in

Skale prijsverwachting 2025 en 2030

SKALE is een op Ethereum gebaseerde schaaloplossing die beweert “het eerste blockchain-netwerk te zijn dat volledig is geoptimaliseerd voor web3-gebruikerservaring en beveiliging.” Dit is een vrij gewaagde uitspraak, maar moeten beleggers massaal SKL kopen of is het gewoon een andere schaaloplossing onder velen, die waarschijnlijk geen blijvend succes zal zien?

Als je iets weet over het huidige DeFi-landschap, dan weet je dat projecten overweldigend de voorkeur geven aan Ethereum.

Hoewel dit geweldig is voor de interoperabiliteit, betekent dit dat er enorme eisen worden gesteld aan het Ethereum-netwerk, wat heeft geleid tot congestie en stijgende gasbelastingen.

Projecten zoals SKALE zijn ontworpen om een deel van de belasting van de instap blockchain weg te nemen. In theorie zullen dApps en projecten die het SKALE-protocol gebruiken, snellere transactiesnelheden kunnen bereiken tegen aanzienlijk lagere kosten dan projecten die geen schaaloplossingen gebruiken.

Maar zoals we zeggen, SKALE is niet de enige Ethereum-schaaloplossing op de markt en elk lijkt vergelijkbare functionaliteit te bieden. Zo is er iets speciaals aan SKALE dat het een hete investering maakt in 2022? In de volgende prijsprognose nemen we het project onder de loep om erachter te komen.

De behoefte aan schaalbaarheidsoplossingen

Zoals we hebben gemerkt, heeft de aanhoudende populariteit van Ethereum het netwerk onder grote druk gezet, zoals Defi blijft groeien en de transactietarieven stijgen.

Dit leidde tot verschillende gevallen van netwerkcongestie en leidde tot aanzienlijke verhogingen van de GAS-tarieven.

Ondanks zijn populariteit is Ethereum een wat gedateerd netwerk op het gebied van cryptocurrency. Een van de grootste gebreken is het feit dat het slechts ongeveer 13 transacties per seconde kan verwerken, wat net genoeg is voor dApps om het op een echt commerciële schaal te gebruiken.

Wat schaaloplossingen zoals SKALE willen doen, is het verwerken van een deel van de transactiegegevens van het Ethereum-mainnet, om spanning te verlichten, en er alleen naar verwijzen voor dingen die op de eerste laag moeten worden afgerond.

Dit type oplossing wordt een niveau twee roll-up genoemd.

Omdat deze laag twee protocollen veel van de “off chain” transactiegegevens verwerken en in wezen transacties naar het gebundelde Ethereum-mainnet sturen voor validatie, kunnen ze die transacties tegen veel snellere tarieven en tegen aanzienlijk lagere kosten uitvoeren.

Een kijkje op SKALE

Zo de schaaloplossingen zijn vrij belangrijk voor de bredere Ethereum-gemeenschap, maar het is ook waar dat er nu veel van deze oplossingen in gebruik zijn, waaronder Loopring, zkTube en Immutable X. Dus wat maakt SKALE precies speciaal?

SAKALE Presentatie

SKALE is gemaakt om ethereum-gebaseerde dApps toegang te geven tot verbeterde prestaties terwijl ze volledig veilig en gedecentraliseerd blijven. Samengesteld uit duizenden onafhankelijke validatieknooppunten, beweert SKALE dezelfde beveiliging te bieden als de eerste laag, waardoor de doorvoer aanzienlijk toeneemt. Volgens het platform zelf kunnen duizend validators op het SKALE-netwerk 8.000 onafhankelijke ketens ondersteunen. Dat zou suggereren dat SKALE, zoals de naam al doet vermoeden, een zeer schaalbaar platform is. dus hoe werkt het?

Elastische zijkettingen

Uitlogend is de innerlijke werking van Skale te complex om in deze prijsprognose op korte termijn te worden uitgesplitst. Het is echter voldoende om inzicht te hebben in de basisprincipes die SKALE onderscheiden van andere schaaloplossingen.

Wat SKALE anders maakt, is de manier waarop de knooppunten zijn georganiseerd. Omdat elk SKALE-knooppunt gevirtualiseerde subnodes heeft, kan het platform meerdere zijketens tegelijkertijd uitvoeren. Wanneer gebruikers een elastische sidechain voor hun project willen maken, selecteren ze de relevante details, zoals de grootte van de keten en het consensusprotocol, waarna SKALE Manager automatisch een geschikt niveau van netwerkbronnen toewijst.

