in

Safepal Prijsvoorspelling 2023, 2025 en 2030

Er is een maximaal aanbod van 500 miljoen SFP-tokens en waarvan er 108.166.667 in omloop zijn (wat bijna 22% van het totaal is). SFP-tokens worden verdiend via SafePal-campagnes, inzetbeloningen en andere activiteiten binnen de SafePal-app.

Laten we eens kijken naar de use cases:

  • SFP wordt gebruikt om tal van aanbiedingen en kortingen te bieden aan gebruikers binnen het SafePal-ecosysteem.
  • SFP-houders kunnen deelnemen aan de ontwikkeling van het SafePal-ecosysteem door te stemmen.
  • Het token kan worden ingewisseld voor andere crypto-activa, waaronder Bitcoin en Ethereum.
  • Het SafePal-token kan ook worden gebruikt als betaalmethode voor verschillende services.
  • SFP-tokens kunnen worden ingezet in de SafePal Earn and Lending-programma’s om beloningen te verdienen.
  • SFP kan zijn houders helpen meer tokens te verdienen via SafePal’s Airdrop genaamd “Wallet holder Offering”.

SFP-prijsvoorspelling

De huidige marktprijs van SFP is $ 0,77 (vanaf 18 november) en is in 24 uur met 19,59% gestegen. De marktkapitalisatie is $ 83.828.030,3 en is sinds de laatste dag met bijna 22,65% gestegen.

Voordat we voorspellen of SFP in de nabije toekomst moet stijgen of dalen, laten we eerst eens kijken naar de prijsgeschiedenis van de afgelopen maanden.

De prestaties in de afgelopen maanden kunnen ons helpen de vereiste context voor de toekomst te bereiken.

Hierboven is de grafiek van de SFP voor 1 jaar en zoals we kunnen zien was de marktprijs van het SafePal-token een jaar geleden $ 1,27. Er is dus een daling van 62,8% in de prijs van SFP vanaf november 2021. Daarnaast zijn er tal van ups en downs die beweren dat de daling niet consistent is geweest.

De bovenstaande grafiek laat zien dat de prijs van SFP in slechts drie maanden met meer dan 46% is gestegen, rekening houdend met het feit dat de prijs 3 maanden geleden $ 0,41 was. Een van de redenen voor de prijsstijging in de afgelopen maanden is de groeiende populariteit van onbewaakte portefeuilles. Het lijdt geen twijfel dat self-custodial wallets gebruikers volledige controle bieden over hun privésleutels en -fondsen, waardoor er geen derde partijen tussendoor nodig zijn.

De all-time high value van SFP is $ 3,54 bereikt in maart 2021 en daarna begon de prijs te dalen (niet consistent hoor). Het betekent dat SFP momenteel 359% onder zijn all-time high staat, wat verklaart dat het een enorme groeicapaciteit heeft.

Bovendien was de marktprijs van SFP een maand geleden, d.w.z. 18 oktober, $ 0,37, wat betekent dat deze vanaf dat moment tot 18 november met meer dan 51% groeide.

Nu, gezien de groei van 51% in een maand, zou de waarde ervan in minder dan twee maanden kunnen verdubbelen.

SFP-prijsvoorspelling: vergelijking met concurrenten

De enige opmerkelijke concurrent of alternatief van SafePal is Trust Wallet, waarvan de native cryptocurrency Trust Wallet Token (TWT) is.

Net als SafePal is Trust Wallet een crypto-portemonnee die niet-custodial en mobiel is en meer dan 4,5 miljoen digitale activa en 65 blockchains ondersteunt.

De huidige marktprijs van Trust Wallet Token (TWT) vanaf 18 november 2022 is $ 2,19 en is de afgelopen 24 uur met ongeveer 5,73% gedaald. De 1-maands prijsgrafiek stelt dat de prijs in één maand met 50,68% steeg in vergelijking met een prijsstijging van 51,94%.

Andere factoren om te vergelijken:

SafePal Vertrouwensportefeuille
Productkenmerken Crypto wallets Crypto Wallets, Crypto Staking, Defi Tools, NFT Wallets en Crypto Exchanges
Implementatie iPhone, iPad en Android SaaS, iPhone, iPad en Android
Playstore Beoordeling 4 4,6
Appstore Evaluatie 4,1 4,7
Prestaties in de afgelopen 7 dagen +58,9% +46,8%
Prestaties in de afgelopen 1 jaar -62,8% +50,9%
Aantal gebruikers 6 miljoen in 140 landen 25 miljoen + gebruikers
Beveiligingsfuncties SafePal heeft geavanceerde beveiligingsfuncties zoals een hackbestendig EAL5 + -beveiligingselement, tweefactorauthenticatie en zelfvernietigingsmechanisme. De extra beveiligingsfunctie van Trust Wallet is dat het privésleutels veilig opslaat voor back-updoeleinden en dat gebruikers er dus toegang toe hebben voor het geval hun apparaat kapot of verloren gaat.

Naast de hierboven genoemde functies worden beide tokens ondersteund door Binance.

Kortom, de groei van SafePal op een maand is vergelijkbaar met die van zijn concurrent, maar het presteerde in 1 jaar ondermaats in vergelijking met Trust Wallet. De geavanceerde beveiligingsfuncties maken het echter een duidelijke winnaar ten opzichte van zijn concurrenten. Bovendien is de SafePal S1 hardware wallet volledig veilig voor het opslaan van cryptocurrencies.

SFP-prijsvoorspelling: is SafePal (SFP) een goede investering?

