in

Stellar Lumens 2023, 2025 en 2030 Prijsvoorspelling

Stellar Lumens Prijsvoorspelling: De XLM-prognose voor het einde van 2022 is $ 0,13 op voorwaarde dat de prijs van XLM vanaf vandaag met 50% per maand stijgt.

XLM-prijsvoorspelling 2023: Tegen het einde van 2023 zal XLM naar verwachting $ 0,15 bereiken.

XLM-prijsvoorspelling 2025
: Stellar Lumens Prijsvoorspelling 2025 is $ 0,21.

XLM is een goede investering
: Ja, XLM is een goede langetermijninvestering. Lees verder voor meer informatie.

Stellaire (XLM) prestaties

 • 1 maand: -6,5%
 • 3 maanden: -0,9%
 • YTD: -60,4%

Wat is Stellar?

Het Stellar Network (XLM) is ontwikkeld om het probleem van wereldwijde overschrijvingen op te lossen. Het is gebouwd voor kleine transacties en biedt snelle en eenvoudige betalingen, werkend op een goedkoop model.

Jed McCaleb, die ook mede-oprichter was van cryptocurrency Ripple, creëerde Stellar in 2014.

Lees hier meer over de use cases, onderscheidende factoren en concurrenten van Steller

Hier zijn enkele feiten over Stellar:

 • Stellar is een betalingsprotocol op basis van gedistribueerde grootboektechnologie. Vergemakkelijkt snelle grensoverschrijdende transacties tussen elk valutapaar.
 • Het Stellar-netwerk is een snelle en efficiënte manier voor eindgebruikers om digitaal geld uit te wisselen, te besparen en uit te geven.
 • Stellar is een open financiële infrastructuur voor bouwers en instellingen.
 • Stellar levert diensten aan mensen en bedrijven die het huidige financiële systeem niet adequaat kan bedienen.
 • Stellar werkt in lijn met Ripple, maar om Ripple te gebruiken

 • heb je toegang tot de bank nodig, Stellar verschilt hierin van Ripple. Het kan worden gebruikt door iedereen die geen toegang heeft tot bankactiviteiten.

Wat is XLM of Stellar Lumens?

XLM of Stellar Lumens is het oorspronkelijke token van Stellar.

Het wordt gebruikt als overbruggingsvaluta voor grensoverschrijdende betalingen en voor de betaling van transactiekosten. Binnen het Stellar-netwerk kan het ook worden gebruikt om digitale assets te creëren.

Bovendien fungeert XLM, met behulp van de ingebouwde gedecentraliseerde uitwisseling van Stellar, als tussenpersoon tussen elk nieuw gecreëerd digitaal activum en elk ander digitaal activum op het Stellar-netwerk. Stellar’s Lumens cryptocurrency kan worden gebruikt om het proces te vergemakkelijken en liquiditeit te bieden.

XLM-prijsvoorspelling: enkele van de projecten en klanten die Stellar gebruiken

Stellar heeft zichzelf gepositioneerd als een alternatief voor het Ripple-betalingssysteem. Veel bekende organisaties over de hele wereld gebruiken nu Stellar Ledgers en veel projecten zijn gemaakt met behulp van Stellar-blockchains.

Stellar Lumens Prijsvoorspelling: Is XLM een goede investering?

Stellar, het moederbedrijf van XLM, werkt aan een echt uniek concept om geldoverdrachten over de hele wereld gemakkelijker te maken. Voor Stellar is er echter veel concurrentie, waaronder concurrentie van het moederbedrijf van XRP, Ripple.

Nu voor XLM kan het een hogere waarde krijgen, als er een enorme XLM-tokenuitwisseling is of als er een massale acceptatie van het Stellar-netwerk is. Momenteel, met marktomstandigheden onder zware druk, is het zeer onwaarschijnlijk dat XLM zal toenemen en de acceptatie van Stellar is niet de manier waarop Ripple is aangenomen.

Gezien de huidige situatie is het echter zeer waarschijnlijk dat er in de toekomst een massale acceptatie van Stellar Payment Solution kan zijn, wat leidt tot een enorme stijging van de prijs van XLM.

Daar kan XLM een goede langetermijninvestering zijn.

Stellar Lumens Toekomst

De XLM Price 2022 voorspelling is $0,13. Dit is een aggregaat van Stellar Lumens Price Prediction 2022 van meerdere platforms.

De Stellar Lumens Price 2023 voorspelling is $0,15.

XLM-prijsvoorspelling 2025: Als XLM jaarlijks 50% verdient, kan de prijs van 1 XLM-token tegen 2025 $ 0,252 zijn.

