in

Ontology ONT Coin: hoe en waar te kopen

Ontology is een openbaar multi-chain platform van de volgende generatie dat tot doel heeft een enkel gedecentraliseerd vertrouwensecosysteem te bieden door het gebruik van een ontkoppelde gedistribueerde grootboekarchitectuur, gecombineerd met een gedecentraliseerd vertrouwenskader.

Het implementeren van een reeks protocolstandaarden en gedecentraliseerde beheermodules, Ontology creëert een open en gestandaardiseerd platform dat een groot aantal industrieën ondersteunt en verbindt met blockchain-gebaseerde diensten via een interactieve en collaboratieve omgeving.

Deze gids zal in detail ingaan op hoe Ontology werkt en zal u ook voorzien van de beste uitwisselingen om het native ONT-token te kopen.

Binance: betrouwbare uitwisseling met hoge liquiditeit

Binance is de grootste cryptocurrency trading exchange in dagelijkse handelsvolumes. De beurs geeft beleggers volledige toegang tot de handel in meer dan 600 crypto-activa.

Het gerenommeerde platform beschikt ook over een goed gedetailleerde leercurve en geavanceerde handelstools die ervaren handelaren en beleggers ondersteunen die willen leren hoe ze verschillende cryptocurrencies kunnen kopen.

Ook binance heeft een gebruiksvriendelijke interface die een geweldige gebruikerservaring mogelijk maakt, het is het meest geschikt voor ervaren handelaren.

Binance heeft een minimale storting van $10. Dit stelt beleggers in staat om hun beleggingsreis te beginnen met lage kosten. Investers kunnen ook stortingen initiëren via naadloze betaalmethoden zoals bankoverschrijvingen, creditcards/ betaalpassen, peer-to-peer (P2P) betalingen en andere e-wallet oplossingen.

Binance-stortingen brengen kosten met zich mee die variëren afhankelijk van de gebruikte betaalmethode.

De wereldwijde uitwisseling rekent bijvoorbeeld een standaardvergoeding van maximaal 4,50% voor alle stortingen met een bankpas/ creditcard.

Alle beleggers genieten van zeer lage kosten bij het handelen op Binance, omdat ze een standaard handelsvergoeding van 0,1% in rekening brengen. Voor beleggers die kopen met behulp van het Binance-token (BNB) wordt een korting van 25% op handelskosten toegepast.

Bovendien kunnen beleggers er zeker van zijn dat hun fondsen en gegevens goed beschermd zijn elke keer dat ze op Binance handelen.

De makelaar biedt eersteklas beveiligingsmaatregelen zoals tweefactorauthenticatie (2FA), koude opslag om de meeste munten te bewaren, whitelisting en sterke gegevensversleuteling om fondsen en gegevens te beschermen. Binance werkt effectief in meer dan 100 landen en heeft een gereguleerd spin-off platform (Binance.US) dat de neiging heeft om HANDELAREN en investeerders in de Verenigde Staten te benaderen.

KuCoin: handel met veel noteringen

KuCoin is een van de oudste en populairste crypto exchanges ter wereld. De in de Seychellen gevestigde makelaar is een van de grootste namen op de markt voor handelaren die toegang willen tot afgeleide producten om op de markt te speculeren.

Momenteel biedt KuCoin toegang tot meer dan 600 cryptocurrencies. Naast handelen en beleggen, stelt de beurs beleggers in staat om cryptocurrencies te sparen, in te zetten en zelfs deel te nemen aan initiële uitwisselingsaanbiedingen. Met KuCoin hebben beleggers een allesomvattende cryptohub.

Zoals veel makelaars in zijn klasse lijkt KuCoin misschien te overweldigend voor beginners. De beurs is het meest geschikt voor gevorderde handelaren die willen speculeren en geavanceerde producten willen verhandelen. Zo beginners kunnen er wat moeite mee hebben om er gebruik van te maken.

Ondanks dit kunnen beleggers veel voordelen halen uit het handelen in kuCoin. De makelaar heeft een laag minimumsaldo van $ 5, met stortingen beschikbaar via belangrijke fiat-valuta’s, peer-to-peer (P2P) -overdrachten en enkele creditcardopties.

