in

Polkadot op Binance US: hier is hoe te kopen

Polkadot (DOT) is een nieuwe cryptocurrency geboren en heeft veel aandacht gekregen van de gemeenschap. Daarom zijn de uitwisselingen die DOT aanbiedt nog beperkt. Met name gebruikers in de Verenigde Staten hebben minder keuze, waardoor het verder wordt verkleind. Dit artikel laat je zien hoe je Polkadot op Binance US op de gemakkelijkste manier kunt kopen.

Wat is Polkadot (DOT)?

Polkadot (DOT) is een token (token) dat kan worden gekocht of verkocht via cryptocurrency-uitwisselingen zoals Binance. Polkadot (DOT) is de cryptocurrency die het gedecentraliseerde Polkadot-protocol vertegenwoordigt.

Het Polkadot-protocol stelt u in staat om blockchains veilig te verbinden, zonder tussenpersonen. Het ondersteunt ook de snelheid en schaalbaarheid van toonaangevende blockchain-verwerking.

De Polkadot Token (DOT) heeft twee functies voor het Polkadot netwerk. Één protocollen naast Polkadot (DOT).

DOT wordt ook gebruikt om transacties te bevestigen en nieuwe DOB’s uit te geven. DOT kan worden gekocht en verkocht op beurzen zoals Binance en enkele anderen.

Vanaf wanneer is Polkadot beschikbaar op Binance US?

Binance.US beursgenoteerde Polkadot (DOT) en opende de handel op dot/USD en DOT/USDT paren vanaf 2 december 2021 om 8:00 uur EST/5:00 uur PST.

Binance Amerikaanse gebruikers kunnen snel beginnen met het verhandelen van stippen in USD en USDT via spothandel.

Hoe polkadot (DOT) te kopen op Binance US?

Om Polkadot op Binance te kopen, moeten gebruikers inloggen op hun accounts. Als je nog geen account hebt, registreer je dan via onderstaande link:

Een Binance-account moet USD of USDT beschikbaar hebben om DOT te kopen. Selecteer op het tabblad Handel de optie Markt.

Voer in het zoekvak DOT in. Als u DOT in USD wilt kopen, selecteert u het tabblad USD Markets.

Gebruikers kunnen DOT rechtstreeks kopen of het DOT/USD-paar verhandelen met USD. A contrario, als USDT beschikbaar is in uw Binance-account, selecteert u het tabblad USDT-markten. Met USDT kunnen gebruikers alleen DOT/USDT verhandelen.

Klik op het handelspaar dat u wilt uitvoeren met het tabblad USD en selecteer Kopen of Handelen.

  • Als u KOPEN kiest, voert u het bedrag in USD in dat u DOT wilt kopen en drukt u op Preview-aankoop. Volger daarom de volgende betalingsstappen om te voltooien.
  • We gaan ervan uit dat we de trade functie willen gebruiken. Na op Trade klikken. Selecteer Kopen, kies een ordertype, voer uw transactiegegevens in en klik op DOT kopen in het handelsvenster.

Dit is de succesvolle aankoop van DOT met de Trade and Buy-functie op Binance US.

KOOP DOT aankoop voor wat?

DOT wordt geëvalueerd als een project met potentieel voor toekomstige ontwikkeling. Daarom willen gebruikers vaak DOT kopen om te profiteren van de stijging van de prijs van dit token. In 2020, bij de lancering, werd DOT verhandeld op slechts $ 2,76. Hoe dan ook, momenteel wordt DOT verhandeld op ongeveer $ 24,26, wat bijna 800% meer is. In iets meer dan een jaar.

Daarnaast hebben gebruikers met DOT-eigendom en staking het recht om te stemmen over wijzigingen in de Polkadot-netwerkupdate voor beloningen. Daarnaast heeft de gebruiker bij het bezitten van DOT ook het recht om tokens te delegeren om een percentage van de nieuwe DOT te ontvangen.

Waar te koop Polkadot in de Verenigde Staten?

Momenteel kunt u polkadot kopen in de Verenigde Staten bij enkele van de volgende cryptocurrency-uitwisselingen:

  • Kraken is een van de beurzen waarmee u Polkadot (DOT) in de Verenigde Staten kunt kopen en heeft een hoog inzetpercentage, tot 12%. Daarnaast heeft Karen geen minimaal DOT-nummer nodig. En gebruikers mogen DOT niet 28 dagen blokkeren wanneer ze deelnemen aan staking.
  • Crypto.com is ook een exchange die de aankoop van DOT mogelijk maakt. In het bijzonder ondersteunt het ACH-transacties, zodat de transactie vrij gemakkelijk wordt.
  • Gate.io is geen bekende cryptocurrency exchange, maar biedt wel een betrouwbaar handelsplatform. Gate.io’s interface is vrij eenvoudig te gebruiken en heeft een groot aantal altcoins, waaronder Polkadot (DOT).
  • KuCoin is een bekende exchange in de cryptocurrency markt met concurrerende transactiekosten. Kucoin maakt de aankoop van DOT en meer dan 300 andere tokens mogelijk.

Waarom Polkadot kopen op Binance US?

DOT is een nieuw token, dus nog niet veel crypto-uitwisselingen hebben het. Voor alle Amerikaanse gebruikers is het aantal beurzen dat de aankoop van DOT mogelijk maakt nog beperkter.

In de tussentijd is Binance een grote en gerenommeerde wereldwijde cryptocurrency-uitwisseling met een enorm handelsvolume. Daarnaast heeft Binance US een relatief eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface. Hier is waarom gebruikers Binance US kozen om DOT te kopen.

Conclusion

Polkadot is “Ethereum Killer” genoemd vanwege zijn vermogen om de blockchain bij te werken. Natuurlijk biedt het Polkadot-netwerk op dit moment een aantal interessante hulpprogramma’s die het overwegen waard zijn. Polkadot moet echter ook concurreren met veel andere blockchains. Sommige grote opkomende concurrenten zoals Cardano (ADA) kunnen de prijsprestaties van DOT beïnvloeden. Gebruikers moeten rekening houden met en zich goed bewust zijn van de kansen en risico’s bij het investeren in cryptocurrencies.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
investimenti 39

Changpeng Zhao: hij is de rijkste ter wereld in de cryptocurrency-industrie

invest 00010

eToro cryptocurrency trading: is het de beste?