Als dit is gebeurd, is er een Elastic Sidechain gemaakt om de gebruiker de gevraagde service te bieden. Met deze aanpak kan SKALE zijn middelen maximaliseren en automatisch zeer aanpasbare blockchains leveren voor zijn gebruikers, zonder in te boeten aan beveiliging of rekenkracht.

The SKL token

Het SKALE-protocol heeft zijn eigen native token, SKL, dat tal van functies uitvoert. Natuurlijk, gezien het feit dat het project gericht is op een complex knooppuntsysteem, zal het geen verrassing zijn dat SKL kan worden getarget zodat gebruikers knooppunten kunnen beheren. Deze validators ontvangen een deel van de netwerkvergoedingen voor hun problemen. Coloros die niet het kapitaal hebben om een volledig knooppunt te beheren, kunnen hun SKL-tokens delegeren aan de operatoren van het knooppunt, altijd in ruil voor een deel van het rendement.

SKL is ook de governance token van het SKALE project. Als u misschien al weet, betekent dit dat degenen die het token bezitten, kunnen stemmen over voorgestelde wijzigingen in de infrastructuur van het project.

Bekijk de prijsgeschiedenis van skale

SKALE werd voor het eerst op grote schaal genoteerd in december 2020, een zeer geschikte tijd omdat het voorafging aan verschillende grote pieken in de cryptocurrency-markt. Het token was ongeveer $ 0,07 waard toen het voor het eerst op de markt kwam, maar binnen een paar dagen was het in waarde verdubbeld tot $ 0,14. Maar tegen het einde van het jaar was het token weer gedaald tot ongeveer $ 0,07.

Vooruitgerekend voor SKALE zou de cryptocurrency-markt in 2021 een zeer succesvol jaar hebben en was al snel in opkomst. De eerste stijging kwam in februari, waarbij SKL steeg naar $ 0,34. Perhaps geen enorm cijfer, maar het vertegenwoordigt nog steeds een groei van meer dan 380% in minder dan 3 maanden. maart 2021 bleek de meest succesvolle maand van SKALE tot nu toe te zijn, waarbij het token steeg naar zijn hoogste punt ooit van $ 1,22.

SKALE zag vervolgens een vrij aanzienlijke volatiliteit in de volgende maanden, met een daling tot slechts $ 0,27 in mei. Er was nog een sterke stijging van de prijzen voordat SKL in de zomer daalde en in juli onder de $ 0,20 zakte. Het token herstelde zich goed in augustus en bereikte $ 0,46 in september, maar de grote bulls die veel tokens in de laatste maanden van 2021 zagen, leken SKL te omzeilen. Hij sloot het jaar af op ongeveer $0,20.

Zoals we allemaal weten, deed de cryptocurrency-markt het niet goed in 2022. Door de eerste weken van het jaar daalde SKALE naar $ 0,11 en slaagde er niet in om de achterstand tussen februari en maart in te halen. Het interessante aan SKL is dat het in april een indrukwekkende prijsstijging zag, met een gemiddelde handelsprijs van $ 0,30.

Helaas is SKL in het tweede kwartaal van 2022 min of meer neerwaarts gekanteld. Op het moment van schrijven werd het token verhandeld op $0,04.

SKALE Prijsverwachting voor 2025

SKALE heeft verschillende belangrijke stieren gezien sinds het voor het eerst op grote schaal werd vermeld en het valt niet te ontkennen dat het een waardevolle schaaloplossing voor web 3.0 biedt. Beleggers zullen echter een idee willen krijgen van wat we in de toekomst van SKL kunnen verwachten. Daarom hebben we verschillende SKALE-prijsprognoses voor 2025 geraadpleegd.

DigitalCoinPrice ziet SKL de komende jaren gestaag herstellen – zij het zeer langzaam in termen van muntwaarde. Het heeft het token dat ongeveer $ 0,06 bereikt als we 2023 ingaan, wat een groei van ongeveer 50% zou zijn op de prijs van vandaag. Dit zal dan langzaam bewegen in de loop van 2024, maar wanneer 2025 begint, kunnen we SKL zien handelen op $ 0,09.