Als voor handelskosten betalen KuCoin-gebruikers 0,1% commissie. Maar de kosten kunnen dalen op basis van het 30-daagse handelsvolume van een belegger en het eigendom van het KCS-token van het bedrijf.

De beveiliging op KuCoin is ook indrukwekkend. Het systeem maakt gebruik van encryptie en beveiligingsinfrastructuur op bankniveau om munten en gebruikersgegevens te beschermen. KuCoin heeft ook een afdeling die gespecialiseerd is in risicobeheersing om een strikt beleid voor gegevensgebruik af te dwingen.

Gate.io: solide platform met veel munten

Gate.io is een cryptocurrency-handelssite die tot doel heeft haar leden een alternatief te bieden voor de beurzen die momenteel de markt domineren.

De site is sinds 2017 in gebruik en heeft tot doel een deel van de cryptocurrency-handelsmarkt te veroveren door zijn gebruikers probleemloze toegang te bieden tot een aantal moeilijk te vinden munten en opkomende projecten.

De site is ook ontworpen om beleggers te helpen specifieke informatie te vinden met betrekking tot zowel hun favoriete munten als algemene markttrends.

De meeste handel vindt plaats op een webgebaseerd handelsplatform dat vergelijkbaar is met de meeste cryptocurrency-uitwisselingen. De site bevat een aantal functies, zoals een orderboek, handelsgeschiedenis en grafieken.

Wat is ontologie?

Ontology legt een sterke nadruk op bijdragen van de open source en technische gemeenschap om het platform te helpen verbeteren en duurzaamheid op lange termijn mogelijk te maken.

De modulaire ontwerp- en protocolgroep van het platform is bedoeld om de adoptie van het platform door bedrijven en organisaties uit verschillende industrieën te vergemakkelijken.

Gebruikers kunnen hun digitale identiteit beheren, gegevens veilig beheren en delen, gedistribueerde grootboeken beheren op basis van hun behoeften, gedecentraliseerde applicaties maken en vele andere onderscheidende functies gebruiken die het Ontology Chain Network helpen opvallen.

Functioneel bestaat Ontology uit 4 lagen als onderdeel van het technologieframework. Onderaf opnemen:

  • Het niveau van gedistribueerd grootboek dat cross-chain entiteitstoewijzing en gegevensoverdracht mogelijk maakt.
  • De basisprotocollen die het gedistribueerde vertrouwenskader, gegevensbescherming en -opslag en de slimme contractlaag omvatten.
  • Applicatieframe bestaande uit de modules en protocollen van de applicatie.
  • De gedecentraliseerde functieset die gegevenssamenwerking en -handel, het delen van inhoud en een reputatiesysteem omvat.

Op het onderliggende niveau van gedistribueerd grootboek gebruikt Ontology een ontkoppelde architectuur om meerdere verschillende blockchains te ondersteunen. Het interactieve protocolraamwerk op dit niveau creëert een omgeving waarin ketenkartering tussen verschillende systemen en industrieën mogelijk is, in de vorm van een matrixraster waarin een autonoom en veelzijdig netwerk wordt gevormd.

Het gedistribueerde grootboek bevat een consensus- en smart contractsysteem, evenals functionele ondersteuning voor het hogere applicatieframework. Industrias en bedrijven kunnen hun eigen unieke publieke ketens hebben, afhankelijk van hun behoeften, met aanpasbare protocollen.

Het belangrijkste doel hiervan is om een breed compatibel platform te creëren voor een verscheidenheid aan industrieën dat ook dienst doet als infrastructuur voor een zeer schaalbaar netwerk.

Conferentie mechanisme

Een van de belangrijkste kenmerken van het Ontology platform is de implementatie van een nieuw type consensusmechanisme dat bestaat uit een combinatie van het BFT (Byzantine Fault Tolerance) en VRF (Verifiable Random Functions) consensusprotocol.

