in

Stop loss &Take profit op MT4: hoe het in te stellen op mobiel

Mobiele telefoons spelen blijkbaar een belangrijke rol voor handelaren. M4 mobiele apps worden vaak door veel mensen gebruikt om te handelen, orders te volgen en grafieken te volgen, wat handelaren gemak en effectiviteit geeft bij het handelen. Deze gids laat u zien hoe u Stop loss (SL) en Take profit (TP) op MT4 mobile kunt instellen wanneer u een nieuwe transactie opent of een bestaande positie aanpast.

Hoe stop loss in te stellen & Neem winst voor nieuwe orders

<p lang="en">Om een stop-loss in te stellen en winst te nemen voor nieuwe bestellingen op MT4 mobiele telefoons, ziet u na het navigeren op het tabblad “Quotes” -> het selecteren van de tool -> op “New Order” te tikken, een pop-upvenster zoals hieronder weergegeven:

Daarom moet u de Stop Loss- of Take Profit-gegevens in de SL- en TP-velden als voorkeur invullen.

Opmerking: Als uw Stop Loss of Take Profit te dicht bij de huidige prijs is ingesteld, ziet u de melding “S/L of T/P ongeldig”.

Hoe stop loss in te stellen en winst te nemen voor open transacties?

Als u Stop loss en Take profit voor bestaande posities wilt toevoegen of wijzigen, volgt u de onderstaande gids:

  • Ga naar het tabblad “Trade” en u ziet alle openstaande transacties.
  • Tocca en houd de open positie ingedrukt die u wilt toevoegen Stop loss en Take profit.

    Er verschijnt een nieuw pop-upvenster.

  • Selecteer “Bewerken”. Je wordt dan gevraagd om je stop loss in te voeren of winst te nemen.
  • Tik op “Bewerken”.

Waarom moet je SL &TP instellen?

Om risico’s te minimaliseren of potentiële winst te maximaliseren, gebruiken handelaren vaak Take profit en Stoploss (stop loss) orders bij het plaatsen van handelsorders.

Stop Loss (SL) en Take Profit (TP) zijn limietorders die nauwkeurig het prijsniveau instellen waarop een positie automatisch wordt gesloten om verliezen te voorkomen of winst vast te leggen.

Hoe dan ook, ze worden op verschillende manieren gebruikt. Specifiek

Stop Loss

De Stop Loss wordt gebruikt om het risiconiveau voor het investeringsbedrag te beheren, om overmatig verlies van beleggerstolerantie te voorkomen.

De stop loss order wordt van kracht wanneer het loss de vooraf bepaalde stop loss prijs bereikt. De stop loss prijs is de prijs die u eerder hebt ingesteld en zal worden uitgevoerd in het geval dat de prijstrend tegen uw prognose ingaat.

Voor een long positie is de stop loss prijs lager dan de huidige marktprijs. A contrario is de stop loss prijs hoger dan de huidige marktprijs voor een short positie.

Voordat u een stop loss-order voor een bepaalde transactie plaatst, moet u overwegen hoeveel verlies u voor die specifieke transactie kunt accepteren.

Bijvoorbeeld als u een stop loss order plaatst voor een bedrag van $3,7 voor een inkooptransactie. Als de totale investeringswaarde voor dit aandeel $ 3,7 verliest, wordt de order automatisch gesloten. Dit helpt om het risico te verminderen in het geval dat de prijs dieper daalt en het bedrag van het verlies hoger is.

Verwijg winst

Neem winst wordt gebruikt om automatisch een transactie te sluiten tegen een specifieke koers dat u graag een order met winst sluit. Wanneer de transactie winstgevend is en de eerder ingestelde prijs bereikt, wordt de transactie automatisch gesloten.

Voor een longpositie is de take profit hoger dan de huidige marktprijs. Daarentegen is de take profit lager dan de huidige marktprijs in een shortpositie.

Om samen te vatten, beslissen wanneer u een winstgevende transactie wilt verlaten, is net zo belangrijk als beslissen wanneer u een verliezende transactie wilt verlaten, omdat dit van invloed is op hoe winstgevend u op de lange termijn bent.

Sl en TP gebruiken, maken handelaren zich geen zorgen meer dat ze vastlopen op hun computer in afwachting van een specifieke prijs om handmatig transacties uit te voeren.

0 Opmerkingen
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
invest crypto 17

Transacties op Metatrader 4: Hoe ze te schalen

invest crypto 8

MT4-platform: hoe het te versnellen