in

Sia Coin (SC) Prijsvoorspelling 2022-2025-2030

In deze gids zullen we onze mening en die van de markt over de toekomst van Sia geven terwijl we de prijsprognoses van Sia voor 2021 en daarna bespreken.

Houd er rekening mee dat u deze en elke andere voorspelling met een korreltje zout moet nemen, omdat het voorspellen van iets een ondankbare taak is, om nog maar te zwijgen van het voorspellen van de toekomst van een nieuw zeer volatiel financieel actief zoals Sia Coin.

Nu, laten we er eens op ingaan.

Voordat we ons verdiepen in de prijsprognose van Iota en vragen beantwoorden over de vraag of Sia een goede investering is of niet, waarom SC zal slagen of falen, of waarom de prijs van Sia zal stijgen of dalen, laten we snel eens kijken naar wat Sia-munt is en zijn geschiedenis tot nu toe.

SiaCoin prijsprognose

Sia is een van de spelers in decentrale opslag.

De cloudopslagindustrie is enorm en bedrijven zoals Sia hopen de dominantie van andere populaire opslagplatforms zoals Dropbox, Amazon S3 en Google Drive te deuken.

We hebben SIA vermeld als een van de beste cryptocurrencies om te investeren in 2022 en daarna.

Maar wat Sia onderscheidt is dat het een gedecentraliseerd, versleuteld, peer-to-peer cloudopslagplatform is. Het wordt gecodeerd, vermenigvuldigd, in kleine stukjes gesneden en vervolgens worden al die kleine bits naar een groep verschillende hosts verzonden.

Wanneer u toegang wilt tot uw bestand (zie het alsof het zich in een T-1000-status bevindt), worden de juiste bits opnieuw gecompileerd en krijgt u uw bestand.

Sia heeft de overhead drastisch verminderd door het framework te bouwen en opslag uit te besteden aan iedereen met een internetverbinding en een harde schijf. Hier is omdat het een veel lagere vergoeding kan vragen. Multiply bits voor het geval een knooppunt dat een deel van uw bestand bevat offline is.

In tegenstelling tot de meeste nieuwe munten koos het team van Sia ervoor om geen ICO te houden. In plaats daarvan begon Sia zijn leven toen zijn genesisblok werd geëxtraheerd. Dit is zeer ongebruikelijk in de wereld van cryptocurrencies. Hoe dan ook, tot nu toe lijkt dit te werken voor Sia. Dankzij prominente investeerders zoals Fenbushi Capital, Raptor Group, Procyon Ventures, samen met engelachtige investeerders zoals Xiaolai Li, slaagde het team van Sia erin om meer dan $ 1,25 miljoen aan financiering op te halen zonder een ICO.

Het idee van Sia werd bedacht tijdens de HackMIT 2013 Hackathon en werd officieel gelanceerd in juni 2015. Nu wordt het ondersteund door Nebulous Inc, wiens zelfverklaarde mantra is: “Re-decentralize the Internet”.

Hoe de fundamenten van een cryptografisch project te evalueren

We moeten crypto-waarderingen beschouwen als goed opgeleid gokken, een “voorspellingsmarkt” waarin we wedden op de kansen op succes van het project en het token. Er zijn enkele succesvolle katalysatoren die we kunnen identificeren:

  • Succesvolle projectdriver (gebruikerstractie, solide financiële winsten, goed treasury management, netwerkeffecten/synergieën tussen gebruikers en tokenbeleggers)

Real user traction is de belangrijkste drijfveer voor succes, dit is wat de meeste eigenaren “adoptie” noemen. Als mensen bepaalde cryptoprojecten gaan gebruiken omdat ze het nuttig vinden en het hun leven gemakkelijker maakt, is dit een garantie voor succes. Ontkoom, bijna geen enkel cryptoproject kan beweren dat dit heeft gedaan.

Een sterke financiële warchest die de teams achter het project in staat stelt hun visies te ontwikkelen, andere ontwikkelaars te stimuleren om zich bij hen aan te sluiten en hun product te gaan gebruiken, is ook een cruciaal aspect van elk project. Gerelateerd is treasury management, vooral voor het project dat grote ICO-inkomsten had. De verleiding om al die miljoenen te verspillen aan “conferenties en evenementen” (lees hard-core feesten op jachten en luxe hotels) was enorm, vooral als we bedenken dat de meeste oprichters van tokenprojecten naamloos waren en gewone werknemers werkten voor een salaris voordat het ICO-sprookje hen overkwam.

Een andere indicator van adoptie: netwerkeffecten, waarbij elke extra gebruiker van een goed of dienst waarde toevoegt aan dat product voor anderen. Wanneer er een netwerkeffect is, neemt de waarde van een product of dienst toe op basis van het aantal anderen dat het gebruikt.

Als je objectief kunt opmerken dat je favoriete tokenproject een aantal van deze eigenschappen heeft die daardoor gebeuren, wees dan blij – je hebt misschien een winnaar gevonden.

  • Succesvolle tokendrivers (gunstige vraag-aanboddynamiek, programmeerbare prikkels op het token, incentives afgestemd op het managementteam en consensus over het token als een gemeenschappelijke eenheid van waardecreatie).