Dit staat bekend als de Ontorand Consensus Engine (OCE) op het VBFT consensus platform of mechanisme. In wezen selecteert de OCE welke knooppunten zullen deelnemen aan consensusvalidatie met behulp van een VRF en consensus wordt bereikt door het Byzantijnse fouttolerantie-algoritme.

In het bijzonder vermindert deze consensusimplementatie netwerkvorken, heeft een lage hash-snelheid en is stabiel en betrouwbaar. De modulaire architectuur van het gedistribueerde grootboek ondersteunt ook de vervanging of toevoeging van verschillende consensusmechanismen, afhankelijk van de verschillende scenario’s.

Dit type flexibiliteit is zeer gunstig voor gebruikers die de voordelen van verschillende consensusalgoritmen willen gebruiken.

Ontology implementeert de NeoVM virtuele machine, geschreven in Go, die wordt gebruikt voor het uitvoeren van slimme contracten en voor de intelligente besturingslogica van het framework op applicatieniveau.

De NeoVM is zeer schaalbaar en maakt gebruik van een “deterministische call tree” technologie die dynamische sharding mogelijk maakt. Daarnaast gebruikt Ontology een gedeeld datacontractmodel dat data en bedrijfslogica scheidt, waarbij dapps data met elkaar kunnen delen met behulp van generieke protocollen.

Ontology Network Trust System

Ontology’s gedistribueerde vertrouwenskader is waar de basislogica van het platform zich bevindt en is een belangrijk onderdeel dat leidt tot de unieke voordelen van het platform.

Het framework maakt gebruik van een systeem van cryptografisch geverifieerde verifieerbare claims en biedt diensten zoals multi-source identiteitsverificatie, gedistribueerd gegevensbeheer en een hybride combinatie van gecentraliseerde en gedecentraliseerde vertrouwensmodellen.

Het gecentraliseerde aspect van het vertrouwensmodel maakt gebruik van een groep goedgekeurde vertrouwensankers die entiteiten zijn die identiteiten verifiëren en vertrouwensmechanismen bieden.

Dit model is een gevestigd en veel gebruikt vertrouwenssysteem, maar het is niet geschikt voor complexe vertrouwensrelaties die onvermijdelijk zullen ontstaan in een multi-chain publieke architectuur. Een aanvullend gedecentraliseerd vertrouwensmodel is beschikbaar voor gebruikers voor vertrouwensoverdracht en wordt uitgevoerd door wederzijdse verificatie tussen entiteiten.

Verifieerbare identiteitsclaims worden gebruikt om bepaalde kenmerken van een entiteit aan te tonen waarbij een unieke digitale handtekening door een andere entiteit als authentiek kan worden geverifieerd. Onmonious claims zijn in dit systeem ook mogelijk voor gebruikers die niet de volledige inhoud van een claim aan een verificateur willen blootstellen, en dit wordt bereikt door gebruik te maken van het CL-ondertekeningsschema.

Het applicatieframework en de gedecentraliseerde functies van het platform

Als resultaat van de onderliggende gedistribueerde grootboeklaag en het vertrouwde raamwerk van het Ontology-platform, kan Ontology een gevarieerde set protocollen en toepassingsmodules aanbieden waarmee ontwikkelaars gedecentraliseerde applicaties kunnen bouwen zonder de complexiteit van de onderliggende architectuur te hoeven begrijpen.

Het bieden van een intuïtieve interface voor ontwikkelaars in systemen met een onbekende en complexe onderliggende architectuur zal een cruciaal en noodzakelijk element worden van cryptocurrency-platforms die op zoek zijn naar mainstream adoptie. Het applicatieframework bestaat uit 3 lagen.

  1. Het onderliggende vertrouwensniveau dat identiteits- en slimme contractsystemen omvat
  2. De protocol- en modulelaag die toepassingsmodules, protocollen, SDK’s en API’s bevat.
  3. De applicatielaag waar je gedecentraliseerde applicaties kunt maken en de onderliggende lagen helpen bij het oplossen van vertrouwensproblemen.

