in

Storten op uw eToro-account via PayPal

Na het openen van uw eToro-handelsaccount, het verifiëren van uw account en het grondig oefenen in de demo-account, kunt u echt geld storten en beginnen met handelen.

Voor eToro-handelaren is er een verscheidenheid aan betaalmethoden beschikbaar voor storting, waaronder creditcards / betaalpassen, PayPal, Skrill, bankoverschrijving of Neteller.

Het betalingsplatform dat de voorkeur heeft van handelaren is PayPal vanwege het gemak, de hoge beveiligingsratio en de geen conversiekosten. Hoe stort je eToro via PayPal? Let’s te weten in het onderstaande artikel.

1 Om te beginnen, logt u in op uw account vanaf de officiële website

Arabnumber Klik op “Deposit Funds”.

<span lang="en"><span class="dropcap">3 <span lang="en">Voer het bedrag in = selecteer > de valuta = > kies PayPal in de stortingsoptie en klik op “Doorgaan”.

4 U wordt doorgestuurd naar de inlogpagina van de PayPal. Na het inloggen ziet u het betalingsvenster. Klik gewoon op “Nu betalen”.

Selecteer daarom “OK” om de storting te voltooien en uw account moet onmiddellijk worden bijgeschreven.

Notes:

  • Voordat u geld stort op eToro, moet u geld klaar hebben op uw PayPal account.
  • Afhankelijk van regionale en nationale regelgeving varieert de minimale storting voor het eerst van $ 10 tot $ 10.000 en voor de volgende storting is $ 50
  • Om de vereiste minimale storting te bekijken, klikt u op “Stortingsfondsen” en het vereiste minimumbedrag wordt weergegeven in het vak “Bedrag selecteren”.

  • Ontificeerde accounts zijn beperkt tot een totaal stortingsbedrag van € 2000, dus zorg ervoor dat u uw account upgradet naar Geverifieerd account om te genieten van de volledige capaciteit.

Om, in vergelijking met andere online betalingsplatforms, lijkt het storten op een eToro-account met behulp van PayPal tal van voordelen met zich mee te brengen. PayPal is al enkele jaren uitgegroeid tot een internationale toegangspoort tot betaling en transacties op het internet.

Daarom worden handelaren aangemoedigd om stortingen/opnames te doen op eToro via de online betaaldienst PayPal voor de veiligheid en het gemak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

investimenti 75

Geld opnemen van eToro-accounts om te PayPal

invest crypto 38

Open een Binance-account in 2 minuten: hoe doe je dat via het web