in

Tamadoge Prijsvoorspelling 2023, 2025 en 2030

Tamadoge is een van de nieuwste cryptocurrency-memes met hondenthema die zijn ontwikkeld op de Ethereum-blockchain. Tamadoge is een token afkomstig uit Tamaverse. Met andere woorden, Tamadoge is in feite een Metaverse-spel gebaseerd op NFT.

Volgens de officiële website is Tamadoge
(TAMA) het gateway-token van Tamaverse, wat betekent dat Tamadoge-munten worden gebruikt om elke actie in Tamaverse uit te voeren.

Tamdoge helpt gebruikers bij het slaan, fokken en bestrijden van hun Tamadoge-huisdieren in het metaverse.

Tamadoge heeft eerder KYC-verificatie ondergaan door CoinSniper en een audit door Solid evidence, wat transparantie biedt aan beleggers.

Hoe werkt Tamadoge en wat is het nut van TAMA?

Het Tamadog-platform stelt gebruikers in staat om virtuele honden te ontwikkelen, fokken en verhandelen die bekend staan als Tamadoge-huisdieren op hun metaverse-platform, Tamaverse.

Deze honden kunnen worden gebruikt om andere spelers op het platform uit te dagen. Een Tamadoge-huisdier wordt bedacht als een NFT via slimme contractfuncties.

Om rang in het klassement te krijgen, biedt een speler voedsel, speelgoed en cosmetica voor elk 3D-geanimeerd dier dat de NFT-gebruiker helpt gestaag te groeien.

TAMA gebruiken

TAMA wordt gebruikt om 3D-activa te kopen, zoals voedsel, speelgoed, cosmetica, enz. Vanaf het Tamadoge platform.

Deze elementen onderscheiden elk Tamadoge-huisdier van anderen.

De inkomsten van Tamadoge worden gegenereerd uit commissies die zijn betaald voor transacties in de Tamadoge NFT Petstore. Gebruikers en spelers kopen voedsel, kleding en andere benodigdheden en discretionaire items voor hun huisdieren in de winkel. Jij

Een gebruiker kan zoveel huisdieren bezitten als ze willen op het platform, en elk huisdier heeft unieke eigenschappen die bestaan uit NFT.

Bekijk onze andere topvoorspellingen

CRO Prijsvoorspelling
Shiba Inu Prijsvoorspelling 2022-2030

Wie zijn de concurrenten van TAMA?

De wereld van Meme-munten is uitgebreid met nieuwe spelers die van tijd tot tijd opduiken.

De meme coin beweging werd geïnitieerd door Dogecoin die werd gevolgd door Shiba Inu en vele andere meme munten. Echter, beginnend als een meme-munt, hebben de ontwikkelaars van deze tokens gewerkt aan het elimineren van de meme-munttag.

Voor Tamadoge zal de grootste concurrent Shiba Inu zijn, die begon als een meme-munt, maar zich op veel verschillende gebieden van blockchian business waagde. Net als Tamadoge’s Tamaverse heeft Shiba Inu zijn eigen Metaverse bekend als Shibaverse.

Metaverse Markt

Volgens een rapport wordt de omvang van de wereldwijde metaversemarkt geschat op $ 38,85 miljard in 2021 en zal deze naar verwachting met bijna 40% groeien van 2022 tot 2030.

Tamaverse is uniek omdat het een metaversumspel is gebaseerd op NFT. Naarmate de metaverse markt zich uitbreidt, wordt verwacht dat Tamadoge een belangrijke rol zal spelen.

De nieuw gelanceerde Crypto, Tamadoge heeft een unieke use case en werkt dus vrij goed. Is het duurzaam?

  • Tamadoge heeft meer dan de helft van zijn waarde verloren sinds de piek bijna een week geleden
  • .

  • Het weekend zag ook dalende volumes
  • .

  • TAMA is nu beschikbaar op MEXC

Tamadoge Prijsvoorspelling 2022

Tegen de huidige prijs, als TAMA met 20% per maand stijgt, zou Tama tegen het einde van 2022 tegen het einde van 2022 kunnen worden gewaardeerd op $ 0,15. Bovendien, als TAMA vanaf vandaag met 50% per maand stijgt, is de uiteindelijke prijsverwachting voor 2022 $ 0,305.

