in

Professioneel account op eToro: hier leest u hoe u het kunt aanvragen

Vergelijkt met retailaccounts bieden professionele accounts op eToro handelaren meer uitzonderlijke voordelen dan een hogere hefboomwerking (1:400). Om uw status te wijzigen van Retail-klant in Professionele klant, moet u aan enkele basisvereisten voldoen. Dit artikel biedt u de nodige criteria en een korte handleiding om een professionele klant te worden op eToro.

Verdiende criteria voor professionele accounts

Om u zich te kwalificeren als een professionele handelaar, moet u slagen voor een test die de geschiktheid van de handelaar bepaalt en of u in aanmerking komt voor dit type account of niet.

Een paar criteria waren vereist, namelijk:

  • Financiële portefeuille: Uw financiële portefeuille moet hoger zijn dan $ 500.000 en omvat geen onroerend goed of contanten.
  • Groot handelsvolume: U moet in een recente periode ten minste 10 forex-transacties hebben uitgevoerd met een minimale totale waarde van $ 500.000.
  • Professionele ervaring: je moet minstens één jaar werkervaring hebben in de financiële sector.

Alleen degenen die aan ten minste twee van de drie kwalificerende vereisten voldoen, kunnen hun status wijzigen van niet-professionele klant in professionele klant.

Passages om een professioneel account aan te vragen op eToro

Volgens toepassen, volg deze stappen:

1. Ga HIER naar de professionele accountregistratiepagina

2. Klik op “Start” en vul het formulier in door de vakjes naast de criteria aan te vinken die op u van toepassing zijn.

3. Dien uw aanvraag in door op “Bevestigen” te klikken.

Als ze met succes zijn overgedragen aan professionele klanten, hebben ze toegang tot een hogere hefboomwerking (1:400) dan particuliere klanten, waardoor ze veel grotere posities kunnen openen. Op zijn beurt zal een hogere hefboomwerking de margetarieven verlagen in gevallen waarin hefboomwerking wordt toegepast op financiële instrumenten.

Bovendien zal eToro in zeldzame gevallen waarin marktomstandigheden een negatief saldo op de handelsrekening van professionele klanten veroorzaken, het verlies opvangen en hun kapitaal op nul herstellen, zoals voor retailcliëntenrekeningen.

Professionele klanten zien echter af van bepaalde ESMA-beschermingen, zoals het Beleggerscompensatiefonds en een beroep op de Financial Ombudsman Service. E moet altijd de risico’s erkennen die verbonden zijn aan een hogere hefboomwerking om risicobeheerprotocollen correct toe te passen om een aanzienlijk verlies van startkapitaal te voorkomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest 00016

Binance verzendt geen sms: hoe de fout op te lossen

invest 00002

Bekijk meerdere grafieken tegelijk op eToro: zo gaat het