in

Stop Loss instellen op Binance

Het instellen van een stop loss op Binance gebeurt via de Stop – Limit order. Als u cryptocurrencies hebt verhandeld of in andere markten hebt geïnvesteerd, zoals forex, goud, aandelen-CFD’s, enz., Bent u zeer bekend met stop-loss plaatsing.

Maar als u nieuw bent in de handel, zullen we meer te weten komen over stop-loss orders en de stop loss instellen op Binance.

Wat is stop-loss?

Stop-Loss (vaak geschreven als SL) is een automatische stop-loss order. Traders gebruiken Stoploss-orders om verliezen voor hun transacties te verminderen wanneer ze niet in een onverwachte richting gaan. Het gebruik van een SL-order in uw handel geeft u controle over hoeveel verlies u bereid bent te verliezen op die transactie.

De stop-loss order in coin trading op Binance stelt u in staat om de prijs zo in te stellen dat de order automatisch de munt verkoopt die u bezit wanneer de prijs daalt. Bij het plaatsen van een stop-loss order moet u de verkoopprijs onder de huidige prijs instellen.

Waarom plaats je een Stop Loss order?

Automatische stop-loss orders gebruiken stelt u in staat om uw risico zelfs tijdens de slaap te beheersen.

Als de prijs te laag daalt terwijl u slaapt, zal de uitwisseling een stop loss veroorzaken en worden de munten in uw bezit automatisch verkocht tegen de prijs die u hebt ingesteld om een deel van de winst te behouden.

Zonder een stop-loss order, wanneer de cryptocurrency-markt corrigeert, zullen al uw winsten verloren gaan, zelfs van de ene op de andere dag. De Stop Loss-volgorde helpt u uw verlies te verminderen of te beheersen.

“Verlies geen geld voordat u geld wilt verdienen” is het principe dat u helpt succesvol te beleggen, ongeacht de beleggingscategorie. Je weet nooit hoe de markt er morgen uitziet. Daarom is beleggen altijd riskant en moet u stop loss gebruiken bij het handelen, vooral in de cryptocurrency-markt.

Errors bij het plaatsen van stop-loss

Post Loss set too close

Stop-loss gebruiken helpt u uw verlies in elke transactie te beperken. Maar als u uw stop loss te dichtbij zet, zullen alleen regelmatige marktbewegingen ervoor zorgen dat uw order stopt. Wat kan uw verliespercentage hoger maken dan normaal.

Identificeer de juiste trend, maar het te dichtbij plaatsen van de stop loss kan ervoor zorgen dat de order stopt voordat uw transactie winst oplevert.

Daarom moet u een veilige afstand bepalen om uw handel te laten werken, non-stop verlies alleen vanwege kleine schommelingen.

Stel de Stop Loss te ver in

Als u de stop loss te dichtbij plaatst, kan uw trade niet tegen kleine schommelingen. Integendeel, het te ver weg zetten van een stop loss maakt uw transactie onaangetast, maar falen elke keer dat u de stop loss raakt, zal belangrijker zijn. Op dat moment is de stop-loss order niet langer effectief in het beperken van het verlies.

Change stop loss not with rules.

De gewoonte van veel handelaren is om de grafiek te volgen en de stop loss voortdurend te veranderen in de richting die de handelaar gelooft. Wanneer de markt stijgt, beweegt de handelaar de stop loss hoger, en wanneer de markt een neerwaartse trend heeft, beweegt de handelaar de stop loss lager, waarbij ook de eerder ingestelde stop loss wordt verwijderd.

Wissel uw stop loss uit principe laat de trade intact, maar uw stop-loss is niet langer van kracht. U kunt het stop loss-niveau wijzigen; professionele handelaren vaak wel. Maar voordat u uw stop loss wijzigt, moet u uw handelsregels ontwikkelen en volgen. In het bijzonder moet u uw stop loss nooit herstellen onder het eerder ingestelde niveau.

Hoe stel je Stop Loss correct in.

Voordat u een order plaatst om een bepaalde cryptocurrency te kopen, moet u van tevoren de eerste winst- en stopverliespunten bepalen.

 1. Maak winst, stop loss punten moeten de Risk: Reward ratio (verhouding van SL en TP) volgen die u vooraf hebt gedefinieerd volgens de strategie die u hebt ingesteld.
 2. Bepaal het bedrag dat u wilt investeren voor de muntaankooporder die moet worden uitgevoerd en bepaal het te verliezen bedrag als de transactie een stop loss bereikt na het plaatsen van de order. Het bedrag dat verloren kan gaan wanneer u de stop loss raakt, moet binnen uw tolerantie liggen.
 3. Sert orders op basis van vooraf gedefinieerde niveaus.
 4. Nadat de transactie actief is, stelt u nieuwe stop loss-niveaus in en neemt u winst volgens het principe van het optimaliseren van de handel.

