in

STRATEGIEËN VOOR HET SCANNEN VAN AANDELEN: de volledige lijst voor beginners

Enkele van de beste ideeën voor handelsstrategieën komen van scans. Als u geen scanner bij uw makelaar hebt, hebt u er een nodig. Penny-aandelenhandelsscans helpen u momentum te ontdekken in laaggeprijsde aandelen.

Wanneer u op zoek bent naar penny stocks, wilt u uw resultaten beperken tot de volgende criteria om u te helpen de beste kandidaten voor elke dag te vinden:

  • Float grootte
  • volume
  • Relatief volume
  • % van de omzet
  • prijs
  • % winst
  • Kloof vóór het in de handel brengen %

Idealiter zal uw penny stock-scanner u vertellen of een voorraad in de premarket toeneemt.

U kunt uw zoekresultaten vervolgens ordenen op basis van uw beste inkomsten en volume. Dit is meestal een indicatie van de aandelen met de meeste volatiliteit.

Het scannen van volatiliteit is een van de beste manieren om geweldige kansen te vinden. Zolang u een handelsplan heeft, zullen uw scans u helpen de juiste aandelen te vinden.

AANDELENSCANS VOOR SWING TRADING

Een andere manier om naar aandelen te zoeken, is door te zoeken naar dagen met een hoog volume op een dagelijkse grafiek.

Er zijn enkele scanners die dat wel doen. Stockcharts.com stelt u bijvoorbeeld in staat om uw eigen aangepaste scancriteria te coderen.

Bij het scannen van swing trade-ideeën wordt aanbevolen om gappers te scannen, aandelen die consolideren, aandelen die dicht bij hun voortschrijdende gemiddelden liggen en aandelen die recente bewegingen met 50-100% hebben gemaakt. Hiermee kunt u uw swing trade-ideeën beperken tot kansen met een hoog rendement en een laag risico.

Als u enkele ideeën voor swing-transacties wilt, bekijk dan ons bericht over de strategie voor stroomwinsten. Om ze te vinden, hoeft u alleen maar te zoeken naar aandelen die hun inkomsten hebben gedeukt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

invest crypto 25

WAT ZIJN AANDELENFUTURES en hoe ze werken

invest crypto 20

KANDELAAR TRADING STRATEGIES: wat ze zijn en hoe ze te lezen