in

Qtum prijsverwachting 2022 – 2025 – 2030

In deze gids zullen we onze visie en die van de markt op de toekomst van QTUM uitdrukken terwijl we de prijsvoorspellingen van Qtum voor 2022 en daarna bespreken.

Houd er rekening mee dat u deze en elke andere voorspelling met een korreltje zout moet nemen, omdat het voorspellen van iets een ondankbare taak is, om nog maar te zwijgen van het voorspellen van de toekomst van een nieuw zeer volatiel financieel actief zoals Qtum.

Laten we er nu op ingaan. Voordat we ingaan op de prijsvoorspelling van Qtum en vragen beantwoorden over de vraag of QTUM een goede investering is of niet, waarom QTUM zal slagen of falen, of waarom de prijs van Qtum zal stijgen of dalen, laten we snel eens kijken naar wat QTUM is en zijn geschiedenis tot nu toe.

QTUM Introductie

Qtum is een open source en gedecentraliseerd Blockchain-platform en Value Transfer Protocol.

Het kan slimme contracten uitvoeren op meerdere virtuele machines en omgevingen uitvoeren met Proof-of-Stake-toestemming.

Het is een hybride Bitcoin en Ethereum blockchain platform. Qtum (uitgesproken als Quantum) is gemaakt door een accountabstractielaag toe te voegen aan een Bitcoin-vorkcode om sidechain-integratie met virtuele blockchain-machines zoals de Ethereum Virtual Machine mogelijk te maken.

Dit hybride model combineert het beste van twee werelden en voegt de waardeopslagmogelijkheden van Bitcoin toe aan het slimme contractplatform van Ethereum.

In maart 2017 lanceerde Qtum een crowdfundingcampagne om fondsen te zoeken voor de ontwikkeling van hun nieuwe blockchain-gebaseerde platform. De crowdshare zou 30 dagen duren of totdat alle tokens waren verkocht.

Qtum verkocht meer dan $ 10 miljoen van zijn tokens na slechts 90 minuten, en verzamelde uiteindelijk een totale waarde van $ 15,7 miljoen voordat de campagne na slechts 5 dagen vroegtijdig werd gestopt. Ze haalden een totaal bedrag op van 11.156.766 bitcoins (BTC) en 77.081.031 ether (ETH) in ruil voor de 51 miljoen Qtum-tokens die aan het publiek werden gedistribueerd.

Hoewel iedereen QTUM kan gebruiken, richt de stichting QTUM zich op de zakelijke toepassingen van smart contracts.

Captainaltcoin’s QTUM prijsvoorspelling 2021

De hele wereld van cryptocurrencies staat aan de vooravond van een echte bearmarkt. Bitcoin is met 50% gedaald van zijn hoogste punt ooit onder de breedste marktdalingen die worden beïnvloed door woedende inflatie en renteverhogingen van de Amerikaanse Fed.

Beleggers verkopen risicovolle activa en bewegen zich naar stabielere markten. Crypto wordt nog steeds gezien als een zeer riskant spel en daarom de uitverkoop.

Onze algo ziet in 2022 nog wat groen, vooral in de tweede helft van het jaar. Dit is terug te zien in onze prognoses voor 2022.

Op dit moment moet Bitcoin een lokaal fonds vinden voordat we in de tegenovergestelde richting kunnen bewegen en de trend kunnen keren.

Zodra Bitcoin zich stabiliseert in de nieuwe prijsklasse, zullen altcoins hetzelfde gaan doen – we hebben dit scenario tientallen keren gezien in de verre en recentere geschiedenis.

Ons prijsvoorspellingsmodel is bearish voor de komende 90 dagen met een hint van een bullmarkt die zich uitstrekt over de kwartalen van Q1 tot Q2. We verwachten dat walvissen en andere grotere spelers op de markt in die tijd klaar zullen zijn met het vullen van hun zakken, wat een typische en plotselinge crypto-piek zal veroorzaken.

De fundamenten die we evalueren zijn teams, tokenomics, use case, community, marketinginspanningen, liquiditeit en beschikbaarheid van uitwisseling, hype en speculatief potentieel en enkele andere gepatenteerde factoren die in ons crypto-lab zijn ontwikkeld.

QTUM prijsverwachting voor de komende 90 dagen

Hieronder vindt u een overzicht in tabelvorm van hoe QTUM zich op korte termijn (voor de komende 90 dagen) zal ontwikkelen, volgens ons voorspellingsmodel:

Qtum Prijsvoorspelling 2022

De meeste experts zijn het erover eens dat deze bearmarkt minstens het eerste kwartaal van 2022 zal duren voordat er enige stabilisatie en kleine trendomkeringen te zien zijn.

QTUM Prijsvoorspelling 2025

Ons voorspellingsmodel ziet QTUM $ 5,37 bereiken in 2025.

Qtum Prijsvoorspelling 2030 – 2040

Hoeveel is Qtum waard in 2030?

Ons voorspellingsmodel ziet Qtum $ 0 bereiken in 2030.

Hoeveel is Qtum waard in 2040?

Ons voorspellingsmodel ziet Qtum $ 0 bereiken in 2040.

Zal Qtum Bitcoin vervangen/overtreffen/overtreffen?

Nee, Qtum zal BTC niet vervangen of overtreffen.

Kan Qtum $ 100 bereiken?

Nee, ons voorspellingsmodel ziet geen kans voor Qtum om op korte of middellange termijn $ 100 te bereiken.

