in

Pancakeswap Prijsvoorspelling 2023, 2025 en 2030

PancakeSwap is een gedecentraliseerde exchange gebaseerd op Binance Smart Chain. Het is een van de grootste concurrenten van Uniswap die is gebaseerd op de Ethereum-blockchain. PancakeSwap heeft zichzelf gepositioneerd als een van de toonaangevende gedecentraliseerde uitwisselingen in de cryptocurrency-markt.

Pancakeswap’s native token is CAKE dat een hoge opbrengst biedt en een uitstekende bron van passief inkomen is.

PancakeSwap (CAKE) is een van de grootste SWAP’s op de huidige markt en heeft dit kunnen bereiken door zijn gebruiksgemak, een breed scala aan beschikbare tokens en een opwindend beloningssysteem dat gebruikers aanmoedigt om deel te nemen aan activiteiten zoals opbrengstlandbouw.

Pancakeswap Prijsvoorspelling 2023: Prestaties

 • 1M: -10,6%
 • 3M: -8,6%
 • YTD:66,%

Wat is een SWAP?

SWAP kan worden gedefinieerd als de onmiddellijke uitwisseling van twee cryptocurrencies.

Met een SWAP kunt u een breder scala aan transacties uitvoeren, zonder dat u een gekoppeld token hoeft te gebruiken om transacties te voltooien.

SWAPs zijn daarom een geweldige optie voor het verhandelen van nieuwe of minder bekende tokens of voor het uitwisselen van tokens die zeer weinig verbinding hebben in termen van blockchain-technologie.

Waarin verschilt Pancakeswap van anderen?

 • Pancakeswap is een gedecentraliseerde uitwisseling die de Binance-keten beheert in plaats van de Ethereum-blockchain te gebruiken.
 • PancakeSwap maakt de uitwisseling van BEP-20-tokens van zijn gebruikers mogelijk en heeft een solide wallet-integratie.
 • In tegenstelling tot de traditionele ruilmethode waarbij kopers en verkopers betrokken zijn, gebruikt Pancakeswap AMM (Automated Market Maker) die beurzen de vrijheid geeft om te handelen dankzij de aanwezigheid van ongeautoriseerde liquiditeitspools.
 • Afgezien van de handel, biedt Pancakeswap andere functies zoals staking, landbouw, loterij, NFT, initiële boerderijaanbiedingen, enz.

Hoe werken liquiditeitspools?

Mensen storten geld in de liquiditeitspool.

Deze pool is beschikbaar voor handelaren die gebruik willen maken van deze liquiditeitspool. Handelaren betalen een commissie voor Defi-platforms. Deze vergoeding wordt vervolgens uitgekeerd aan degenen die hebben bijgedragen aan de liquiditeitspool.

Wie zijn de
concurrenten en wat zijn de Pancakeswap use cases?

De vraag naar DEX of Decentralized Exchange is de afgelopen tijd gegroeid. De handel in DEX-beurzen is booming en met de toetreding van meer spelers zal de DEX-beurswaarde naar verwachting hoger stijgen.

Wat is CAKE
en wanneer wordt CAKE voorgeschreven?

De taart is de inheemse token van Pancakeswap. Het CAKE-token is ontworpen om liquiditeit te bieden en gebruikersacceptatie en deelname aan de Pancakeswap-uitwisseling aan te moedigen.

De taart wordt gebruikt om een andere activiteit op de Pancakeswap-uitwisseling te zetten of uit te voeren.

Cake Coin Prijsvoorspelling: Korte Termijn

Als Pancakeswap vanaf nu 20% per maand verdient, zal de prijs van de taart tegen het einde van 2022 naar verwachting $ 8,08 zijn. Ook als Cake vanaf vandaag met 50% per maand stijgt, tegen het einde van 2022, is de prijsverwachting van Cake Coin $ 15,75.

Wat is Better Pancakeswap vs Uniswap?

Cake is het oorspronkelijke token van
Pancakeswap en UNI is het native token van Uniswap. Als we de marktkapitalisatie vergelijken, is UNISWAP meer dan $ 5 miljard, waarvan Pancakeswap minder dan $ 1 miljard is.

