in

Prijsprognose oorsprongsprotocol 2025 en 2030

Origin werd oorspronkelijk in 2017 gemaakt door Josh Fraser en Matthew Liu, die beide succesvolle tech-ondernemers waren met Fraser die Toribit oprichtte, een cloudgebaseerde service die werd overgenomen door Walmart Labs, en Liu was een van de eerste alumni van Youtube.

Sinds het team is uitgebreid met software-ingenieurs en technologieprofessionals met indrukwekkende stamboom, inclusief degenen die hebben gewerkt met PayPal, Google en DropBox.

Het project werd oorspronkelijk gebouwd als een e-commerceplatform en trok aanvankelijk enkele belangrijke investeerders aan, met $ 38 miljoen OGN verkocht in juli 2018. Investors waren onder andere YouTube-oprichter Steve Chen en Reddit-oprichter Alexis Ohanian.

Zo wat is precies het Origin protocol?

Origin is heel duidelijk over zijn missie, namelijk “niet-fungibele tokens (NFT) en gedecentraliseerde financiën (DeFi) naar de massa brengen.” De website bevat verschillende indrukwekkende uitspraken over hoe het project een revolutie teweeg kan brengen in de wereld van cryptofinanciering.

Het verduidelijkt ook dat het Origin-protocol nog steeds wordt verwerkt.

The Origin Litepaper legt ook uit hoe het project zijn focus enigszins heeft verlegd. Hoewel het aanvankelijk werd gebouwd als een e-commerceplatform om cryptocurrency-transacties toegankelijker te maken voor bedrijven en organisaties, heeft het sindsdien zijn focus verlegd naar de NFT-markt.

In de huidige staat is het Origin-protocol eigenlijk een verzameling van drie producten: Origin Story, Origin Dollar en Origin Coin.

Geschiedenis van oorsprong

Origin Story is een NFT platform. Het is opgericht om het voor leken gemakkelijker te maken om hun tokens uit te geven en een marktplaats te bieden voor het kopen en verkopen van dergelijke tokens. Origin biedt een platform waarmee gebruikers hun afbeeldingen, video’s en audio kunnen uploaden via een eenvoudige interface om hun NFT’s te slaan. Het stelt gebruikers ook in staat om hun eigen verkoop te hosten, waardoor ze volledige controle hebben over de distributie van hun digitale activa.

Naast het feit dat gebruikers hun eigen kunnen maken en veilen NFT bouwt Origin Story ook een secundaire marktplaats voor de algemene aan- en verkoop van NFT-tokens. Het platform heeft duidelijk gemaakt dat het van plan is een compleet NFT-ecosysteem te bouwen.

Origin Story NPT’s worden momenteel geslagen als ERC-721 tokens. Het platform werkt echter met Tier 2-oplossingen om de kosten te verlagen en gebruikers in staat te stellen NPV’s te maken die betaalbaar kunnen zijn, zij het tegen een prijs van $ 10 – $ 20.

Origin Patent

Orgin Dollar is de stabiele valuta van het platform en is bedoeld om de dagelijkse gebruiker toegang te geven tot de wereld van DeFi. Volgens het Origin Protocol Litepaper stelt Origin Dollar houders in staat om rendement te verdienen door simpelweg OUSD’s in hun crypto-portefeuilles te houden, zonder de vereiste tokens uit te zetten of te blokkeren. OUSD is in staat om dit te doen door middel van terugkeerstrategieën die achter de schermen plaatsvinden.

Het is ook mogelijk voor gebruikers om hun eigen OUSD te slaan van bestaande stablecoins, zoals DAI, USDT, USDC, via een eenvoudig proces op de op maat gemaakte OUSD-app.

Origin wil dat OUSD een ruilmiddel wordt en voldoet aan het oorspronkelijke mandaat van de cryptocurrency om een levensvatbaar alternatief te zijn voor contant geld voor retailtransacties. Door handelaren te ontmoedigen met zijn passieve inkomensstructuur, zei Origin dat het uiteindelijk wil wedijveren met PayPal als een digitaal betalingsplatform.