Het succes van de token hangt volledig af van tokenomics. Zoals gedefinieerd door infloat.co, omvat tokenomics het stimuleren van bepaalde belanghebbenden om bepaald gedrag te garanderen.

Daarom is tokenomics in wezen een incentivestructuur die is ontworpen om ervoor te zorgen dat een token een doel en nut heeft binnen zijn native netwerk. Het is de studie van hoe munten /tokens werken binnen het bredere ecosysteem dat kan worden beschouwd als een soevereine micro-economie. Dit omvat zaken als tokendistributie en hoe ze kunnen worden gebruikt om positief gedrag in het netwerk te stimuleren.

Bitcoin is bijvoorbeeld ontworpen om ervoor te zorgen dat bitcoin miners een reden hebben om nieuwe bitcoins te minen. Miners valideren bitcoin transacties en ontvangen (of creëren) nieuw geslagen bitcoins in het proces.

Aan de andere kant betalen particulieren, bedrijven en andere bitcoin-gebruikers transactiekosten voor miners om hun transactie in het volgende blok op te nemen. Wat garandeert dat zelfs wanneer alle bitcoins zijn geslagen (in het bedrag van 21 miljoen, wat rond 2140 zou moeten gebeuren), bitcoin miners nog steeds worden gestimuleerd om “mining” te behouden (d.w.z. transacties te valideren).

Om al het bovenstaande in de eenvoudigste bewoordingen te parafraseren: als je, na weken van onderzoek en lezen, niet kunt begrijpen waarom het project een token moet hebben, is dat waarschijnlijk niet het geval.

Daarom bestaat de token?

– De oprichters van het project rijk maken.

Maar er zijn mensen op Twitter, Reddit, Telegram die het tegenovergestelde beweren.

Ja, ze zijn: daarvoor betaald door diezelfde oprichters, ze zijn wanhopige en waanzinnige slechte houders of ze strelen gewoon hun ego met nieuw geleerde economische termen en fantasierijk jargon.

Opzegging moet je wegblijven van dergelijke projecten.

Secoin Forecast

De hele wereld van cryptocurrencies staat aan de vooravond van een echte bearmarkt. Bitcoin is 50% gedaald ten opzichte van zijn hoogste punt ooit onder de bredere marktdalingen die worden beïnvloed door woedende inflatie en renteverhogingen van de Amerikaanse Fed.

Investers verkopen risicovolle activa en verhuizen naar stabielere markten. Crypto wordt nog steeds gezien als een zeer riskant spel en daardoor de uitverkoop.

Onze eland ziet in 2022 nog wat groen, vooral in de tweede helft van het jaar. Dit is terug te zien in onze prognose voor 2022.

Momenteel moet Bitcoin een lokaal fonds vinden voordat we in de tegenovergestelde richting kunnen bewegen en de trend kunnen keren.

Ons Bitcoin stabiliseert in de nieuwe prijsklasse, zullen altcoins hetzelfde gaan doen – we hebben dit scenario tientallen keren gezien in de verre en recentere geschiedenis.

Ons prijsvoorspellingsmodel is bearish voor de komende 90 dagen met een hint van een bullmarkt die de kwartalen van Q1 tot Q2 overspant. We verwachten dat walvissen en andere grotere spelers op de markt in die tijd klaar zullen zijn met het vullen van hun zakken, wat een typische en plotselinge crypto-piek zal veroorzaken.

De fundamenten die we evalueren zijn teams, tokenomics, use case, community, marketinginspanningen, liquiditeit en beschikbaarheid van uitwisseling, hype en speculatief potentieel en enkele andere gepatenteerde factoren ontwikkeld in ons crypto-lab.

Hieronder vindt u een overzicht in tabelvorm van hoe SC zich op korte termijn (voor de komende 90 dagen) zal ontwikkelen, volgens ons voorspellingsmodel:

Sia Coin prijsvoorspelling 2022

De meeste projecten zullen mislukken: sommige startups worden alleen opgericht om fondsen te werven en te verdwijnen, sommige zouden de concurrentie niet aankunnen, maar de meeste zijn gewoon ideeën die er op papier goed uitzien, maar eigenlijk nutteloos zijn voor de markt.

Vitalik Buterin, mede-oprichter van Ethereum zei:

“Er zijn een aantal goede ideeën, er zijn veel zeer slechte ideeën, en er zijn veel zeer, zeer slechte ideeën, en zelfs sommige oplichting”

Als gevolg hiervan zal meer dan 95% van de succesvolle ICO’s en cryptocurrency-projecten mislukken en zullen hun investeerders geld verliezen. De overige 5% van de projecten wordt het nieuwe Apple, Google of Alibaba in de crypto.graphic sector. SC behoren tot die 5%? Difficile om te zeggen, maar de kans hierop is hoger dan de meeste andere munten, voornamelijk om 2 redenen: solide use case en legitiem team achter het project.

De meeste experts zijn het erover eens dat deze bearmarkt minstens het eerste kwartaal van 2022 zal duren voordat er enige stabilisatie en kleine trendomkeringen te zien zijn.

