in

Sia Coin (SC) 2022 2025 2030 prijsvoorspelling

In deze gids zullen we onze mening en die van de markt over de toekomst van Sia uiten terwijl we de prijsprognoses van Sia voor 2021 en daarna bespreken.

Houd er rekening mee dat u deze en elke andere voorspelling met een korrel zout moet nemen, omdat het voorspellen van iets een ondankbare taak is, laat staan het voorspellen van de toekomst van een nieuw zeer volatiel financieel actief zoals Sia Coin.

Laten we er nu op ingaan.

Voordat we ingaan op de prijsvoorspelling van Iota en vragen beantwoorden over de vraag of Sia een goede investering is of niet, waarom SC zal slagen of falen, of waarom de prijs van Sia zal stijgen of dalen, laten we snel eens kijken naar wat Sia-munt is en zijn geschiedenis tot nu toe.

SiaCoin – Introductie

Sia is een van de spelers in de gedecentraliseerde opslagruimte.

De cloudopslagindustrie is enorm en bedrijven zoals Sia hopen de dominantie van andere populaire opslagplatforms zoals Dropbox, Amazon S3 en Google Drive te deuken.

We hebben SIA vermeld als een van de beste cryptocurrencies om te investeren in 2022 en daarna.

Maar wat Sia onderscheidt, is dat het een gedecentraliseerd, gecodeerd en peer-to-peer cloudopslagplatform is. Het wordt gecodeerd, vermenigvuldigd, in kleine stukjes gesneden en vervolgens worden al die kleine stukjes rond een heleboel verschillende hosts verzonden.

Wanneer u het bestand wilt openen (denk dat het zich in een status van het type T-1000 bevindt), worden de juiste bits opnieuw gecompileerd en krijgt u het bestand.

Sia heeft de overhead drastisch verminderd door het framework te bouwen en opslag uit te besteden aan iedereen met een internetverbinding en harde schijf. Daarom kan het een veel lagere vergoeding in rekening brengen. Ze vermenigvuldigen bits voor het geval een knooppunt dat een deel van uw bestand bevat, offline is.

In tegenstelling tot de meeste nieuwe munten, koos het SIA-team ervoor om geen ICO te houden. In plaats daarvan begon Sia haar leven toen haar genesisblok werd gedolven. Dit is zeer ongebruikelijk in de wereld van cryptocurrencies. Tot nu toe lijkt dit echter te werken voor Sia. Dankzij prominente investeerders zoals Fenbushi Capital, Raptor Group, Procyon Ventures, samen met angel investors zoals Xiaolai Li, slaagde het team van SIA erin om meer dan $ 1,25 miljoen aan financiering op te halen zonder een ICO.

Het idee voor Sia werd bedacht tijdens de HackMIT 2013 Hackathon en werd officieel gelanceerd in juni 2015. Het wordt nu ondersteund door Nebulous Inc, wiens zelfverklaarde mantra is: “Re-decentralize the Internet.”

Hoe de fundamenten van een cryptografisch project te evalueren

We moeten crypto-waarderingen beschouwen als goed opgeleid gokken, een “voorspellingsmarkt” waar we wedden op de kansen op succes van het project en de tokens. Er zijn enkele katalysatoren voor succes die we kunnen identificeren:

  • Projectsuccesfactoren (gebruikerstractie, solide financiële bottom line, goed treasury management, netwerkeffecten/synergieën tussen gebruikers en tokenbeleggers)

Echte gebruikerstractie is de belangrijkste drijfveer voor succes, wat de meeste eigenaren ‘adoptie’ noemen. Als mensen bepaalde crypto-projecten gaan gebruiken omdat ze het nuttig vinden en hun leven vereenvoudigen, is dit een garantie voor succes. Tot nu toe kan bijna geen enkel cryptoproject beweren dit te hebben gedaan.

Een sterke financiële kas die de teams achter het project in staat stelt hun visies te ontwikkelen, andere ontwikkelaars te stimuleren om zich bij hen aan te sluiten en hun product te gaan gebruiken, is ook een cruciaal aspect van elk project. Daaraan gekoppeld is treasury management, vooral voor het project dat grote ICO-inkomsten heeft gehad. De verleiding om al die miljoenen te verspillen aan “conferenties en evenementen” (lees hard-core feesten op jachten en luxe hotels) was enorm, vooral als we bedenken dat de meeste oprichters van tokenprojecten naamloos waren en gewone werknemers werkten voor een salaris voordat de ICO-fabel hen overkwam.

Een andere indicator van adoptie: netwerkeffecten, waarbij elke extra gebruiker van een goed of dienst waarde toevoegt aan dat product voor anderen. Wanneer er een netwerkeffect is, neemt de waarde van een product of dienst toe op basis van het aantal anderen dat het gebruikt.

Als je objectief kunt opmerken dat je favoriete tokenproject een aantal van deze kenmerken heeft, wees dan blij: misschien heb je een winnaar gevonden.

  • Token succes drivers (gunstige vraag-aanbod dynamiek, token-programmeerbare incentives, incentives afgestemd op het managementteam en consensus over het token als een gemeenschappelijke eenheid van waardecreatie).