Genu Coin

Origin Coin is de native cryptocurrency van het project en het onderwerp van deze Origin-protocolprijsprognose voor 2025 en 2030. Eerst is OGN de governance token van het project. Dit betekent dat de eigenaren kunnen stemmen over wijzigingen in het protocol, zoals strategieën voor opbrengstwinst, tariefstructuren en andere wijzigingen met betrekking tot de werking van het project.

Origin Coin-houders profiteren ook van de accumulatie van waarde door simpelweg het token vast te houden, dankzij de inkomsten die worden gegenereerd door de hierboven beschreven OUSD-infrastructuur. Het Litepaper van het Origin-protocol suggereerde ook dat er mogelijk een inzetschema is voor OGN-houders om meer beloningen te verdienen.

De prijsgeschiedenis van het oorsprongsprotocol bekijken

Het Origin Protocol OGN-token kwam voor het eerst op de markt in januari 2020, toen het werd verhandeld tegen een gemiddelde prijs van ongeveer $ 0,21. Zoals in het geval van veel nieuwe cryptocurrencies was er een eerste flits van interesse die leidde tot een piek in de prijs van OGN, waarbij het token zijn waarde verdubbelde tot $ 0,43 binnen een maand.

Dit vlakte vervolgens af in februari 2020, maar in maart was er nog een stijging en OGN bereikte $ 0,45, voordat een plotselinge daling het token slechts een paar dagen later op $ 0,18 bracht. Origin Protocol had vervolgens moeite om de volgende maand of twee boven de $ 0,20 te kruipen, voordat een stier in augustus het in augustus naar een record van $ 0,54 bracht. Dit bleek het hoogste punt van 2020 te zijn, omdat OGN vervolgens een groot deel van de rest van het jaar in verval ging en in november maar liefst $ 0,11 daalde.

Natuurlijk is 2021 een enorm jaar geweest voor cryptocurrency. Hoewel Origin Protocol de eerste marktoplevingen van het jaar leek te verliezen en tussen januari en februari onder de $ 0,45 bleef, draaide het token in maart echt een hoek om. De eerste grote stijging bracht het op $ 1,16, wat betekent dat het in het jaar tot nu toe met bijna 500% is gegroeid. Hoe dan ook, dit was niets vergeleken met wat er daarna gebeurde, toen OGN in de eerste week van april naar zijn all-time high van $ 3,35 steeg.

Origin Protocol slaagde er niet in om zijn winsten lang vast te houden en was eind mei gedaald tot iets meer dan $ 0,60 per token. Wanneer de bredere cryptocurrency-markt tegen het einde van de zomer van 2021 werd hervat, wist OGN naar een respectabele $ 1,37 te klimmen, maar ging vanaf hier min of meer bergafwaarts. Hoewel veel tokens in november recordniveaus in de marktstijging bereikten. OGN bereikte slechts $ 1,27 voordat het in een langdurige daling ging.

Wanneer januari 2022 aanbrak, kwam er ook een ineenstorting van de cryptocurrency-markt. OGN doorstond aanvankelijk de recessie, maar in februari was het gedaald tot $ 0,26. Een korte ommekeer in maart zag het Origin-protocol stijgen naar $0,81, maar opnieuw begon het al snel te slippen. Op het moment van schrijven werd OGN verhandeld op $0,32.

Origin Protocol Prijsprognoses voor 2025

Origin Protocol heeft zeker een aantal hoge ideeën en er is zeker innovatie in zijn benadering van zowel DeFi als NFT. Het valt echter niet te ontkennen dat het concurreert in een toch al drukke ruimte. Zo wat kunnen we van OGN verwachten qua prijsgroei? Om dit te beantwoorden, moeten we de protocolprijsprognoses van Origin voor 2025 en daarna raadplegen.