SC Prijsvoorspelling 2025

Ons voorspellingsmodel ziet SC in 2025 $ 0,0151 bereiken.

Hoeveel is SC over 5 jaar waard?

De prijs van SC in 5 jaar kan ongeveer $ 0,0064 zijn

Sia Coin Price Prediction 2030 – 2040

Hoe veel is Siacoin waard in 2030?

Ons voorspellingsmodel ziet Siacoin in 2030 $ 0,0377 bereiken.

Hoe veel is Siacoin waard in 2040?

Ons voorspellingsmodel ziet Siacoin in 2040 $ 0,0753 bereiken.

Siacoin Bitcoin vervangen/overtreffen/overtreffen?

Nee, Siacoin zal BTC niet vervangen of overtreffen.

Siacoin kan $0.10 bereiken?

Ja, het is mogelijk dat Siacoin $ 0,10 kan bereiken, maar alleen in de verre toekomst, na 2030.

Siacoin kan $1 bereiken?

Nee, ons voorspellingsmodel ziet geen kans voor Siacoin om op korte of middellange termijn $1 te bereiken.

Is het de moeite waard om Siacoin te kopen?

We zijn voorstanders van matig risicovolle beleggingen: investeer het grootste deel van je cryptoportefeuille in BTC (50%); 35% in een mandje met large-cap munten en de rest in kleine projecten met enorme stijgingen. Daarom is het in deze context de moeite waard om Siacoin te kopen.

Siacoin een goede investering?

Siacoin is, net als alle andere cryptocurrencies, een risicovolle investering. Het heeft een grotere kans om omhoog dan omlaag te gaan vanwege de goede use case, de goed ontworpen tokenomics, de actieve community en een solide team erachter.

Hoeveel is Siacoin waard?

Voor de korte termijn kan het $0,0022 bereiken. Long termijn (8-10 jaar), zou het kunnen springen naar $ 0,0377 of zelfs hoger.

Waarom zal Siacoin succesvol zijn en in prijs stijgen?

Siacoin heeft een goede use case, goed ontworpen tokenomics, een actieve community en een solide team achter zich. Al deze zijn een voorwaarde voor succes en daarom ziet ons voorspellingsmodel Siacoin stijgen naar $ 0,0377 in 2030.

Waarom zal Siacoin falen en in prijs dalen?

Cryptografie projecten mislukken om verschillende redenen. Sommige van de meest voorkomende zijn: het team gaat malafide en verlaat het project, regelgevers verklaren het illegaal en persuitwisselingen om het van de lijst te halen, gebrek aan media-aandacht, meer succesvolle concurrenten, gebrek aan een goed ontworpen marketingstrategie, verlies van gemeenschapsondersteuning, potentiële kwetsbaarheid in het protocol, het niet bereiken van de minimale ontwikkelingsactiviteit die op het protocol is voorzien, slaagde er niet in om nieuwe ontwikkelaars aan te trekken om op hun platform te bouwen.

Hoe hoog zal Siacoin gaan?

Ons voorspellingsmodel ziet de prijs van Siacoin exploderen en in de verre toekomst $ 0,0753 bereiken.

Wat is de kortetermijnprognose voor Siacoin?

Siacoin zal in de komende 90 dagen $ 0,0022 bereiken, wat een verandering van 38,8% is ten opzichte van de huidige prijs die ongeveer $ 0,0036 is.

Siacoin maakt je miljonair?

Ja, als je een vrij groot bedrag koopt. Verwacht niet dat je $ 100 investeert en een Siacoin-miljonair wordt. Maar 100x prijsexplosies zijn een veel voorkomende show in crypto, dus een investering van $ 10k in Siacoin kan je miljonair maken.

Siacoin Prijsvoorspelling Vandaag – Wat zal de prijs van Siacoin morgen zijn?

Siacoin zal morgen rond de $0,0039 liggen.

Conclusion

Na het lezen van deze prijsverwachting voor SC is de logische vraag die bij iedereen opkomt: moet ik investeren in SC? Wel, het is erg moeilijk om te antwoorden zonder de persoonlijke voorkeuren en het beleggingsprofiel van ieder van jullie te kennen.

Er zijn zeker genoeg redenen die Sia een goede investering maken, maar het voorspellen van een zekere en mooie toekomst voor de Sia-valuta zou van onze kant onverantwoord zijn. Onze algemene aanbeveling is om minstens 50% van je crypto wallet in BTC te houden, 35% van je cryptocurrencies in large-cap coins (ETH, ADA, XRP, XLM etc.) en 15% in small-cap coins met een grote stijging. Deze manier ben je gedekt in de meeste scenario’s die crypto zou kunnen spelen (behalve als het afbrokkelt in vernietiging, wat altijd een mogelijkheid is, maar ik zou verwachten dat je al in het reine bent gekomen met die optie).

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels anna nekrashevich 6801647

BeReal: wat het is en hoe het werkt

pexels anna nekrashevich 6802042

ABBC Coin Prijsverwachting 2022 – 2025 – 2030