in

Profiteren van Binance: ultieme gids

Binance · Forks of het handelsplatform van een CFD-makelaar stoppen meestal het verlies en nemen winst op elke transactie. Op Spot Binance is er echter maar één operatie om reguliere bestellingen te plaatsen. Zo, wanneer u handelt op Binance, wilt u winst maken? Het volgende artikel laat zien hoe u kunt profiteren bij het handelen op Binance.

Wat is een lopende winstorder op Binance?

Een lopende order om winst te nemen is een lopende order waarmee u automatisch een transactie kunt sluiten wanneer een vooraf ingesteld winstniveau is bereikt. Met een eerdere BUY order op Binance profiteert u met een SELL Limit order. De prijs van de lopende limietorder is hoger dan de invoerprijs. A contrario, als er een SELL-order op Binance is, gebruikt de take-profit order een BUY Limit order met een limietorderprijs lager dan de instapprijs.

Waarom plaats je een take-profit order?

Het ontvangen van een take-profit order helpt gebruikers de winst van de transactie te behouden wanneer de prijs op een bepaald moment het verwachte niveau heeft bereikt. De cryptocurrency-markt is vaak volatiel en voortdurend in ontwikkeling. Bij het uitvoeren van een transactie, als de prijs het verwachte winstniveau heeft bereikt, helpt de take profit order om die operatie veilig te stellen.

Als er geen take profit order is na de bullmarkt, zal de cryptocurrency kelderen en kan het lang duren om terug te keren naar de vorige prijsstijging. Als gebruikers de markt niet continu monitoren en geen winst maken, kunnen ze tijd verspillen aan het nemen van winst.

Hoe maak je winst op Spot Binance?

Om de take profit voor spothandel op Binance in te stellen, kunnen gebruikers de limietorder gebruiken.

We gaan ervan uit dat een gebruiker moet profiteren van een BUY BTC/USDT order. Dat is dat gebruikers winst moeten nemen op USDT nadat de prijs van BTC is gestegen. Daarom moet u een SELL-limietorder plaatsen voor het BTC / USDT-paar.

 • Aanmeld u aan bij uw Binance-account, klikt u op het tabblad Handel en selecteert u Klassiek (of Geavanceerd, afhankelijk van de interface die de gebruiker het liefst gebruikt).
 • Selecteer het muntpaar dat u wilt laten profiteren: BTC/USDT
 • Als u een take-profit wilt instellen voor een BUY-order, selecteert u het tabblad Limiet
 • In het venster VERKOPEN voert u de prijs in die u winst wilt maken in het vak Prijs. Deze prijs moet hoger zijn dan de huidige prijs en hoger dan de instapprijs.
 • Voer het volume van BTC in dat u wilt nemen of sleep de horizontale balk hieronder om het percentage van het BTC-volume te kiezen dat u wilt nemen.
 • Klik OP SELL BTC

Na het plaatsen van een bestelling wordt de bestelling die u zojuist hebt geplaatst weergegeven in het venster Openstaande bestellingen [Openstaande bestelling]. Als u de take-profit order die u zojuist hebt geplaatst wilt annuleren, klikt u op het symbool [Annuleren] aan het einde van de orderregel.

De gebruiker heeft een SELL BTC/USDT order en moet een take profit instellen. U moet een BUY-limietorder plaatsen voor het BTC/USDT-paar. Daarom moet het vak Prijs de prijs invoeren die lager is dan de huidige prijs en lager is dan de invoerprijs.

Hoe winst en stop loss te krijgen met OCO order op Spot Binance?

On Binance Spot kunt u een gecombineerde stop loss maken en een winstorder nemen met behulp van een OCO-order. Als u bij het gebruik van limietorders een in behandeling zijnde SELL OCO-order moet gebruiken om een stop loss te maken en winst te nemen. En wanneer u de stop loss moet instellen, winst moet nemen voor de SELL-order, moet u de BUY OCO-order gebruiken. Volg deze stappen:

 • Op het tabblad Handel selecteert u Klassiek of Geavanceerd.
 • Selecteer een handelspaar.
 • Klik in het venster Spotorder op het kleine driehoekje in de sectie ordertypeselectie en selecteer OCO.
 • In het vak Prijs voert u de take profit-prijs in.
 • Voer in het vak Stop de prijs in om de stop loss-order te activeren.
 • Voer in het vak Limiet de stop loss-prijs in.
 • In het vak Bedrag voert u het volume in van de order die u wilt invoeren stop loss en neem winst.
 • Klik op SELL BTC om een stop loss te bevestigen in combinatie met winstnemingen voor een eerder uitgevoerde Buy BTC order.

Conclusie: enige ervaring in het nemen van winst

Bij het maken van een transactie moet de gebruiker de verwachte stop loss definiëren en vooraf winstpunten nemen. Dit helpt ervoor te zorgen dat het handelsplan correct is. Hoe dan ook, de verhouding van het invoegen van een stop loss, de take profit moet geschikt zijn. Als de take profit te dichtbij is, dekt de winstmarge mogelijk niet de transactiekosten. Als de take profit te ver weg is en de de transactie de take profit order niet kan uitvoeren voordat de markt omkeert, zal deze het handelsplan niet implementeren. Als u het ideale winstniveau hebt bepaald, moet u ervoor zorgen dat u de regels niet verandert, zodat het handelssentiment niet verandert naarmate de markt beweegt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

investimenti 32

Handelen in munten op Binance DEX: stapsgewijze handleiding

invest 00014

Bestellen op MT4: wat het is en hoe het te doen