Uniswap is de grootste gedecentraliseerde beurs met een marktdominantie van meer dan 40%, terwijl Pancakeswap tot de top 5 DEXs behoort.

vergelijking

Uniswap heeft meer dan 400 Defi-tokens vermeld, terwijl Pancakeswap ongeveer 50 + Defi-tokens heeft. De gasprovisie op Uniswap is ongeveer 0,3% terwijl het op Pancakeswap ongeveer 0,25% is.

Wat is Better Pancakeswap vs Coinbase?

Coinbase is een gecentraliseerde uitwisseling, met andere woorden, alle transacties op coinbase worden erdoor gemonitord. Pancakeswap daarentegen is een gedecentraliseerde uitwisseling.

PancakeSwap ondersteunt tokenhandel en liquiditeitsstaaktdiensten voor meer dan 600 cryptocurrencies, terwijl Coinbase een van de gemakkelijkste plaatsen is om uw cryptocurrency-portemonnee te kopen, verkopen en beheren.

Pancakeswap Prijsverwachting op lange termijn

Cake PrijsVoorspelling 2023

De prijs van cake in 2023 zal naar verwachting $ 7,02 bereiken als de prijs vanaf nu met 50% per jaar stijgt, maar de prijs zal naar verwachting onder de $ 6 blijven als CAKE slechts met 20% per jaar stijgt.

Pancakeswap Prijsvoorspelling 2025

Tegen 2025 zal Cake naar verwachting $ 15,79 bereiken, mits de prijs in een jaar met 50% stijgt.

Cake Prijsvoorspelling 2030

Het momentum van Pancakeswap in 2030 zal naar verwachting bullish zijn. De prijs van CAKE kan meer dan $ 100 zijn als CAKE vanaf vandaag met 50% stijgt.

Pancakeswap Prijsvoorspelling: Veelgestelde vragen

Hoe hoog zal de waarde van Pancakeswap zijn?

Gezien de volatiliteit van de cryptocurrency-markt, kan het vrij moeilijk zijn om te voorspellen hoeveel de prijs van Pancakeswap in de nabije toekomst kan stijgen. Het gedraagt zich momenteel matig gezien de prijsschommelingen die zich blijven voordoen. Om de waarde van de prijs te behouden en ook in de toekomst te verhogen, zal Pancakeswap veel steun van investeerders nodig hebben
.

Is Pancakeswap een goede investering?

Informatie over $Cake:

 • Marktkapitalisatie: $684 mln
 • Rangschikking van alle cryptocurrencies: 67e
 • Pancakeswap concurrenten: Uniswap, Sushiswap, Kyberswap, Dodo, etc.
 • Huidige prestaties: Underperformer
 • %

 • van de momenteel winstgevende eigenaren: 16%

Marktgegevens

metriek waarde neiging
Huidige marktkapitalisatie $575.9 miljoen stal
Volumehandel $39.1 m verlagen

Waarom Pancakeswap?

 • Met PancakeSwap kunnen gebruikers hun munten verhandelen zonder dat er tussenpersonen nodig zijn. Opgericht in 2020, biedt deze DEX enorme liquiditeit, uitgebreide functionaliteit en een groeiende reputatie binnen de blockchain-ruimte. Gebruikers kunnen BEP20- en Binance Coin (BNB)-munten verhandelen zonder afhankelijk te zijn van een tussenpersoon en zonder de controle over hun privésleutels te verliezen.
 • Het is vergelijkbaar met Ethereum’s Uniswap, maar werkt op Binance Smart Chain in vergelijking met andere gedecentraliseerde uitwisselingen. Een token ontwikkeld door Binance, BEP20, vormt de kern van PancakeSwap. In wezen specificeert het hoe tokens kunnen worden gebruikt, zoals hoe tokens worden gebruikt. Met zo’n flexibel formaat stelt BEP20 ontwikkelaars in staat om een verscheidenheid aan verschillende tokens te lanceren.
 • PancakeSwap zorgt voor zekerheid. Blockchain-beveiligingsbedrijven zoals Certik hebben het platform geverifieerd. Hoewel het platform anoniem is, is het ook open source, wat volledige transparantie garandeert.