Start met DigitalCoinPrijs. Het platform suggereerde dat OGN tegen het einde van 2022 $ 0,45 zou kunnen bereiken, wat een groei van ongeveer 35% zou zijn. De gegevens suggereren daarom dat het token jaar na jaar zal blijven groeien en in 2023 een potentieel hoogtepunt van $ 0,54 zal bereiken voordat het in 2025 zal stijgen tot $ 0,74.

Altrove Coinskid is ook redelijk bullish op OGN. Its technische analyse voorspelt dat het token tegen het einde van 2022 een maximaal potentieel van $ 0,42 zal bereiken. De token moet daarom in 2023 en 2024 winst blijven boeken. Begin 2025 voorspelde Coinskid dat het oorsprongsprotocol tot $ 1,49 waard zal zijn.

Een andere Origin protocol prijsprognose voor 2025 komt van TradingBeasts – normaal gesproken de meest gereserveerde van de beste cryptocurrency-analisten die er zijn. Maar, hij is ook optimistisch over de toekomst van OGN. De gegevens hebben het token dat een paar jaar vrij volatiel ziet, maar tegen 2024 kan het worden verhoogd tot 50% en wanneer januari 2025 arriveert, zou OGN kunnen worden verhandeld tegen een maximum van $ 0,57.

Zie later: Origin Protocol Price Forecasts for 2030

Dat lijkt het erop dat het Origin-protocol naar verwachting de komende twee of drie jaar zal groeien. Hoe dan ook, de meeste beleggers zullen kijken naar strategieën voor de langere termijn, dus wat kunnen we verwachten van OGN na 2025? Nogmaals, we moeten verwijzen naar marktanalisten en hun datagedreven prijsvoorspellingen.

DigitalCoinPrice ziet OGN op de lange termijn blijven werken. Volgens de prijsprognose van het oorsprongsprotocol voor 2030 zal het token tegen het einde van het decennium een nieuw record bereiken. Er zal echter een zekere mate van volatiliteit zijn tussen 2027 en 2028, dus beleggers zullen moeten vasthouden als ze significante rendementen willen zien.

Inmiddels heeft Priceprediction.net zich ook aan zijn Origin-prijsverwachting voor 2030 gewaagd – en is ronduit optimistisch. Volgens zijn technische analyse zou OGN al in 2029 naar nieuwe hoogtepunten kunnen stijgen en mogelijk voor het einde van het jaar $ 3,75 bereiken. Toen we 2025 naderen, suggereerden Priceprediction.net dat Origin Protocol tot $ 6,37 per token waard zou kunnen zijn.

Nu moeten we hier iets van een disclaimer toevoegen. Personal-term cryptocurrency prijsvoorspellingen staan niet bekend om hun betrouwbaarheid. Ze vertrouwen gewoon op de analyse van bestaande gegevens en niemand kan zeggen wat voor soort externe krachten, zoals nieuwe overheidsprojecten of regelgeving, de markt in de toekomst kunnen beïnvloeden. Daarom moeten deze langetermijnvoorspellingen met een korreltje zout worden genomen.

Conclusion: Moet je investeren in het Origin protocol?

Nu we aan het einde zijn gekomen van onze Origin protocol prijsprognose voor 2025 en 2030, hopen we dat je een idee hebt van hoe dit project een investeringsmogelijkheid vertegenwoordigt. Een ding dat de zaken compliceert, is dat veel van het Origin Protocol-project nog in ontwikkeling is. Hoe dan ook, dit zou nu een geschikt moment kunnen zijn om mee te doen.

Er zijn zeker veel rivaliserende platforms die er zijn en het lijkt erop dat OGN vertrouwt op de schaaloplossingen van Ethereum om zijn ambitieuze doelen te bereiken. Sommigen zouden kunnen zeggen dat het project beter geschikt zou zijn voor een snellere blockchain, maar wie weet wat er zal gebeuren als de Ethereum 2.0-updates eindelijk zijn voltooid.