Om te antwoorden, of SFP een goede investering is of niet, laten we eerst de prijsbewegingen van zijn concurrent analyseren.

Prijsanalyse van de concurrenten van SFP:

Laten we naast de prijsbeweging van SFP eens kijken naar hoe zijn concurrenten het dit jaar tot nu toe hebben gedaan.

De huidige marktprijs van TWT (vanaf 18 november) is $ 2,19 en heeft een marktkapitalisatie van $ 912.217.397.

De marktprijs van SFP is in één jaar met meer dan 62,8% gedaald, terwijl er in het geval van TWT sinds november 2021 een stijging van 50,9% is, zoals gesuggereerd door de bovenstaande grafiek.

Omdat steeds
meer mensen overstappen op niet-bewaarportemonnees, hebben portefeuilles zoals Trust Wallet en SafePal ook veel ruimte voor toekomstige groei. Het is omdat custodial crypto wallets alle gebruikersgegevens opslaan in koude en warme opslag die gemakkelijker te hacken zijn door indringers. Het betekent dat hun beveiligingsniveau lager is dan in onbewaakte portefeuilles, waar alleen gebruikers hun privésleutels bewaren zonder tussenkomst van derden.

Bovendien heeft de recente ineenstorting van FTX mensen nog meer op hun hoede gemaakt voor gecentraliseerde uitwisselingen, en daarom is het gebruik van dergelijke portefeuilles de afgelopen week toegenomen. Bovendien heeft Trust Wallet, overgenomen en ondersteund door Binance, een moeilijk ecosysteem om te concurreren.

Als we echter de prijsbewegingen van SafePal en zijn concurrent analyseren, kunnen we gerust zeggen dat SafePal ver onder zijn all-time high zit, wat een enorme ruimte laat voor zijn toekomstige groei. Bovendien heeft het meer bereik omdat het een van de beste wallet-tokens is, en gezien het huidige marktscenario en veranderende consumentenvoorkeuren, kan dit een van de go-to-wallets worden.

Wat zijn de onderscheidende kenmerken van SafePal
?

  • SafePal is de eerste hardware wallet die wordt ondersteund door een van de grootste crypto-uitwisselingen, Binance.
  • Het portfolio bedient wereldwijd 6 miljoen gebruikers (140 landen).
  • SafePal biedt multifunctionele opslag voor uw portemonnee met zijn drie verschillende producten. Het assortiment omvat zowel een software wallet als een SafePal S1 hardware wallet.
  • SafePal maakt het gemakkelijk om cryptocurrencies over te dragen naar uw portemonnee en de beveiliging van uw privésleutels te handhaven.

Kortom, SFP is inderdaad een goede beleggingsoptie voor de middellange termijn, niet alleen omdat het niet wordt bewaakt, maar ook omdat het een veiligere optie biedt om fondsen en activa te beschermen. De uitgebreide productlijn is een andere factor die het platform gebruiksvriendelijker maakt en daarom de investering waard is.

Safepal Prijsverwachting 2023, 2025 en 2030

Hoewel de prijsvoorspelling niet 100% nauwkeurig kan zijn, kan een grondige analyse en prestaties in het verleden van de munt de toekomst ervan voorspellen. Laten we proberen de prijs van SFP voor 2023, 2025 en 2030 te voorspellen:

Met een Coinmarketcap-ranglijst van # 185 heeft SafePal een marktkapitalisatie van $ 83.828.030,3. Er zijn momenteel 108.166.667 SFP-tokens in omloop, goed voor 22% van het totale aanbod. De all-time grafiek laat zien dat de prijs van SFP sinds 2021 met meer dan 68% is gedaald.

SFP Prijsvoorspelling 2023

Volgens de
prijsverwachting zal de SFP-prijs in 2023 naar verwachting een maximumprijsniveau van $ 1,2 bereiken.

SFP Prijsvoorspelling 2025

Volgens de
prijsverwachting zal de SFP in 2025 naar verwachting een maximaal prijsniveau van $ 2,5 bereiken.

SFP Prijsvoorspelling 2030

Volgens de
prijsverwachting zal de SFP-prijs in 2030 naar verwachting een maximumprijsniveau van $ 17,8 bereiken.

SafePal-prijsvoorspelling: over SafePal

SafePal is een veilige en eenvoudig te gebruiken crypto-portemonnee, die wereldwijd meer dan 3 miljoen gebruikers bedient. Omdat het gemakkelijk te gebruiken is, is het zeer geschikt voor beginners. De wallet werd in 2018 gelanceerd met als doel gebruikers te faciliteren om hun crypto-activa te beschermen.

Een belangrijk punt met betrekking tot SafePal is dat het zowel hardware- als softwareportemonnees biedt. SafePal S1 is de hardware wallet die alle bronnen van gebruikers opslaat in de offline modus en daarom absoluut veilig is.

Bovendien ondersteunt het een aantal cryptocurrencies (waaronder ETH, BNB en BTC) die gebruikers gemakkelijk kunnen verhandelen, verhandelen, opslaan en beheren zonder zich zorgen te maken over de beveiliging. Gebruikers kunnen hun SafePal-software- en hardwareportefeuilles beheren met behulp van de SafePal-app, die ze kunnen vinden in de Appstore en Google Play.

Het native token van SafePal is SFP, een BEP-20-token dat kan worden overgedragen naar elke portemonnee op het Binance Smart Chain-netwerk.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels leeloo thefirst 7873553

Luna Classic 2023, 2025 en 2030 prijsvoorspelling

pexels bram van oosterhout 6478886

Bitgert prijsvoorspelling 2023, 2025 en 2030