Het succes van tokens hangt volledig af van tokenomics. Zoals gedefinieerd door infloat.co, omvat tokenomics het stimuleren van bepaalde belanghebbenden om bepaald gedrag te garanderen.

Tokenomics is dus in wezen een incentivestructuur die is ontworpen om ervoor te zorgen dat een token een doel en nut heeft binnen het native netwerk. Het is de studie van hoe munten / tokens werken binnen het grotere ecosysteem dat kan worden beschouwd als een soevereine micro-economie. Dit omvat zaken als tokendistributie en hoe ze kunnen worden gebruikt om positief gedrag in het netwerk te stimuleren.

Bitcoin is bijvoorbeeld ontworpen om ervoor te zorgen dat bitcoin miners een reden hebben om nieuwe bitcoins te minen. Miners valideren bitcoin-transacties en ontvangen (of maken) nieuw geslagen bitcoins in het proces.

Aan de andere
kant betalen individuen, bedrijven en andere bitcoin-gebruikers transactiekosten voor miners om hun transactie in het volgende blok op te nemen. Dit zorgt ervoor dat zelfs wanneer alle bitcoins zijn geslagen (in het bedrag van 21 miljoen, wat naar verwachting rond 2140 zal gebeuren), bitcoin-miners nog steeds worden gestimuleerd om door te gaan met “mining” (d.w.z. het valideren van transacties).

Om al het bovenstaande in de eenvoudigste bewoordingen te parafraseren: als je na weken van onderzoek en lezen niet kunt achterhalen waarom het project een token moet hebben, is dat waarschijnlijk niet het geval.

Dus waarom bestaat het token?

– Maak de oprichters van het project rijk.

Maar er zijn mensen op Twitter, Reddit, Telegram die het tegendeel beweren.

Ja, of
ze zijn: betaald om dit te doen door diezelfde oprichters, ze zijn wanhopige en waanzinnige slechte houders of ze strelen gewoon hun ego’s met nieuw geleerde fantasierijke economische termen en jargon.

Onnodig te zeggen, blijf weg van dergelijke projecten.

SiaCoin Voorspelling

De hele cryptocurrency wereld staat aan de vooravond van een echte bearmarkt. Bitcoin is met 50% gedaald van zijn hoogste punt ooit te midden van bredere marktdalingen onder invloed van woedende inflatie en renteverhogingen van de Amerikaanse Fed.

Beleggers verkopen risicovolle activa en gaan naar stabielere markten. Crypto wordt nog steeds gezien als een zeer riskant spel en daarom uitverkocht.

Onze algo ziet in 2022 nog wat groen, vooral in de tweede helft van het jaar. Dit is terug te zien in onze prognose voor 2022.

Op dit moment moet Bitcoin een lokale bodem vinden voordat we in de tegenovergestelde richting kunnen bewegen en de trend kunnen keren.

Zodra Bitcoin zich in de nieuwe prijsklasse nestelt, zullen altcoins hetzelfde gaan doen – we hebben dit scenario tientallen keren gezien in de verre en recentere geschiedenis.

Ons prijsvoorspellingsmodel is bearish voor de komende 90 dagen met een hint van een bullmarkt die zich uitstrekt over de kwartalen van Q1 tot Q2. We verwachten dat walvissen en andere grotere spelers op de markt rond die tijd klaar zullen zijn met het vullen van hun zakken, wat een typische en plotselinge crypto-piek zal veroorzaken.

De fundamenten die we evalueren zijn teams, tokenomics, use case, community, marketinginspanningen, liquiditeit en beschikbaarheid van uitwisseling, hype en speculatief potentieel, en enkele andere gepatenteerde factoren die in ons crypto-lab zijn ontwikkeld.

Hieronder vindt u een overzicht in tabelvorm van hoe SC zich op korte termijn (voor de komende 90 dagen) zal ontwikkelen, volgens ons voorspellingsmodel:

Sia Coin prijsvoorspelling 2022

De meeste projecten zullen mislukken: sommige startups worden alleen gemaakt om geld in te zamelen en te verdwijnen, sommige zouden de concurrentie niet aankunnen, maar de meeste zijn slechts ideeën die er op papier goed uitzien, maar eigenlijk nutteloos zijn voor de markt.

Vitalik Buterin, mede-oprichter van Ethereum zei:

“Er zijn een aantal goede ideeën, er zijn veel zeer slechte ideeën, en
er zijn veel zeer, zeer slechte ideeën, en ook enkele oplichting”

Als gevolg hiervan zal meer dan 95% van de succesvolle ICO’s en cryptocurrency-projecten mislukken en zullen hun investeerders geld verliezen. De overige 5% van de projecten wordt het nieuwe Apple, Google of Alibaba in de cryptografische sector. Zal SC tot die 5% behoren? Moeilijk te zeggen, maar de kans hierop is hoger dan de meeste andere munten, voornamelijk om 2 redenen: solide use case en legitiem team achter het project.

