorm verandert aan precies het tegenovergestelde: NEE.

In theorie heeft OmiseGO vanwege het moederbedrijf Omise en zijn betalingsproduct veel spraakmakende strategische partnerschappen. Ethereum mede-oprichters Vitalik Buterin en Gavin Wood behoren tot de adviseurs en het wordt onderschreven door het Thaise ministerie van Financiën en de Bank of Thailand. Omise is van plan om het OmiseGO-platform te gebruiken als aanvulling op het bestaande betalingsnetwerk, dat momenteel wordt geaccepteerd door bedrijven zoals McDonalds en Alipay.

Het gebrek aan goede communicatie en het voortdurend niet halen van deadlines hebben ggo-houders echter verergerd en een giftige gemeenschap rond het project bevorderd. Bekijk dit bericht voor meer informatie hierover. Als het gaat om echte en tastbare resultaten, kwam OMG met een groot niets.

Recente gebeurtenissen, of het gebrek daaraan, hebben aangetoond dat OMG zichzelf sterk heeft overschat en onderschat wat ze proberen te bouwen. Er zijn geen garanties dat ze daadwerkelijk zullen slagen in wat ze willen bouwen. De omvang van dit project leek al groot, het kan te groot zijn. Als ze problemen hebben met het krijgen van een eenvoudige eerste iteratie zoals deze, wacht dan tot de dingen echt complex worden. De eerste iteraties zullen zo eenvoudig zijn dat ze niet eens in de buurt komen van wat makers en investeerders in gedachten hebben. Het gepluk is uit het zicht en het team weigert nu data op dingen te zetten. Dit vooruitzicht is deprimerend.

Het project draait op dit moment in wezen op oude gloriedampen, met een stel ellendige eigenaren die mopperen bij het zien van hun leeggelopen OMG-tassen.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels leeloo thefirst 8919543

Kan ik Bitcoin kopen zonder een exchange te gebruiken?

pexels alesia kozik 6771607

Prijsvoorspelling 0x 2022 – 2025 – 2030