Dus is Pancakeswap een goede investering?

 • Kijkend naar het project, heeft Pancakeswap technologie aan zijn kant en heeft het potentieel om MultiBanger-rendementen te leveren.
 • Het is echter raadzaam om uw eigen onderzoek te doen voordat u een investering doet in een cryptocurrency. Momenteel is de markt erg volatiel en is de kans om te verliezen meer dan gewonnen. U moet alleen het bedrag investeren dat u kunt dragen om te verliezen.

Moet ik investeren in CAKE?

CAKE is de inheemse munt van DEX Pancakeswap en de marktkapitalisatie is ongeveer $ 700 miljoen. Een van de grootste voordelen van investeren in CAKE is dat het wordt ondersteund door een van de grootste gedecentraliseerde Pancakeswap-uitwisselingen.

Pancakeswap is de 2e grootste DEX in termen van handelsvolume. De waarde van CAKE zal naar verwachting in de toekomst toenemen, omdat er een enorme toename is in het gebruik van gedecentraliseerde uitwisseling.

Momenteel, als gevolg van ongunstige marktomstandigheden voor de opkomst van cryptocurrencies, is de waarde van CAKE laag, maar CAKE bereikte in het verleden $ 44,18, er is een grotere kans dat de prijs van CAKE in de toekomst zal stijgen. Daarom zou het een goede optie zijn om in CAKE te investeren, maar het wordt altijd aanbevolen om uw eigen onderzoek te doen voordat u in een cryptocurrency investeert.

Kan Pancakeswap $1000 bereiken?

De prijzen van cryptocurrencies die meer vouwen vermenigvuldigen, zijn een realiteit, maar met de uitbreiding van de blockchain-industrie zal de prijs van cryptocurrencies geleidelijk afhangen van de use cases van een bepaald crypto-netwerk, omdat hoe meer use cases hoe meer vertrouwen van beleggers zal zijn en hoe meer ze in het project zullen worden geïnvesteerd.

Om Pancakeswap $ 1000 te laten bereiken, moet het met ongeveer 200-210 keer stijgen in vergelijking met de huidige prijs. Hier zijn enkele berekeningen:

Als Pancakeswap 20% per jaar verdient: in de komende 29 jaar

Als Pancakeswap 50% per jaar verdient: in de komende 14 jaar

Hoe gebruik je Pancakeswap?

Het officiële
Pancakeswap-platform heeft een gedetailleerd proces om Pancakeswap te gebruiken. De stappen om Pancakeswap te gebruiken zijn:

 • Maak je eigen crypto wallet
 • Breng uw Crypto Coin over van uw portemonnee
 • Liquiditeitspools toevoegen
 • Selecteer agrarisch zwembad
 • Zet in op PancakeSwap

Cake Coin Prijsvoorspelling: Hoe te kopen?

De cryptomunt van Pancakeswap is CAKE. Het is een munt die de top van de hitlijsten heeft weten te bereiken. Er zijn echter maar een paar markten waar deze munt kan worden verhandeld. Voordat we het hebben over waar je CAKE cryptocurrency kunt kopen, moet je weten hoe je het moet doen.

Stap 1: Zoek een bepaalde cryptocurrency-uitwisseling die PancakeSwap of CAKE aanbiedt om te handelen.

Stap 2: Maak uw account aan bij die specifieke uitwisseling.

Stap 3: Na het verifiëren van uw identiteit heeft u toegang tot het account. Het volgende dat u moet doen, is uw crypto-portemonnee financieren. En daarna ben je klaar om CAKE-munten te kopen.

Waar kun je CAKE Coin kopen?

Sommige van de beurzen hebben nog niet aangeboden om CAKE te vermelden voor de handel. Er zijn echter enkele grote beurzen die de neiging hebben om CAKE-munthandelsdiensten aan te bieden, zoals:

 • Binance
 • KuCoin
 • Gate.io
 • Coinbase
0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels cottonbro 4056509 1

Shib Inu Prijsvoorspelling 2023, 2025 en 2030

pexels burak the weekender 186464

Axie Infinity Prijsvoorspelling