Hoe stop loss in te stellen op Binance

Hier leren we hoe we een stop loss op Binance kunnen instellen volgens de gedetailleerde stapsgewijze instructies hieronder.

Meld u aan bij uw Binance-account of meld u aan voor een Binance-account als u er geen hebt:

Hoe stel je de stop loss in op Binance Futures

On Binance zijn er slechts twee soorten Futures marktorders die de plaatsing van Stoploss en Take Profit ondersteunen zodra een transactie wordt geopend: Limit en Market Orders.

Het INSTELLEN van het TP/SL-niveau bij het handelen op Binance Futures is vrij eenvoudig:

 1. Klik om het type order te kiezen dat u wilt verhandelen: Limiet of Markt
 2. Invoer het aantal transacties in. Met de Limit Futures-order voert u de prijs in die u wilt matchen met de order.
 3. Selecteer TP/SL box
 4. Beter het TP-niveau – neem winst. Dit niveau moet hoger zijn dan de orderuitvoeringsprijs.
 5. Ert het SL – stop loss-niveau, dat lager moet zijn dan de orderuitvoeringsprijs.

Hoe stel je de stop loss in op Binance Spot of Margin

Om een stop loss te maken op Binance Spot of Margin, moet u een Stop – Limit order gebruiken om een stop-loss order voor actieve handel vast te stellen.

Na het openen van een kooporder opent u nog een Stop – Limit order om als volgt een stop loss voor die transactie in te stellen:

Passage 1: Selecteer het type Stop – Limietorder in het ordervenster

 1. Voer de prijs in om de Stop Loss-order in het vak Stop te activeren
 2. Invoer de prijs in om de munt in de Limit box te verkopen
 3. Voer het aantal munten in dat u wilt stoppen met het verlies in het vak Bedrag.
 4. Het vak Totaal toont het bedrag dat u ontvangt nadat de stop-loss order is voltooid.

Voorbeeld:

Je hebt 9.7 LINKS gekocht en in je Spot Wallet. Je wilt je stop loss instellen op 22.91USDT, zodat als de markt daalt, je niet te veel verliest. Volg het volgende:

 1. Selecteer het tabblad VERKOPEN
 2. Kies stop-limit order
 3. Plaats Stop at 21.95 USDT
 4. Stel de limiet in op 21,91 USDT
 5. Hoeveelheid: 9.7

Deze order verkoopt 9,7 LINK op 21,91 USDT wanneer de prijs daalt tot 21,95 USDT. U verzamelt dan 212.5270 USDT in de Spot wallet.

Compact het bedrag van USDT dat u gebruikte om 9.7 LINK te kopen om te zien hoeveel u verloor of gewonnen met deze transactie.

 • Opmerking: u moet de grensprijs niet te dicht bij de stopprijs houden, want wanneer de markt sterk daalt, raakt de prijs de stop op 21,95 en daalt verder naar 21,89; de verkooporder op 21,91 niet wordt verwerkt, is de stop loss niet actief.

Daarom vraagt een venster u om de Stop Limit-order die u zojuist hebt geplaatst te bevestigen. Klik op [Bevestigen] om te bevestigen.

Na het plaatsen van een bestelling wordt de bestelling die u zojuist hebt geplaatst weergegeven in het venster [Openstaande bestelling] in behandeling. Als u de stop-loss order wilt annuleren, klikt u op het symbool [Annuleren] aan het einde van de orderregel.

Conclusion

Het bovenstaande artikel heeft mensen geholpen stoplossorders beter te begrijpen, vooral hoe ze stoplimietorders kunnen gebruiken om Stoploss op Binance te plaatsen. Nomoloss-orders stellen u in staat om u geen zorgen te maken en de markt 24/7 te volgen om uw handel te beheersen. U moet de bestelling plaatsen, de juiste stop loss instellen, winstniveaus nemen en de markt laten werken. Het zou echter helpen om een redelijke handelsstrategie op te bouwen om te voorkomen dat je te snel verliest als gevolg van een kleine fluctuatie.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest 00009

Model met dubbele bodem: wat het is en hoe het werkt

invest 00017

Capital.com: hoe een demo-account rechtstreeks vanaf mobiel te openen