Het is belangrijk op te merken dat Ontology een gedistribueerde datamarktplaats implementeert met behulp van een uitwisselingsprotocol en een handelsmodule.

Als netwerken en datadistributie neigen naar decentralisatie, zullen datamarkten enorme samenwerkingssystemen worden waarin belangrijke uitwisselingen van gegevens, computationele middelen en andere digitale bronnen zullen plaatsvinden. De opname van veilige meerpartijencomputertechnieken stelt netwerkdeelnemers ook in staat om berekeningen uit te voeren met privégegevens zonder deze met andere partijen te hoeven delen.

Ontologie vertegenwoordigt een nieuwe klasse van op blockchain gebaseerde gedecentraliseerde netwerken die gericht zijn op het oplossen van de problemen die momenteel gevestigde platforms teisteren en aanzienlijke verbeteringen bieden ten opzichte van recente technologische ontwikkelingen.

In het bijzonder maakt de implementatie van volledig homomorfe encryptie, een recente ontwikkeling van cryptografie, de uitwisseling van gegevens van het Ontology-platform mogelijk om beperkte toegangscontrole te bieden voor privégegevens zoals gespecificeerd door een bedrijf of organisatie. Dit is een aanzienlijke verbetering ten opzichte van bestaande modellen en geeft gegevensuitwisseling een extra laag nuttige functionaliteit.

In het huidige gegevensparadigma worden gegevens opgeslagen in gecentraliseerde opslagplaatsen die rijp zijn voor hacking en gebruikers van elk platform waarop gegevens zijn opgeslagen in wezen machteloos laten om hun persoonlijke informatie te beschermen.

Met Ontology hebben gebruikers volledig beheer en toegangscontrole over hun persoonlijke gegevens. Elke transactie met betrekking tot de gegevens van een gebruiker zal de eigenaar van de gegevens op de hoogte stellen van de autorisatie, terwijl u volledige controle krijgt over gegevensopslag en gegevenslevenscyclusbeheer.

Team achter ontologie en nadruk op gemeenschapsontwikkeling

Ontology is in 2017 opgericht door het Chinese bedrijf Onchain en heeft een nauwe associatie en interoperabiliteit gepland met het NEO-platform. Het platform moedigt voorstellen, suggesties en onderzoek van de technische gemeenschap aan om het platform te helpen verbeteren en onderhouden.

Ze bieden een gevarieerde en uitgebreide set bronnen en informatie over hoe ze kunnen bijdragen aan hun Github-pagina en website.

Daarnaast verwijzen de ontwikkelaars achter het platform voortdurend naar lopend onderzoek en ontwikkeling op een aantal belangrijke gebieden van het platform, zoals state sharding en verbeterde consensusprotocollen om het platform effectief te laten schalen en te werken met high-throughput mogelijkheden.

Jun Li is de oprichter van Ontology en tevens mede-oprichter van Onchain. Julia Yu is de marketingmanager en actief op de Medium-pagina en reddit van het team.

THE ONT token

Het ONT-token werd in eerste instantie in maart 2018 naar Neo-houders verzonden. Het ONT-token heeft ook een Utility Gas-token dat in neo in een Gas-achtig formaat zal worden gebruikt. U vindt hier informatie over de oplage, prijs en marktanalyse van de ONT-token. Aanvullende details over tokendistributie zijn hier ook beschikbaar.

Het ONT-token is onlangs in prijs gestegen met de open source release van hun VBFT-toestemmingsprotocol, evenals de SmartX smart contract-tool en een gedetailleerde roadmap.

Abtology Sheet Holder

Softwareblad

Hotter wallets, ook wel software wallets genoemd, zijn een van de meest populaire cryptocurrency opslagopties. Ik ben altijd online, vandaar de aansluiting bij de ‘hot’ tag. Investers kunnen gemakkelijk een hot wallet krijgen zodra ze een account openen bij een cryptobeurs. Dat stelt hen in staat om hun privésleutels op te slaan en te beheren, die hun eigendom van hun activa bewijzen aan het blockchain-netwerk. De hot wallets zijn meestal handiger voor dagelijkse cryptotransacties en kunnen custodial of non-custodial zijn.

