in

Reddit op eToro: wat te leren van positieve en negatieve beoordelingen

Reddit is de 6e meest populaire website in de Verenigde Staten en de 18e wereldwijd. Reddit staat bekend als een website waarmee gebruikers online informatie kunnen uitwisselen. Op Reddit plaatsen gebruikers inhoud over verschillende onderwerpen zoals cryptocurrency, nieuws en andere gebieden zoals sport of ouderschap.

Reddit-gebruikers kunnen zelf geabonneerde inhoud of links uit andere bronnen plaatsen.

Reddit werd nog bekender door het GameStop (GME) stock event. De oorlog schudde Wall Street en de Amerikaanse politiek door elkaar toen particuliere beleggers op Reddit zich verenigden tegen beleggingsfondsen.

estatoro Positive Review op Reddit

De Reddit-community heeft behoorlijk goede recensies over eToro. Ze hebben een groep voor het trefwoord eToro.

De meeste reviews komen van gebruikers in Europa zoals het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk…

US gebruikers praten vaak over crypto-investeringen, omdat klanten in de VS alleen cryptocurrencies op de beurs kunnen verhandelen.

Hier zijn de positieve recensies:

  • De interface van het eToro-platform is vriendelijk en gebruiksvriendelijk. Gebruikers kiezen er om deze reden ook de voorkeur aan om in eToro te beleggen boven andere makelaars. De gebruiker ST3N_ST3N zei ook dat dit de mooiste interface is die ik ooit op een beleggingsplatform heb gezien.
  • Je kunt beginnen met beleggen vanaf een klein bedrag aan kapitaal, vanaf slechts 200 usd. Gebruiker Alarizpe “Je kunt beginnen met slechts 200 USD (ik weet niet zeker of het 200 GBP is), en het geeft je een goed basisgevoel van wat het betekent om te investeren … Als je het eenmaal begrijpt, koop dan een echte makelaar.”
  • Differatieve beleggingsproducten. eToro heeft Amerikaanse aandelen, Europese aandelen, Aziatische aandelen, cryptocurrencies … Veel Europese klanten willen beleggen in aandelen die genoteerd zijn op de markt van Hong Kong.
  • Copy trading investment feature practice. Copy-trading biedt beleggers de mogelijkheid om de portefeuille van elke beroemde belegger te kopiëren. En uw investering handelt precies zoals die beroemde belegger.
  • eToro is geschikt voor langetermijnbeleggers, handelend zonder hefboomwerking, omdat het een commissie van 0% heeft voor aandelen en cryptocurrencies. Gebruiker md3372 “Het platform is veilig. Het is goed voor langetermijnhandel, anders zijn er technische problemen tijdens grote marktgebeurtenissen (als u van plan bent om elke 3 minuten te kopen of verkopen, is eToro naar mijn mening niets voor u).”

De meeste mensen moedigen nieuwe investeerders aan om eToro te gebruiken wanneer ze deelnemen aan investeringen. eToro is een geweldige manier voor “beginners” om de processen van handelen en beleggen te leren.

Een negatieve eToro review op Reddit

Zoals elke exchange heeft eToro ook negatieve klachten van gebruikers. We vatten deze beoordelingen hieronder samen.

  • De spread is hoog in vergelijking met traditionele transacties.
  • De aandelen die u op eToro koopt, zijn fractionele aandelen. User ytrewq63 zei: “Je bezit het aandeel niet. EToro is de eigenaar./ als u eToro wilt verlaten, aangezien u niet de eigenaar van de deelnemer bent, kunt u uw aandelen niet overdragen aan een nieuwe broker. U moet uw aandelen verkopen, geld overmaken en aandelen inkopen / U kunt niet stemmen op aandeelhoudersvergaderingen. Dit was een probleem voor de aandeelhouders van GME en AMC. Ze hebben een poging gedaan en mogen stemmen op GME./ Ik heb geen idee of ze PFOF (pay for order flow)/ Je kunt niet kiezen in welke markt je wilt dat je aandelen worden gekocht / verkocht./ Ze hadden wat operationele problemen in januari toen GME Gama aan het knijpen was./ Er zijn veel berichten die klagen wanneer ze geld willen opnemen. “
  • Het systeem voor klantenondersteuning is overbelast, waardoor gebruikers niet in staat zijn om problemen snel op te lossen.
  • Je hebt het moeilijk om geld op te nemen als je geen juridische documenten hebt om beleggingsfondsen te verstrekken. Omdat eToro zeer streng is over het tegengaan van witwassen op hun beleggingsplatform. Als de wet witwasactiviteiten laat zien, kunnen FCA en ASIC de exploitatievergunning van eToro intrekken.

Daarnaast zijn de meeste andere negatieve beoordelingen te wijten aan gebruikers die het probleem of gebrek aan kennis niet voldoende begrijpen wanneer ze beginnen met handelen.

Waarom is de eToro review op Reddit zo populair?

Reddit is een plek om alle informatie in de wereld te delen. En de gebruiker is degene die de inhoud levert en beslist of de inhoud waardevol is of niet door te stemmen.

Relities op Reddit worden gestemd en vice versa. Verform of onnauwkeurige inhoud wordt afgewezen. Dit principe bepaalt de rangschikking van inhoud die op Reddit wordt geplaatst. Gewaardeerde content wordt op de voorpagina gezet om door tienduizenden mensen bekeken te worden. Daarom zijn eToro-beoordelingen op Reddit van groot belang voor nieuwkomers die de geloofwaardigheid van dit handelsplatform willen weten.

De comments sectie is de belangrijkste op Reddit. Since gebruikers de vrijheid hebben om te reageren op hun mening over de kwestie van het gedeelde bericht, is dit een nuttige plek om transparante beoordelingsinformatie te vinden. Gebruikers moeten echter waakzaam zijn en weten hoe ze kunnen onderscheiden welke opmerkingen afkomstig zijn van echte gebruikers en welke opmerkingen reclame zijn of door concurrenten worden geplaatst om elkaar te “downloaden”.

Daarom is de informatie op Reddit alleen ter referentie. Als een bericht niet nuttig of tegenstrijdig is, kunnen gebruikers verwijzen naar de onderstaande opmerkingen. Reddit helpt je om meer perspectieven en perspectieven te krijgen van andere gebruikers over de hele wereld.

Conclusion

In de eerste plaats moeten gebruikers leren en hun eigen beslissingen nemen. Er zijn elke dag duizenden verschillende beoordelingen op Reddit. Maar alleen u weet wat u moet doen om uw investering te beschermen.

eToro of een makelaar heeft zijn voor- en nadelen. Wat het uitmaakt is welk platform het beste bij u past. Daarnaast kunt u ook 2-3 verschillende handelsplatformen tegelijk gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 37

Binance Labs: wat het is en hoe het werkt

invest crypto 34

NYSE Stock Exchange: wat het is en hoe een account te openen