Stellar Lumens Prijsvoorspelling 2030: Als XLM jaarlijks 50% verdient, tegen 2030, kan de prijs van 1 XLM-token $ 2,87 zijn.

Stellar Lumens Prediction 2040: Als XLM jaarlijks 50% verdient, kan de prijs van 1 XLM-token tegen 2040 $ 165,52 zijn.

Veelgestelde vragen

Hoe wordt Stellar opgeslagen? Waar moet ik Stellar bewaren?

Alle Stellar-transactiegegevens worden opgeslagen in een openbaar grootboek dat wordt gedeeld door peers. Het Star-Register, dat een kopie is van elke transactie die ooit is gedaan, is aanwezig op elk knooppunt. Daarom worden transacties opgeslagen in de cloud in plaats van op een enkele centrale server, maar eerder op tal van afzonderlijke knooppunten. Het Stellar-saldo van elke gebruiker wordt ook geregistreerd in hun portemonnee.

Een Stellar wallet is wat? Hoe werken Stellar wallets?
Alle Stellar-adressen van een gebruiker worden opgeslagen in een Stellar-portemonnee. Het totale bedrag van een portefeuille wordt berekend door de waarden van alle adressen in de portefeuille bij elkaar op te tellen. De portefeuilles van gebruikers worden opgeslagen door gecentraliseerde uitwisselingen, wat gevaarlijk is.

Stellar is de toekomst waarom?
Drie woorden kunnen samenvatten waarom cryptocurrencies de golf van de toekomst zijn: omdat het superieur is. Stellar is een belangrijke stap boven fiatgeld. Vergeleken met edelmetalen, die niet via internet kunnen worden bedraad, is het ook een upgrade. Cryptocurrencies zullen nog belangrijker zijn voor de toekomst van geld als centrale banken fiatgeld blijven devalueren.

Stellar: is het hackbaar?
Als het Stellar-netwerk kan worden gehackt, is dat hoogstwaarschijnlijk al gedaan. Het grootboek wordt verdeeld over verschillende onafhankelijke knooppunten, waardoor de beveiliging toeneemt naarmate er meer knooppunten aan het netwerk worden toegevoegd. Zelfs als één knooppunt wordt gecompromitteerd, zal de rest dat niet doen. Maar de gecentraliseerde uitwisselingen van Stellar worden vaak gehackt!

Stellar Lumens Voorspelling: hoe te kopen?

Stellaire crypto, Lumen verdient elke dag en behoort tot de top 10 cryptocurrencies in termen van marktprijs. Zoals de meeste cryptocurrencies, heeft XLM vergelijkbare stappen om te kopen. Hier zijn de stappen voor “Hoe Star Coins te kopen”:

 1. Vind een cryptocurrency exchange met vermelde Star Lumen munten
 2. Maak een account aan bij Exchange
 3. Uw identiteit verifiëren
 4. Financier uw portefeuille
 5. Doe uw aankoop
 6. Stellar Lumens opslaan in Wallet (de meeste exchanges hebben hun eigen ingebouwde wallet, maar in het geval dat een exchange wordt verstrekt zonder een waller, moet je een aparte wallet hebben om Lumens op te slaan)

Waar koop je stermunten?

Stellar biedt een gedecentraliseerd internationaal betalingsnetwerk, dat snelle transacties met lage kosten mogelijk maakt. Er zijn meerdere beurzen die Steller Lumen aanbieden om te handelen. Hier zijn enkele van de bekende uitwisselingen:

 1. eToro: eToro is een brokerplatform opgericht in 2007 waarmee u cryptocurrencies kunt verhandelen.
 2. Binance: Binance is de grootste cryptocurrency-uitwisseling ter wereld die meerdere cryptocurrencies aanbiedt om te verhandelen.
 3. BTCBIT.NET: Gevestigd in Polen en operationele kantoren in Letland en Estland, biedt BTCBIT.NET verschillende cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple en Zcash voor de handel.
 4. Kraken: Kraken is een in de VS gevestigde cryptobeurs opgericht in 2011 en de grootste bitcoin-uitwisseling ter wereld in volume en liquiditeit in euro’s.
 5. CEX. IO: Het biedt zowel een cryptocurrency-handelsplatform als directe aankoopdiensten.
0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
pexels anna nekrashevich 6802042

Jasmy Prijsvoorspelling 2023, 2025 en 2030

pexels burak the weekender 186464

Cardano prijsverwachting 2023, 2025, 2030 en 2040