De prijsvoorspellingen die we voor OGN hebben beoordeeld zijn allemaal positief, wat zeker een goed teken is gezien de huidige staat van de markt. Natuurlijk zijn dit geen gegarandeerde resultaten, maar het feit dat de meeste grote marktanalisten achter het project zitten, is een belangrijke blijk van vertrouwen.

Als al is Origin Protocol een laaggeprijsd token dat zeker het overwegen waard is voor je portemonnee. Stel het echter een vrij hoog risico vormt, want ondanks de indrukwekkende referenties van het ontwikkelingsteam moet het project nog niet genoeg tractie verzamelen om het een van de belangrijkste spelers op de markt te maken.

Waar te investeren in cryptocurrency

Als je wilt investeren in cryptocurrency maar niet weet waar je moet beginnen, moet je een paar dingen op zijn plaats zetten om aan de slag te gaan. Eerst heb je een cryptocurrency wallet nodig om je tokens op te slaan. U kunt alles wat je moet weten over hen lezen in onze handige gids, die je hier kunt vinden.

Als je je wallet hebt, moet je dan een marktplaats of exchange vinden waarmee je tokens kunt kopen en verkopen. Er zijn verschillende opties beschikbaar, maar we raden eToro aan voor de meeste gebruikers omdat het een van de meest toegankelijke handelsplatforms heeft, om nog maar te zwijgen van het feit dat het een van de meest vertrouwde namen in de detailhandel is.

Het openen van een account duurt slechts een paar minuten en zodra u de nodige verificatiestappen hebt voltooid, heeft u toegang tot de krachtige handelstools van eToro en de schat aan educatieve bronnen.

Origin Protocol Pricing Forecasts 2025, 2030 – FAQ

Wat is het Origin protocol?

Origin Protocol is een ambitieus project dat DeFi en NFT toegankelijk wil maken voor de massa. Het project bestaat eigenlijk uit verschillende verschillende producten die samen een vrij complete infrastructuur creëren. Het project heeft ook verschillende innovaties in de pijplijn en zal naar verwachting de komende jaren voorop lopen op het gebied van blockchain-innovatie.

Wat is het OGN-token voor?

Origin Protocol heeft twee cryptocurrencies. Eerst heeft het zijn eigen stabiele valuta, Origin Dollar, waarmee houders resterend inkomen kunnen verdienen door het simpelweg in hun portemonnee te hebben. Het andere token is OGN, het governance-token van het Origin-protocol en biedt ook extra voordelen voor munthouders.

Hoe veel is het oorsprongsprotocol waard in 2025?

De meeste cryptocurrency-analisten hebben Origin Protocol de komende jaren gunstige vooruitzichten gegeven, hoewel weinigen voorspellen dat het zijn ATH binnenkort weer zal benaderen. De meeste prijsvoorspellingen voor OGN die we hebben gezien, suggereren dat het token in 2025 minstens $ 0,50 zou kunnen bereiken.

Waar kan ik Origin Protocol kopen?

Orgin Protocol heeft onlangs golven gemaakt en beurzen en makelaars hebben het snel aan hun boeken toegevoegd. Je hebt nogal wat keuze als het gaat om het kiezen van een platform, maar voor ons geld zul je moeilijk beter kunnen vinden dan eToro, een bekroond platform dat geschikt is voor zowel beginnende als ervaren beleggers.

Waar kan ik NFT aanmaken?

NFT is een van de grootste trends op de cryptocurrency-markt, punt uit. Nu probeert elke vooruitstrevende artiest en beroemdheid mee te doen aan de actie. Er zijn talloze manieren om NFT te slaan, maar een van de meest innovatieve platforms om ze te maken is Origin Protocol, dat een eenvoudige interface heeft ontworpen om mensen met beperkte kennis van cryptocurrencies in staat te stellen gemakkelijk hun eigen NFT’s te maken en te verkopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest 00019

MT4- en MT5-platform: hoe ze bij te werken

investimenti 84

Neteller-account: hoe te verifiëren dat het is geopend