We vonden een andere SKALE prijsverwachting op Coinskid en het lijkt erop dat het platform een vergelijkbare toekomst ziet als DigitalCoinPrice. De technische analyse suggereert dat SKL tegen het einde van het jaar zal herstellen tot ongeveer $ 0,06. Het zal dan met ongeveer 12% groeien in 2023 en het volgende jaar blijven stijgen, eindigend in 2024 op een gemiddelde handelsprijs van $ 0,17. In 2025 zal SKL naar verwachting ongeveer $ 0,20 waard zijn.

Een vergelijkbare skale prijsverwachting voor 2025 is te vinden op TradingBeasts. De analyse van het rapport heeft ook de token met ongeveer 50% verhoogd aan het einde van 2022. Sees SKALE blijft dan in een indrukwekkend tempo stijgen, mogelijk verdubbelend in waarde tegen het einde van 2023. In 2025 verwacht TradingBeasts dat SKL een potentieel maximum van $0,13 heeft bereikt.

Zie verderop: skale prijsverwachting voor 2030

Volgens de voorspellingen die tot nu toe zijn gedaan, lijkt SKALE jaar na jaar te groeien. Het is bemoedigend dat de bovenstaande prijsvoorspellingen allemaal erg op elkaar lijken. Hoe dan ook, niets is gegarandeerd en de cryptocurrency markt verandert. Fast. We hebben echter ook enkele SKALE-prijsvoorspellingen voor 2030 overwogen om een idee te krijgen van wat de langetermijnvooruitzichten van het token zijn.

DigitalCoinPrice heeft zijn SKALE-prijsprognose voor 2030 gemaakt en is min of meer een voortzetting van wat het platform voor 2025 heeft voorspeld. Volgens DigitalCoinPrice zal SKL medio 2027 de drempel van $ 0,10 herwinnen en een geleidelijke opwaartse trend voortzetten. Hoe dan ook, de zaken zullen iets versnellen in 2030 en tegen het einde van het jaar zal SKL naar verwachting $ 0,20 hebben bereikt.

We vonden op PricePrediction.net nog een lange termijn SKL prijsverwachting. Dit platform is veel optimistischer over de toekomst van SKALE dan andere analisten. Het heeft het token dat tegen het einde van 2022 boven de $ 0,10 stijgt en blijft het komende decennium jaar-op-jaar aanzienlijke waarde winnen. Bij 2030 gelooft het platform dat SKL maar liefst $ 2,14 zou kunnen verhandelen – wat een groei van meer dan 5000% zou zijn op de huidige prijs.

We moeten erop wijzen dat deze skale prijsvoorspellingen voor 2030 op zijn best speculatief zijn. Geen weet wat er met de markt zal gebeuren, dus beleggers moeten geen enkele financiële beslissing baseren op basis van alleen deze voorspellingen.

Wat over Ethereum 2.0?

Coloro die up-to-date zijn met de cryptocurrency-markt, vragen zich misschien af wat er zal gebeuren met tier 2-schaaloplossingen zoals SKALE zodra de lopende Ethereum 2.0-updates zijn voltooid. Er wordt immers beweerd dat deze updates Ethereum uiteindelijk weer bovenaan de stack zullen zetten als het gaat om verwerkingssnelheid en netwerkcapaciteit. Zo SKALE nog nodig?

Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden. Wanneer Ethereum overschakelt naar proof-of-stake en in staat is om aanzienlijk verhoogde transactiesnelheden te ondersteunen, kan de vraag naar schaaloplossingen afnemen. Dit is iets waar degenen die overwegen om in SKALE te investeren rekening mee moeten houden.

Ethereum 2.0 zal echter niet oneindig schaalbaar zijn. Als de updates het echt weer de nummer één smartchain maken, dan zal de vraag naar zijn diensten omhoogschieten, vooral als we naar de Web 3.0 tijdperk. Daarom kunnen laag 2-schaaloplossingen opnieuw hun services nodig zien.

Natuurlijk is dit allemaal speculatie, maar beleggers zullen de ontwikkelingen in de gaten moeten houden als ze hun strategie met enige hoop op succes willen beheren.

Conclusion: moet je investeren in SKALE?

Dit is alles voor onze SKALE prijsverwachting. Wat we hier hebben is een zeer aanpasbare schaaloplossing voor Ethereum. Met zijn elastische zijketens kan SKALE worden gebruikt door elke grootte en elk type cryptocurrency-project, inclusief DeFi en games om te verdienen. Er lijdt geen twijfel dat dit platform de technische referenties heeft om zijn missieverklaring te geven.