Tamadoge Prijsvoorspelling 2023

Tegen het einde van 2023 zal Tamadoge naar verwachting worden gewaardeerd op meer dan 10 cent als het erin slaagt om vanaf nu 50% per jaar te verdienen. Als TAMA echter slechts 10% per jaar verdient, is de prijsverwachting van TAMA tegen het einde van 2023 $ 0,075.

Tamadoge Prijsvoorspelling 2025

Als Tama vanaf nu 20% per jaar verdient, zal Tama in 2025
naar verwachting $ 0,118 bereiken, en als Tama vanaf nu 30% per jaar verdient, is de prijs van Tama voor 2025 $ 0,149.

Tamadoge Prijsvoorspelling 2025 (op basis van de totale prijs): $ 0,09

Tamadoge Prijsvoorspelling 2030

Tama’s momentum voor 2023 zal naar verwachting bullish zijn. Als er een stijging van 50% per jaar is in de prijs van Tama, kunnen we Tamadoge tegen het einde van 2030 op meer dan $ 1 zien.

Tamadoge Prijsvoorspelling 2030 (gebaseerd op totale prijs): $0.44

Is Tamadoge een goede investering?

Tamadoge is geclassificeerd als Memetoken en is in directe concurrentie met Dogecoin en Shiba Inu. Daarom, met twee grote spelers op de markt, kan Tamadoge het moeilijk vinden om zijn ruimte te creëren onder liefhebbers van cryptocurrency. Dus een vraag rijst, IsTamadoge een goede investering?

Tamadoge heeft sinds de lancering geprobeerd kopers naar zich toe te trekken met meerdere projecten. Tamadoge werd gelanceerd als een Metaverse-token en heeft zijn eigen Metaverse-platform dat bekend staat als Tamaverse.

Daarnaast kan TAMA gebruikt worden om NFT in Tamaverse te slaan. Bovendien is het als een groeiend crypto-activum een uitstekende opslag van waarde.

In tegenstelling tot andere meme-tokens die onbeperkt aanbod hadden, werd Tama gelanceerd met een beperkt aanbod en met een toename van transacties, zal het aanbod naar verwachting afnemen en dus de waarde van TAMA verhogen. Het totale TAMA-tokenaanbod is vastgesteld op 2 miljard en ongeveer 1 miljard (de helft van het totale aanbod) is al gemaakt op een tokengeneratie-evenement (TGE).

Daarnaast lanceert Tama ook zijn P2E-spellen met TAMA-tokens als prijzen.

Tama token hulpprogramma

Veel crypto-investeerders en langdurige marktdeelnemers zijn het erover eens dat het nut van tokens vaak de toekomst van elk cryptoproject bepaalt. Het TAMA-tokenspel is om alle transacties die plaatsvinden in Tamaverse te vergemakkelijken. Het kopen van Tamadoge vereist ook TAMA, en een percentage ervan is verdeeld tussen marketing en in-game beloningen.

Zorgvuldig vervaardigde slimme tokenomics

Het totale aanbod van TAMA-tokens is beperkt en is vastgesteld op 2 miljard, en ongeveer 1 miljard (de helft van het totale aanbod) is al gemaakt in een tokengeneratie-evenement (TGE). 20% van de resterende 1 miljard TAMA-tokens worden opgeslagen voor gebruik in uitwisselingspools en naar verwachting zal tot 30% de komende 10 jaar worden vrijgegeven voor muntslag.

Vergroot de aanwezigheid op de markt door middel van nieuwe aanbiedingen

In de traditionele financiële markt, of het nu crypto- of niet-crypto-projecten zijn, weten we dat blootstelling de koers van elk activum kan veranderen. Het lijkt erop dat Tamadoge en zijn team uitbreiding en nieuwe noteringen serieus hebben genomen om gestaag te groeien. Aan het einde van de succesvolle TAMA-tokenvoorverkoop maakte het project furore met een nieuw doel, namelijk het vergroten van het aantal uitwisselingslijsten.

Hoe Tamadoge kopen?

Hier is een korte gids over het kopen van TAMA-tokens:

  • Stel uw portemonnee in: Tamadoge gebruikt Metamask of Trust Wallet om tokens op te slaan.
  • Krijg ETH of USDT – U kunt TAMA kopen met deze fondsen
  • Koop bij OKX
  • Toegang tot OKX wallet (Verenigde Staten)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

pexels burak the weekender 186464

VeChain prijsverwachting 2023, 2025, 2030 en 2040

pexels mikhail nilov 7680652

Polkadot Prijsvoorspelling 2023, 2025 en 2030