Hoe hoog gaat Qtum?

Ons voorspellingsmodel ziet de Qtum-prijs instorten en in de verre toekomst in de buurt van 0 dalen.

Is het de moeite waard om Qtum te kopen?

We zien geen mooie toekomst voor Qtum. Het is de moeite waard om alleen te kopen als kortetermijnspeculatie met een goede exitstrategie. Qtum is geen goede inname op lange termijn.

Is Qtum een goede investering?

Qtum is naar onze mening geen goede investering. Omdat? Welnu, het wordt geconfronteerd met felle concurrentie van andere vergelijkbare crypto-projecten, het valt niet op door zijn technologie en innovatie, het heeft geen echte gemeenschap (speculanten en de menigte die de hype achtervolgt niet meegerekend) en het team achter het project is niet bewezen.

Kan Qtum je miljonair maken?

Nee, Qtum kan je geen miljonair maken, omdat we het in de toekomst geen 10x prijsverhoging zien maken.

Hoeveel is Qtum waard?

Voor de korte termijn future zou het kunnen oplopen tot $1,64. Op de lange termijn (8-10 jaar) zal het hoogstwaarschijnlijk dalen tot 0 of zo.

Waarom zal Qtum succesvol zijn en in prijs stijgen?

Qtum heeft weinig kans van slagen. Het heeft geen first-mover voordeel, het brengt geen unieke waardepropositie, het heeft een zwak team en een kleine gemeenschap erachter. Dit alles voorkomt al dat Qtum op de lange termijn slaagt en de prijs verhoogt.

Wat is de korte termijn prognose voor Qtum?

Qtum zal de komende 90 dagen $ 1,64 bereiken, wat een verandering van 41,8% is ten opzichte van de huidige prijs die rond $ 2,83 schommelt.

Qtum Prijsvoorspelling Vandaag – Wat zal de prijs van Qtum morgen zijn?

Qtum schommelt morgen rond de $3,02.

Qtum Coin (QTUM) Toekomstperspectieven

Niet alle projecten hebben echter dezelfde kans om te mislukken (risico), noch hebben ze hetzelfde opwaarts potentieel (beloning).

Als gevolg van de incompetentie en het gebrek aan integriteit van ICO-teams, gevoed door het fundamentele menselijke instinct dat de hebzucht en naïviteit van crypto-investeerders is, zal meer dan 95% van de succesvolle ICO’s en cryptocurrency-projecten mislukken en hun investeerders zullen geld verliezen. De overige 5% van de projecten wordt de nieuwe Apple, Google of Alibaba in de crypto.graphic sector. Zal QTUM tot die 5% behoren?

Waarschijnlijk niet.

Hoewel Qtum Ethereum slimme contracten kan uitvoeren, is er momenteel niet veel stimulans voor ontwikkelaars om te beginnen met ontwikkelen op Qtum op Ethereum. Ethereum heeft 50 keer de marktkapitalisatie en 50 keer de naamsbekendheid. Er is ook een enorme community van tools gebouwd rond ETH met het voordeel van de first mover.

Ethereum is niet het enige probleem voor Qtum. Een hele reeks platforms is in opkomst en neemt al een flink deel van de markt in; meer opvallende EOS en Tron, maar ook Stellar die een aantal unieke functies heeft die interessant zijn voor nieuwe token-lanceringen.

Cardano, Tezos moeten nog correct gelanceerd worden, Zilliqa en NEO zijn nog een vraagteken. Dit zijn gewoon de beste concurrenten in de lijn, een overvloed aan small-cap projecten zijn ook op zoek naar hun plaats onder de blauwe hemel (Stratis, Waves, Nebulas, Ethereum Classic, Lisk, Ark etc.).

Dus om te zeggen dat de concurrentie hevig is, is een understatement.

Daarnaast is QTUM niet populair in het Westen. Qtum is relatief weinig geïsoleerd in het Westen. Cryptocurrencies met kleinere marktkapitalisaties zoals Nano lijken ook een meer gepassioneerde fanbase in het Westen te hebben. Tot op heden is het grootste deel van het handelsvolume van Qtum afkomstig van Aziatische beurzen.

Mensen op de Koreaanse gemeenschapssite Qtum (https://qtum.or.kr/) zijn erg bezorgd over de afwezigheid van QRC-20-tokenondersteuning op grote beurzen. Volgens hen is een aantal bestaande DApps al een beursnotering ontzegd en doet de Qtum Foundation niet genoeg om dat voor elkaar te krijgen.

Zoals 8btc.com schrijft, heeft Qtum het afgelopen jaar de indruk achtergelaten een verzamelplaats te zijn van “gebroken cryptomunten”: BOT, INK, SPC, HLC, OC, AWR. Al deze tokens uitgegeven op Quantum slaagden er niet in om hun ICO-prijs te behouden nadat ze op de beurs waren genoteerd, waarvan sommige zelfs dicht bij nul daalden.

Ten slotte zal de overvolle markt voor slimme contractplatforms zijn eigen koers van natuurlijke selectie volgen en zwakke entiteiten uitroeien door sterke entiteiten te belonen. Qtum zal een zware strijd moeten leveren om in het laatste kamp te zijn.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
investimento

Clover Finance prijsverwachting 2022 – 2025 – 2030

invest crypto 47

Prijsverwachting Tron 2022 – 2025 – 2030