in

Prada NFT, wat ze zijn, hoe ze te kopen en releasedatum

Niet-fungibele tokens (NFT’s) zijn het afgelopen jaar steeds populairder geworden. De groeiende populariteit van NFT’s is overgenomen door enkele van de meest luxueuze merken wereldwijd, waaronder Balenciaga, Balmain en Gucci.

Prada sluit zich aan bij deze bedrijven en stapt in de wereld van NFT.

Prada is van plan om zijn eigen NFT-collectie uit te brengen die zal concurreren met de reeds uitgebrachte.

Prada lanceert NFT

Prada heeft aangekondigd dat het 100 Ethereum NFT zal uitbrengen die samen met de lancering van Timecapsule-kleding zal worden onthuld. NFT zijn erg populair geworden in verschillende industrieën omdat deze activa een teken zijn van eigendom van een actief.

Coloro die Prada NFT kopen, ontvangt een gratis airdropped NFT samen met de fysieke aankoop van merchandise van de laatste samenwerking met Cassius Hirst.

De Prada x Cassius Hirst shirts zijn verkrijgbaar in zwart-wit en de NFT’s zullen een GIF zijn van de pilcapsule in zwart-wit.

NFT geeft het serienummer van de NFT-drop weer en bevat een nummer dat aan elk fysiek T-shirt is gekoppeld. De familie Hirst is erg populair geworden onder NFT’s, omdat het in juli vorig jaar “The Currency” NFT lanceerde, bedacht in juli 2021, met een minimumprijs van 5,2 Ether (ETH).

De Prada NFT-daling geeft shoppers toegang tot digitale en fysieke activa. De recente daling in NFT werd vrijgegeven via het Aura Blockchain Consortium. Aura is een non-profit organisatie opgericht door Cartier, LVMH en Prada. Het consortium gebruikt Quorum om blockchain-as-a-service en een breed scala aan andere blockchain-producten aan te bieden.

Prada onthulde voor het eerst de Timecapsule drop in 2019 om beperkte collecties uit te brengen.

Klanten van de vorige Timecapsule drops komen in aanmerking voor deze NFT’s om later te worden vrijgegeven.

Pra prada’s avontuur in NFT

Dit is niet de eerste keer dat Prada zich aan NFT’s waagt. Eerder werkte het bedrijf samen met Adidas om de “Adidas for Prada re-source” uit te brengen. De collectie werd in januari uitgebracht op het Polygon-netwerk.

Pra prada’s nieuwste zet in NFT laat zien dat het merk veel aandacht heeft besteed aan zijn fysieke collectie. NFT zijn gewoon een gratis bonus voor klanten. NFTs zijn controversieel, maar ze hebben een nieuwe use case gekregen voor luxemerken die ze gebruiken om hun producten te verifiëren met behulp van blockchain-technologie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest 00011

Is Cronos (CRO) een duurzaam en betrouwbaar project? De analyse

crypto 00059

Onveranderlijke (IMX) prijsverwachting 2022 en hoger