in

Revain prijsvoorspelling 2022 – 2025 – 2030

In deze gids zullen we onze visie en die van de markt op de toekomst van REV delen terwijl we de prijsvoorspellingen van Revain voor 2022 en daarna bespreken.

Houd er rekening mee dat u deze en elke andere voorspelling met een korrel zout moet nemen, omdat het voorspellen van iets een ondankbare taak is, laat staan het voorspellen van de toekomst van een nieuw zeer volatiel financieel actief zoals Revain.

Laten we er nu op ingaan. Voordat we ingaan op de prijsvoorspelling van Revain en vragen beantwoorden over de vraag of REV een goede investering is of niet, waarom REV zal slagen of falen, of waarom de prijs van Revain zal stijgen of dalen, laten we snel eens kijken naar wat REV is en zijn geschiedenis tot nu toe.

Dus, wat is Revain?

Revain is een aanbevelingsplatform dat voornamelijk is gebaseerd op blockchain-knowhow, waarmee klanten hun nuttige suggesties kunnen wegduwen en in ruil daarvoor kunnen belonen.

De slogan van het platform is “reviews opnieuw uitvinden”. Het werd gelanceerd in 2017 en informatieve kritiek via de Ethereum-blockchain van elke potentiële klant en bedrijfseigenaar en beloont hen met Revain-tokens. Dit heeft een groot voordeel ten opzichte van het normale kritieksysteem, dat na publicatie van een evaluatie op geen enkele wijze kon worden gewijzigd/gemanipuleerd of verwijderd.

REV-token

|

Revain biedt twee native cryptocurrencies die bedoeld zijn om gebruikers te motiveren om authentieke feedback te schrijven:

  • RVN – een aan de dollar gekoppelde stablecoin die wordt gebruikt om gebruikers en bedrijven te belonen en te bestraffen in het beoordelingsproces
  • REV – een utility-token dat door bedrijven wordt gebruikt om beoordelingen aan te moedigen en een voertuig te bieden voor gebruikers om RVN-tokens op beurzen op te nemen

Prijs REV Forecast voor de komende 90 dagen

De hele cryptocurrency wereld staat aan de vooravond van een echte bearmarkt. Bitcoin is met 50% gedaald van zijn hoogste punt ooit te midden van bredere marktdalingen onder invloed van woedende inflatie en renteverhogingen van de Amerikaanse Fed.

Beleggers verkopen risicovolle activa en gaan naar stabielere markten. Crypto wordt nog steeds gezien als een zeer riskant spel en daarom uitverkocht.

Onze algo ziet in 2022 nog wat groen, vooral in de tweede helft van het jaar.

Dit is terug te zien in onze prognose voor 2022.

Op dit moment moet Bitcoin een lokale bodem vinden voordat we in de tegenovergestelde richting kunnen bewegen en de trend kunnen keren.

Zodra Bitcoin zich in de nieuwe prijsklasse nestelt, zullen altcoins hetzelfde gaan doen – we hebben dit scenario tientallen keren gezien in de verre en recentere geschiedenis.

Ons prijsvoorspellingsmodel is bearish voor de komende 90 dagen met een hint van een bullmarkt die zich uitstrekt over kwartalen van Q1 tot Q2. We verwachten dat walvissen en andere grotere spelers op de markt rond die tijd klaar zullen zijn met het vullen van hun zakken, wat een typische en plotselinge crypto-piek zal veroorzaken.

De fundamenten die we evalueren zijn teams, tokenomics, use case, community, marketinginspanningen, liquiditeit en beschikbaarheid van uitwisseling, hype en speculatief potentieel, en enkele andere gepatenteerde factoren die in ons crypto-lab zijn ontwikkeld.

Revain Prijsvoorspelling 2022

Ons voorspellingsmodel voorspelt een tijdelijke verschuiving naar een bearmarkt begin 2022 voordat we naar een nieuwe voorsprong gaan in Q3 en Q4 van 2022.

REV Prijsvoorspelling 2025 – 2030 – 2040

Ons voorspellingsmodel ziet Revain in 2025 haperen en dalen tot $ 0 of bijna $ 0.

De REV-prijs in 2030 en 2040 zou dicht bij nul kunnen zijn, omdat we er in de verre toekomst geen mooie toekomst voor zien. Het project biedt geen unieke waarde om zich te onderscheiden van talloze concurrenten, dus we denken niet dat het de moeite waard is om op de lange termijn in deze munt te investeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pexels anna nekrashevich 6801647

DAO Badger Prijsvoorspelling 2022 – 2025 – 2030

invest crypto 34

Tellor Token Prijsvoorspelling 2022 – 2025 – 2030