Maar laten we eerlijk zijn, SKALE is niet de enige schaaloplossing die er is. In feite is het niet eens een van de bekendste opties. Dit is een belangrijke overweging omdat er uiteindelijk maar zoveel schaaloplossingen nodig zijn en de waarde van SKL inherent verbonden is met de adoptie van het SKALE-project met de dApps en grotere projecten die er zijn.

Een ding dat in het voordeel van Skale werkt, is het feit dat de prijsvoorspellingen die we hebben gezien min of meer convergeren. De langetermijnprognoses zijn niet veel om te volgen, maar de prijsvoorspellingen van SKALE voor 2025 zijn allemaal zeer realistisch en als ze waar blijken te zijn, zou dit betekenen dat SKL fatsoenlijke rendementen zou bieden voor degenen die ervoor kiezen om in 2022 in SKL te investeren.

De keuze om al dan niet in SKALE te beleggen, hangt op de een of andere manier af van uw algehele beleggingsstrategie, inclusief de tokens die u al bezit. Als u nog moet investeren in een schaaloplossing, is SKALE zeker het overwegen waard. Hoe dan ook, als je al loopring of zkTube bezit, dan moet je nadenken over wat SKALE zou toevoegen.

Waar te investeren in cryptocurrency

Als u SKALE aan uw portemonnee wilt toevoegen, moet u een makelaar of beurs vinden die momenteel tokens vermeldt. Je hebt veel opties in dit opzicht, maar niet alle grote beurzen vermelden het token daadwerkelijk. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat je voor een vertrouwd merk gaat.

Fortunately, een van de meest vertrouwde namen in de detailhandel, eToro, voegde SKL toe aan zijn boeken. Dit betekent dat u de krachtige en intuïtieve handelsomgeving van het platform kunt gebruiken om SKALE aan uw huidige portefeuille toe te voegen.

Een ander groot voordeel van eToro is dat het ook veel informatie en nieuwsbronnen biedt waarmee u de verschillende cryptocurrencies en beleggingsstrategieën kunt onderzoeken.

SKALE Prijsverwachting 2025, 2030 – FAQ

Wat is SKALE?

SKALE is een layer-2 scaling oplossing voor Ethereum-gebaseerde projecten. Gebruikt zijn eigen Elastic Side chain-systeem kan SKALE aanpasbare blockchains aanbieden voor elke grootte en elk type project.

Wat zijn scaling platforms?

Calling-oplossingen zijn platforms die zijn ontworpen om een deel van de belasting van het mainnet te halen door sommige transactiegegevens “off chain” te verwerken via een reeks knooppunten of iets dergelijks. Deze gegevens worden vervolgens in wezen gegroepeerd in pakketten en naar het mainnet verzonden voor definitieve validatie. Het resultaat is dat er veel minder transacties op de basis blockchain hoeven te worden verwerkt, waardoor schaalplatforms snellere transactietarieven en lagere kosten kunnen bieden.

Hoeveel is SKALE waard in 2025?

We keken naar verschillende SKALE-prijsvoorspellingen voor 2025 en ontdekten dat de meesten het eens zijn over wat de vooruitzichten van het token zijn. Natuurlijk zijn deze voorspellingen geenszins gegarandeerd, maar als ze blijken te kloppen, zouden we in 2025 een stijging van de SKL-waarde tussen $ 0,10 en $ 0,20 kunnen zien.

Waar kan ik SKALE kopen?

SKALE is niet een van de meest bekende cryptocurrencies die er zijn, maar het wordt vrij breed vermeld. Als u op zoek bent naar een beurs of makelaar om SKL mee te kopen, raden we eToro ten zeerste aan. Niet alleen is het een van de meest gevestigde namen in de detailhandel, maar het heeft ook een zeer toegankelijke handelsinterface die geschikt is voor zowel beginnende als meer ervaren beleggers.

Zal zijn schaalplatforms nog steeds nodig na Ethereum 2.0?

Er is gespeculeerd dat schaaloplossingen zoals SKALE en Loopring overbodig zullen worden na de voltooiing van ethereum 2.0-updates. Hoewel de updates Ethereum ongetwijfeld sneller zullen maken en de absorptiepercentages van schaalplatforms kunnen bereiken, zijn we van mening dat de aanhoudende vraag naar blockchain-diensten in het tijdperk van web 3.0 zal betekenen dat schaaloplossingen op de lange termijn noodzakelijk zullen blijven.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 34

Exness MT4: Hoe het te downloaden

invest crypto 34

Prijsverwachting Orchid 2025 2030