in

Polkadot op Binance: hier is hoe psst stap te kopen

Polkadot is een van de nieuw ontwikkelde blockchain-projecten en staat bekend als een van de toonaangevende projecten in de markt. Prakadot token heet DOT. Polkadot (DOT) kopen op Binance is vrij eenvoudig. Het kan echter niet gemakkelijk zijn voor degenen die nieuw zijn op het platform.

Hoe polkadot kopen op Binance? Let’s te weten in het onderstaande artikel.

Wat is Polkadot munt?

Polkadot is een multi-chain protocol dat verschillende blockchains verbindt en is een proof-of-stake blockchain die geen mining vereist. Polkadot is een slim contract zoals Ethereum, maar kan veel transacties parallel verwerken. Polkadot is de blockchain blockchain voor het maken van DApps, het beheren of opslaan van gegevens en het bouwen van nieuwe blockchain-projecten…

Polkadot staat ook bekend als Web3, in de hoop van het internet een beter, gedecentraliseerd en censuurbestendig netwerk te maken.

De Polkadot (DOT) cryptocurrency werd geboren in 2017, na een succesvolle ICO met een Polkadot prijs van $0,29. Momenteel is de totale marktkapitalisatie van DOT bijna $ 30 miljard en handelt ongeveer 30 USD / DOT, gelijk aan 1,3% van de hele markt.

Momenteel kunnen gebruikers Polkadot gemakkelijk kopen op populaire cryptocurrency-uitwisselingen zoals Binance, Huobi Global, OKEx, Coinbase, KuCoin en meer.

Waarom Polkadot munt kopen op Binance?

Binance is een van de veiligste beurzen en heeft wereldwijd het grootste handelsvolume. Momenteel heeft Binance voordelen ten opzichte van andere cryptocurrency-uitwisselingen, zoals:

 • Het heeft de breedste liquiditeit in de cryptocurrency-markt en biedt verschillende handelsparen.
 • Gebruikers kunnen dot eenvoudig kopen met een creditcard of omzetten van een andere munt naar DOT op Binance.
 • Binance gebruikers kunnen ervoor kiezen om DOT in te wisselen voor 12 andere valuta’s en cryptocurrencies zoals DOT/BTC, DOT/BNB, DOT/USDT, DOT/EUR, DOT/GBP, DOT/BUSD…

  Gebruikers kunnen Polkadot gemakkelijk kopen in 1 van de 12 valuta’s, cryptocurrencies.

 • Om DOT op Binance te kopen, moeten gebruikers een Binance-account openen en op veel eenvoudige manieren aankopen doen. Als je geen account hebt, registreer je dan via onderstaande link:

Hoe polkadot munt kopen met creditcard?

Na het inloggen op uw Binance-account, klikt u op het tabblad Crypto kopen en selecteert u Creditcard / betaalpas op de werkbalk.

 • Selecteer in het vak Uitgeven de creditcardbetalingseenheid en voer het bedrag in dat u DOT wilt kopen.
 • Selecteer dot in het vak Ontvangen en klik op Doorgaan.
 • Als u dot periodiek wilt kopen, schakelt u de knop Recurring kopen in

Daarna moet de gebruiker enkele stappen uitvoeren om de volgende creditcardgegevens in te vullen om het DOT-aankoopproces te voltooien.

Hoe Polkadot op Binance te kopen met Trade?

Deposit of koop cryptocurrency dan om te handelen met DOT op uw account. De cryptocurrencies om DOT te kopen zijn USDT, BUSD, BNB, BTC, ETH. Gebruikers kunnen munten kopen met fiat via P2P Trading of munten overzetten van een andere crypto wallet naar de Binance Funding wallet.

Om DOT op Binance te kopen, moeten gebruikers de nieuw gekochte/geüploade munt van de financieringsportefeuille overbrengen naar de Fiat- en Spot-portemonnee: klik op Wallet, selecteer Financieringsportefeuille, kies Overdracht.

 • In het vak Financiering selecteren, vak Om Fiat en Spot te selecteren.
 • Kies in de muntendoos het type munt dat u in stap 2 hebt gekocht/geladen.
 • Voer in het vak Bedrag het bedrag in dat u wilt overmaken
 • Klik op Bevestigen om te voltooien.

Hoe polkadot munt te kopen met Convert functie op Binance?

Klik op Handel en selecteer Converteren om toegang te krijgen tot de muntconversiefunctie met de functie Converteren.

 • Selecteer in het vak Van het type munt dat in stap 2 is geladen/gekocht het aantal munten dat u naar DOT wilt converteren.
 • Selecteer dot in het vak Aan en klik op Voorbeeldconversie.

Het scherm toont het geconverteerde DOT-nummer dat overeenkomt met het aantal ingevoerde munten. Als geaccepteerd, klikt u op Converteren om te voltooien. De gekochte DOT wordt weergegeven in de Fiat en Spot wallet.

Hoe polkadot munt te kopen met Spot Binance?

Gebruikers kunnen de klassieke of geavanceerde interface gebruiken, afhankelijk van hun voorkeuren. De volgende instructies zijn gebaseerd op de klassieke interface.

 • Klik op de werkbalk op het tabblad Handel en selecteer Klassiek om toegang te krijgen tot de klassieke spothandelinterface.
 • Typ DOT in de zoekbalk in de rechterhoek van het scherm om de handelsparen te vinden die beschikbaar zijn op Binance.
 • Klik op het DOT-paar en de cryptocurrency die in stap 2 zijn gekocht (voorbeeld DOT/USDT als stap 2 USDT heeft gekocht)

Klik op markt om DOT te kopen tegen de huidige marktprijs in het handelsvenster onder de grafiek. Voer het aantal munten in dat u wilt gebruiken om DOT te kopen in het vak Totaal. Klik vervolgens op DOT kopen. Het account wordt weergegeven DOT in de Fiat en Spot wallet.

Als u DOT wilt kopen tegen een betere prijs dan de huidige verhandelde prijs, kunt u uw limietorder gebruiken om een lopende order te plaatsen. DE KOOPorder wordt uitgevoerd wanneer de DOT-prijs de gewenste prijs bereikt.

Conclusion:

Hierboven zijn er enkele manieren om DOT op Binance te kopen die vrij eenvoudig zijn. Dot gebruiken met een creditcard wordt niet aanbevolen vanwege de hoge wisselkoers en mogelijke extra transactiekosten voor de kaartaanbieder. De conversiefunctie kan eenvoudig en geschikt zijn voor nieuwkomers. Om DOT tegen de best gewenste prijs te kopen, kunnen gebruikers de Spot trading-functie gebruiken en limietorders gebruiken.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
investimenti 79

HANDELEN US30 op MT4: hier is hoe stap voor stap

investimenti 73

Bitcoin op Etoro: hoe kopen werkt