De meeste experts zijn het erover eens dat deze bearmarkt minstens het eerste kwartaal van 2022 zal duren voordat er enige stabilisatie en kleine trendomkeringen te zien zijn.

SC Prijsvoorspelling 2025

Ons voorspellingsmodel ziet SC in 2025 $ 0,0127 bereiken.

Sia Coin Prijsvoorspelling 2030 – 2040

Hoeveel is Siacoin waard in 2030?

Ons voorspellingsmodel ziet Siacoin in 2030 $ 0,0319 bereiken.

Hoeveel is Siacoin waard in 2040?

Ons voorspellingsmodel ziet Siacoin in 2040 $ 0,0637 bereiken.

Zal Siacoin Bitcoin vervangen/ overtreffen / overtreffen?

Nee, Siacoin zal BTC niet vervangen of overtreffen.

Kan Siacoin $ 0,10 bereiken?

Ja, het is mogelijk dat Siacoin $ 0,10 kan bereiken, maar alleen in de verre toekomst, na 2030.

Kan Siacoin $ 1 bereiken?

Nee, ons voorspellingsmodel ziet geen kans voor Siacoin om op korte of middellange termijn $ 1 te bereiken.

Is het de moeite waard om Siacoin te kopen?

Wij zijn voorstanders van matig risicovolle beleggingen: beleg het grootste deel van uw cryptocurrency-portefeuille in BTC (50%); 35% in een mandje met large-cap munten en de rest in kleine projecten met enorme stijgingen. Dus in deze context is het de moeite waard om Siacoin te kopen.

Is Siacoin een goede investering?

Siacoin is, net als alle andere cryptocurrencies, een risicovolle investering. Het is waarschijnlijker dat het omhoog dan omlaag gaat vanwege de goede use case, goed ontworpen tokenomics, actieve community en een sterk team erachter.

Hoeveel is Siacoin waard?

Voor de korte termijn toekomst zou het kunnen oplopen tot $0,0019. Op de lange termijn (8-10 jaar) zou het kunnen springen naar $ 0,0319 of zelfs hoger.

Waarom zal Siacoin slagen en in prijs stijgen?

Siacoin heeft een goede use case, goed ontworpen tokenomics, actieve community en een solide team erachter. Dit alles is een voorwaarde voor succes en daarom ziet ons voorspellingsmodel Siacoin stijgen tot $ 0,0319 in 2030.

Waarom gaat Siacoin failliet en daalt het in prijs?

Cryptografische projecten mislukken om verschillende redenen. Enkele van de meest voorkomende zijn: het team gaat schurken en verlaat het project, regelgevers verklaren het illegaal en persuitwisselingen om het te verwijderen, gebrek aan media-aandacht, meer succesvolle concurrenten, gebrek aan een goed ontworpen marketingstrategie, verlies van gemeenschapsondersteuning, potentiële kwetsbaarheid in het protocol, het niet bereiken van de minimale ontwikkelingsactiviteit die op het protocol is voorzien, onvermogen om nieuwe ontwikkelaars aan te trekken om op hun platform te bouwen.

Hoe hoog zal Siacoin gaan?

Ons voorspellingsmodel ziet de prijs van Siacoin exploderen en in de verre toekomst $ 0,0637 bereiken.

Wat is de korte termijn voorspelling voor Siacoin?

Siacoin zal de komende 90 dagen $ 0,0019 bereiken, wat een verandering van 41,8% is ten opzichte van de huidige prijs die rond $ 0,0033 zweeft.

Kan Siacoin je miljonair maken?

Ja, als je een bedrag koopt dat groot genoeg is. Verwacht niet dat je $ 100 investeert en een Siacoin-miljonair wordt. Maar 100x prijsexplosies zijn een veel voorkomend gezicht in cryptocurrencies, dus een investering van $ 10k in Siacoin kan je miljonair maken.

Siacoin

Prijsvoorspelling Vandaag – Wat zal de prijs van Siacoin morgen zijn?

Siacoin schommelt morgen rond de $0,0035.

Conclusie

Na het lezen van deze prijsverwachting voor SC is de logische vraag die bij iedereen opkomt: moet ik investeren in SC? Welnu, het is erg moeilijk om te antwoorden zonder de persoonlijke voorkeuren en het beleggingsprofiel van elk van u te kennen.

Er zijn zeker genoeg redenen die Sia een goede investering maken, maar het voorspellen van een zekere en mooie toekomst voor de Sia-munt zou van onze kant onverantwoord zijn. Onze algemene aanbeveling is om ten minste 50% van uw crypto-portemonnee in BTC te houden, 35% van uw cryptocurrencies in large-cap munten (ETH, ADA, XRP, XLM enz.) en 15% in small-cap munten met een groot voordeel. Op die manier ben je gedekt in de meeste scenario’s die encryptie zou kunnen spelen (behalve als het afbrokkelt tot vernietiging, wat altijd een mogelijkheid is, maar ik verwacht dat je al in het reine bent gekomen met die optie).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest 00011

Is Polkadot een goede investering?

WELKE KOSTEN BRENGT UW FONDS IN REKENING