in

Onveranderlijke (IMX) prijsverwachting 2022 en hoger

Er is een indicatie opgedoken die erop wijst dat de IMX/USD-marktactiviteit zich voorbereidt op een neerwaarts rendement op korte termijn. De waardering van het basisinstrument werd verhandeld rond $ 1,06 tegen een gemiddeld percentage van 7,74 negatief.

Immable Price Statistics X (IMX):

IMX Prijs nu – $ 1.07
IMX Marktkapitalisatie – $248.9 miljoen
IMX circulerend bod – 235,3 miljoen
IMX Totaal aanbod – 2 miljard
Coinmarketcap Ranking – #127

IMX/USD Market

Key levels:

Restain niveaus: $1.50, $1.75, $2
Ondersteuningsniveaus: $1, $0.75, $0.50

De daggrafiek laat zien dat de IMX-markt zich voorbereidt op een neerwaarts rendement nu de koers de weerstand raakt rond de trendlijn van het bovenste bearish kanaal dat dicht bij de kleinere SMA is getrokken.

De handelskaars van vandaag verschijnt en vormt een bearish trendvooruitzichten ten opzichte van de 14-daagse SMA-indicator onder de 50-daagse SMA-indicator. Stachastische oscillatoren bevinden zich in het gebied van de overbought. E hebben de lijnen erin gesloten om aan te geven dat het huidige handelsmoment vroeg of laat geleidelijk een daling begint te zien.

zal de IMX/USD prijs een neerwaartse beweging hebben?

Sommige indicaties toonden aan dat de IMX/USD-marktprijs binnenkort zijn bewegingen zal verliezen door terug te keren naar een neerwaartse beweging, omdat het heeft vastgesteld dat de prijs weerstand heeft geraakt rond het bovenste bearish kanaal.

Op dit moment zou het psychologisch ideaal zijn voor longpositienemers om het aannemen van nieuwe kooporders op te schorten. Er kan een tijd zijn om longposities in te nemen als de prijs daalt om steun rond $ 1 op de lange termijn te spotten.

Aan de keerzijde van technische analyse beschrijft het huidige handelsperspectief een geschikte voorwaarde die suggereert dat beren een behoorlijke instap zullen krijgen. Hoe dan ook, er kan een kleine vertraging zijn in het hebben van een actieve neerwaartse beweging om verkopers van de IMX / USD-markt te laten herpositioneren op een stevige positie tegen een agressieve uitbraak rond DE SLA’s.

Algemeen analytisch denken suggereert dat er binnenkort een neerwaartse kracht in de markt zal heersen.

IMX/BTC Prijsanalyse

In vergelijking heeft Immutable X, als basis crypto, een tegenslag geleden in zijn zoektocht om tegen het trending vermogen van Bitcoin in te gaan. De afgelopen dagen fluctueerde de koers licht opwaarts. En dit heeft ertoe geleid dat stochastische oscillatoren de huidige lezing geven in de overbought dat de markt voor cryptocurrency-paren zich voorbereidt op een neerwaarts rendement. De 50-daagse SMA-indicator is hoger dan de 14-daagse SMA-indicator. De counter cryptocurrency zal naar verwachting meer krachten uitoefenen op de basis crypto.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest 00028

Prada NFT, wat ze zijn, hoe ze te kopen en releasedatum

invest 00002

Forbitspace (FBS) Prijsverwachting 2022-2031