in

Overnachtingskosten op eToro: wat ze zijn en hoe ze te berekenen

De swap fee, ook wel bekend als de overnight holding fee, is een betaling die wordt toegepast als u een positie ’s nachts aanhoudt.

FD-posities die ’s nachts open worden gehouden, brengen een kleine vergoeding met zich mee, evenredig met de waarde van de positie.

Dit is in wezen een rentebetaling om de kosten van de hefboomwerking die u ’s nachts gebruikt te dekken.

PDresses zijn de industriestandaard en weerspiegelen de krachten van vraag en aanbod die de markt beheersen.

Deze kosten variëren afhankelijk van de richting van de positie (KOPEN of VERKOPEN). In sommige gevallen kunt u uw geld terugkrijgen: een nachtelijke terugbetaling.

Met uitzondering van crypto-activa worden swap/swap holding fees niet verantwoord/gecrediteerd op zaterdag en zondag.

Takes voor zaterdag en zondag worden wekelijks bijgeschreven, inclusief reguliere betaling vermenigvuldigd met 3 (weekendkosten / terugbetaling).

2. Wanneer wordt de overnachting in rekening gebracht?

Nachtelijke kosten worden om 17:00 uur New Yorkse tijd in rekening gebracht. Deze kosten worden toegepast op elke positie die op dit moment wordt geopend.

3. Hoe kan ik het nachttariefplan bekijken?

De exacte commissie wordt weergegeven onderaan het bevestigingsvenster voor het openen van de positie voordat de transactie wordt uitgevoerd bij het openen van een positie.

U kunt een lijst met de kosten die eToro in rekening brengt zien op de pagina met het tariefplan op de eToro-website.

4. Worden aandelen, cryptocurrencies en ETF’s ’s nachts in rekening gebracht?

eToro brengt alleen ’s nachts kosten in rekening voor CFD’s en margehandel. Currently, eToro brengt geen overnight fee in rekening voor leverageless BUY posities in aandelen, crypto activa en ETF’s.

5. Hoe wordt de daggeldkoers berekend?

Deze formule is voor elke activiteitsklasse anders. Reces worden berekend op basis van marktomstandigheden en kunnen vanaf vandaag afwijken. De vergoeding wordt toegepast tot de volgende berekening.

6. Hoe kan ik het betaalde/ontvangen bedrag zien?

Kosten en terugbetalingen kunt u bekijken op uw bankafschrift, in de categorie geschiedenispagina en op het scherm met het transactieoverzicht.

7. brengt eToro een overnachtingsvergoeding in rekening voor posities of rekeningsaldi?

Voor handmatig handelen brengt eToro een overnachtingsvergoeding in rekening op uw accountsaldo. Voor gekopieerde posities worden de kosten berekend op basis van het beschikbare kopiesaldo.

8. Wat als ik niet genoeg geld op mijn rekening heb staan?

Als je niet genoeg saldo hebt, heeft je account een negatief saldo.

9. Is de kamerprijs onder voorbehoud van wijzigingen?

Ja. Als de marktomstandigheden veranderen, zal eToro beoordelen of swaps nodig zijn. Een volledige lijst met kosten is beschikbaar op de pagina met het tariefplan van eToro.

Investiki.com

eToro is een multi-asset platform dat zowel beleggingen in aandelen en cryptoassets biedt, als cfd-handel.

Houd er rekening mee dat CFD’s complexe instrumenten zijn en een hoog risico met zich meebrengen om snel geld te verliezen als gevolg van hefboomwerking. 68% van de retailbeleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen om uw geld te verliezen.

Passeal performances are not not indicatief voor toekomstige resultaten. De gepresenteerde handelsgeschiedenis is minder dan 5 volledige jaren en is mogelijk niet voldoende als basis voor de investeringsbeslissing.

Kopieerhandel is een portefeuillebeheerdienst, aangeboden door eToro (Europe) Ltd., die is geautoriseerd en gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission.

Investeren in cryptocurrencies is niet gereguleerd in sommige EU-landen en het VK. Geen consumentenbescherming. Uw kapitaal loopt gevaar.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en doet geen uitspraken en aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die door onze partner is opgesteld met behulp van specifieke niet-juridische informatie die openbaar beschikbaar is op eToro.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

investimenti 83

XM.com: is het oplichterij of niet?

invest 00005

Account Capital.com: 2-factor authenticatie (2FA) inschakelen