in

Stellar Lumens: is het tijd om te kopen?

Stellar Lumens XLM/USD handelt iets boven $0,1. Op zijn hoogste punt ooit van ongeveer $ 0,79 in mei 2021, betekent dit een daling van 87%. Deze stelling beantwoordt de hamvraag of beleggers goed zijn in het kopen van Stellar Lumens tegen lage prijzen.

Stellar Lumens is er trots op een open netwerk te zijn voor veilige opslag en geldoverdracht. Het platform vereenvoudigt het proces dat wordt gebruikt om alle vormen van digitaal geld te creëren, over te dragen en uit te wisselen. Dit omvat ook dollars, peso’s en Bitcoin. Het netwerk heeft als doel om alle wereldwijde financiële systemen in staat te stellen samen te werken.

Dubt, naarmate digitale betalingen groeien, zal Stellar Lumens dit voorbeeld volgen.

Dit bleek begin vorige maand toen Novatti Group Stellar inhuurde voor een nieuwe stablecoin. Stellar werd samen met Ripple geselecteerd door het internationale betalingsnetwerk voor het project. De stablecoin wordt gekoppeld aan de Australische dollar. Vorig jaar werkte Stellar ook samen met betaalgigant MoneyGram. De samenwerking stelt klanten in staat om hun digitale geld om te zetten in contanten. Dit ontwikkelingen benadrukken de vitale rol van Stellar en zijn native XLM-token in de blockchain.

Stellar Lumens zet dalende trend voort

Van de weekgrafiek heeft Stellar Lumens nog geen lagere prijs gevonden. Een RSI-waarde van 31 suggereert dat de cryptocurrency oververkocht is. Het token moet echter nog steun vinden die momenteel op $ 0,07 staat. We denken dat het nog geen tijd is om Stellar Lumens te kopen, hoewel het huidige niveau interessant blijft. Price zal mogelijk naar beneden glijden om de volgende steun te vinden op $0,07.

Conclusies

Stellar Lumens mist een katalysator voor een potentiële rally. Curriculaire blijft levensvatbaar in lijn met de groei van digitale betalingen en blockchain. De recente ineenstorting kan doorgaan totdat de cryptocurrency $ 0,07 bereikt.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 30

Staat Tron (TRX) op het punt om te herstellen?

invest crypto 2

Swap op MT4: wat het is en hoe het werkt