in

Overnachting op Capital.com: hoe het tarief te bekijken en te berekenen

Handelaren willen vaak swapkosten achterhalen voordat ze een handelsaccount bij een makelaar openen. Capital.com staat bekend als een commissievrije makelaar, lage spreads en concurrerende overnight commissies. Het volgende artikel kent een nachttarief op Capital.com.

Wat is het tarief voor de overnight?

De overnight fee is een rente die een handelaar moet betalen om ’s nachts een CFD-positie met hefboomwerking aan te houden. Bij het handelen in CFD’s, als een gebruiker een kooporder opent met behulp van een hefboom, hebben ze een kleine hoeveelheid kapitaal nodig om te storten en het resterende geld om een leningorder van de makelaar te openen. De makelaar rekent rente op deze lening, de zogenaamde rollover fee.

Pdry-kosten variëren afhankelijk van het risiconiveau van elk specifiek activum en de hoeveelheid hefboomwerking op het moment dat de handelaar de positie opent. Als de handelaar de order niet sluit voordat de markt is voltooid, moet hij deze rollover fee betalen. Klein zijn de sluitingstijden van de markt 21:00 of 22:00 UTC en variëren ze in de zomer of winter. Verse activaklassen hebben ook andere handelsuren.

Sommige hoogtepunten van nachttarieven op Capital.com

Capital.com is een broker waarmee klanten CFD’s kunnen verhandelen op meer dan 3.000 verschillende activaklassen, waaronder indices, grondstoffen, cryptocurrencies, aandelen en valutaparen. Capital.com heeft web- en mobiele platforms die vrij gebruiksvriendelijk zijn. Deze makelaar staat bekend om zijn transparante koersen, geen verborgen kosten, een systeem van handelstools en een gratis handelsplatform via Investmate. Met name Capital.com hanteert lage overnachtingsprijzen, hoge uitvoeringssnelheid en lage spreads. De meeste andere CFD-makelaars rekenen een overnight fee voor alle orders die op dezelfde rekening worden geopend.

In dat geval heeft Capital.com alleen een overnight leverage fee voor elke activaklasse, elke transactie afzonderlijk. Het is een voordeel dat Capital.com zeer gewaardeerd maakt door handelaren, vooral langetermijnbeleggers in aandelen en cryptocurrencies. Overnight variëren Capital.com vergoedingen van instrument tot instrument. Handelaren kunnen specifieke swaps vinden in de marktdashboards van Capital.com.

Vanaf 16 juli 2021 Capital.com kortingen op een overnight commissie op populaire CFD-handelsinstrumenten om marktleidende concurrerende swaprentes en inherent lage spreads terug te brengen.

CFD Trading Instrument Salong, Jaarlijks, % positie Een shortpositie, Jaarlijks, %
Oro -0.54 -0.29
Argento -0.64 -0.26
US100 · -0.94 -0.81
Verenigd Koninkrijk100 -0.89 -0.82
DE30 · -0.49 -1.26
EURUSD -0.94 0.06
GBPUSD -0.51 -0.36
USDJPY -0.29 -0.65

Bekijk de vergoeding voor de overnight op Capital.com

Om de swaprentes voor specifieke activa op Capital.com te bekijken, gaat u als volgt te werk:

Klik in de mobiele app op Zoeken en selecteer een resource waarop u de transactiekosten op Capital.com wilt bekijken, scrol omlaag om [Overnachtingskosten] te vinden.

Selecteer op uw computer een specifiek activum, klik op het tabblad [Marktinformatie] in de linkerhoek van het scherm, scrol omlaag om de swaptijd en swaprente voor koop- en verkooporders te zien.

Hoe bereken je de daggeldrente op Capital.com?

Nachtkosten op Capital.com variëren met koop- en verkooporders. Als een kooporder met hefboomwerking wordt geopend, moet de handelaar de rollover-vergoeding betalen. Integendeel, de handelaar kan soms een rollover op de rekening krijgen als een verkooporder wordt gebruikt. De manier waarop overnight fees worden berekend op Capital.com is ook verschillend voor elke activaklasse. Hoe dan ook, op Capital.com is er gedetailleerde informatie over de overnachtingskosten van elke activaklasse, zodat handelaren deze exacte berekeningsformule niet hoeven te onthouden.

De overnight fee voor aandelen en indices in Capital.com zijn hetzelfde:

  • Grootte x Slotkoers x (3% +/- LIBOR) / 100% / 365 (of 360)
  • De omvang van de handel is het aantal aandelen.
  • De slotkoers is de waarde van het activum bij sluiting (meestal om 22:00 UTC).
  • LIBOR is de interbancaire rente van één maand.
  • 3% is de winst van Capital.com berekend om het risico van het ’s nachts aanhouden van de positie van een klant te dekken.
  • 365 of 360 afhankelijk van de valuta: de formule voor aandelen verhandeld in GBP gebruikt 365; 360 wordt gebruikt voor andere valuta.

De overnachtingskosten voor Forex CFD’s zijn als volgt:

  • Grootte x (0,7% +/- Tom volgende%)
  • Tom-next is het renteverschil van twee valuta’s.

Transfers voor grondstoffen-CFD’s zijn gebaseerd op de kosten van het aanhouden van het onderliggende grondstoffencontract en in de toekomst voor die grondstof.

De overnight-kosten van de cryptocurrency-markt zijn afhankelijk van de volatiliteit van cryptocurrencies en kunnen dagelijks worden beoordeeld en gewijzigd. Ook de handelsuren variëren.

Conclusion

Overnight fee is een essentiële vergoeding die de handelsprestaties kan beïnvloeden. Capital.com past de overnight fee alleen toe op leveraged trades en elke markt selecteert leverage individueel. Daarom kunnen Capital.com gebruikers gemakkelijk Amerikaanse aandelen of cryptocurrencies kopen voor langetermijnaanhouding zonder zich zorgen te maken over overnight-kosten door geen hefboomwerking te gebruiken met deze markten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

schermata 2022 07 25 alle 141208

Utility Manager Academy (UMA) kondigt 5 nieuwe locaties aan: cursussen en masters gewijd aan de Utility Manager

investimenti 77

Shiba Inu (SHIB) van Trust Wallet naar KuCoin: hier leest u hoe u ze stap voor stap kunt overbrengen