Een bewaarportemonnee is verantwoordelijk voor het opslaan van activa op een externe beurs of platform. De gebruiker plaatst alleen een bestelling voor een overschrijving of ontvangstbewijs en de beurs ondertekent de transactie, net als het traditionele banksysteem. In de tussentijd geeft een niet-custodial of self-custodian wallet de volledige verantwoordelijkheid aan de eindgebruiker.

Hos hot wallets zijn meestal gratis, maar worden grotendeels als minder veilig beschouwd vanwege hun constante internetverbinding. Een instantie van een hot wallet is de Binance Wallet.

Hardware sheet

Een hardware wallet is een apparaat dat is gemaakt om een extra beveiligingslaag te bieden bij interactie met uw verschillende cryptocurrency wallets.

Normaal gesproken zou u uw privésleutel gebruiken om geld te verplaatsen, het probleem is echter dat als uw computer is aangetast met malware of virussen, het mogelijk is dat uw privésleutels worden vastgelegd en gebruikt om uw geld te stelen.

Met een hardware wallet worden privésleutels opgeslagen op het apparaat en nooit blootgesteld aan de computer, wat betekent dat zelfs als u besmet bent met een dergelijk programma, uw privésleutels veilig blijven. Deze opties zijn de veiligste manier om uw cryptocurrency op te slaan als u meer dan een klein bedrag heeft.

Populaire voorbeelden van koelopslagaanbiedingen zijn de Ledger- en Trezor-lijn van hardwareportfolio-oplossingen, lees onze beoordelingen:

Mobielblad

Een mobiele portemonnee is in wezen een hot wallet op een smartphone. Ze bieden gebruikers een nog handigere manier om hun munten te gebruiken voor dagelijkse taken. Mobile wallets slaan de privésleutels van gebruikers op en beheren deze, zodat ze kunnen betalen voor de dingen die ze leuk vinden met hun digitale activa.

Deze wallets zijn meestal gratis en altijd online om transacties te verwerken. De populairste mobiele wallets zijn eToro Money Wallet en Coinbase Wallet.

Desktop Portfolio

Een desktop wallet is een pc-versie van een hot wallet. Het is in wezen software die een belegger downloadt naar zijn pc of laptop voor eenvoudige interactie met zijn digitale munten. Ze hebben ook last van een browserextensie waarmee gebruikers kunnen communiceren met behulp van een extensie in plaats van de volledige software te downloaden. Deske wallets zijn ook gevoelig voor hacks vanwege hun online karakter. Een populair voorbeeld is de Exodus Wallet.

Papier

De papieren portemonnee is waarschijnlijk de oudste vorm van crypto wallet. Ze zijn niet langer gebruikelijk in de moderne cryptocurrency-industrie. Bevat openbare en privésleutels van gebruikers. De papieren portemonnee is het minst veilige type portemonnee omdat deze gemakkelijk kan worden verloren, gestolen of verbrand.

Conclusion

Ontology wil het complete en gedistribueerde vertrouwde netwerk worden met een focus op het verbinden van traditionele real-world entiteiten met het gedecentraliseerde blockchain-framework. Onology biedt een aantal innovatieve nieuwe functies die worden ondersteund door een technisch geavanceerde gedistribueerde grootboekarchitectuur en biedt een reeks digitale services en modules voor ontwikkelaars en bedrijven.

Met aanzienlijke vooruitgang in de afgelopen jaren in cryptografie en gedecentraliseerde protocollen, is een nieuwe golf van platforms naar voren gekomen als potentiële verbeteringen ten opzichte van bestaande systemen. Ontology biedt een diepgaande kans om te profiteren van deze ontwikkelingen als een platform dat effectief kan schalen en helpen de betrouwbare en gedecentraliseerde aard van het internet te bevorderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pexels frans van heerden 624015

Aurora van Metamask naar Gate.io: hier is hoe het te doen

invest crypto 66

Stuur Avalanche (AVAX) van Binance naar Avalanche Wallet